Ćevabdžinice Vračar

Ćevabdžinice Vračar - Izdavajamo za Vas najbolje ćevabdžinice na tertoriji opštini Vračaru. Ovde možete probati samo originalni sarajevski ćevap spremljen po tradcionalnom sarajevskom receptu. Ćevabdžinice Vračar čuvaju sve autentične recepte. Osim ćevapa na meniju se nalazi sudžuk, šnicle, filei, uštipci, kobasice, ražnjići i brizle, a posebnu čar imaju domaće lepinje i somuni. Ćevapi se prave od čistog junećeg mesa, pa ne morate brinuti o tome da li jedete kvalitetnu hranu. Ljubitelji roštilja i specijaliteta domaće kuhinje uvek će Vam preporučiti ćevabdžinice Vračar. Birani komadi mesa obradovaće se sve goste izuzetnim ukusom. Ćevape i čuveni šiš ćevap sada možete poručiti online za dostavu na Vašu adresu.

Cevabžinica Jevtić

Deligradska 15 , Beograd

Ćevabdžinice Beograd Vračar

Ćevabžinica Jeftić nadomak Slavije predstavlja jedinstvenu ćevabzinicu ovog tipa u Beogradu. Orginalni "sarajevski ćevapi" jedini u Beogradu spremljeni po orginalnom sarajesvkom načinom pripreme. Sarajevski ćevap se pojavio još za vreme Turaka u sličnom obliku kao danas. Način pripreme i proizvodnje se razlikovao od današnjeg i ti u načinu pripreme i mlevenju i samog izvlačenja mesa u ćevap. Pekli su se... pročitaj više

Ćevabdžinica Cevabžinica Jevtić Beograd
+381113610594
cevadzinicajeftic@gmail.com
radno vreme / Petak
od 07:00h od 22:00h

Apartmani Beograd Vračar

Dvosoban Apartman Lovac Beograd Vračar

Beograd

Lokacija: Beograd Vračar
Adresa: Alekse Nenadovića 12
Cena 38 €
Gosti: 4
Kvadratura : 35 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Lovac Beograd Vračar
38
Beograd Vračar ~ Alekse Nenadovića 12
35 m2 Dvosoban 4 Osobe 5.0 (3)

Apartman Lovac 2 Beograd Vračar se nalazi u Smiljanicevoj ulici u blizini Slavije. Prosecna cena ovog apartmana je 35€. Mogu da se udobno smeste do 4 osobe.

Beograd

Lokacija: Beograd Vračar
Adresa: Smiljanićeva 22
Cena 30 €
Gosti: 4
Kvadratura : 30 m2
Struktura : Studio
Dvosoban Apartman Lovac 2 Beograd Vračar
30
Beograd Vračar ~ Smiljanićeva 22
30 m2 Studio 4 Osobe 4.6 (10)

Apartman Peki Beograd se nalazi u Cuburskoj ulici na Vračaru. Prosečna cena apartmana je 75€. Može udobno da se smesti do 6 osoba. Minimalan broj nocenja je 1.

Beograd

Lokacija: Beograd Vračar
Adresa: Čuburska 11
Cena 80 €
Gosti: 4
Kvadratura : 110 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosobni Apartman Peki Beograd Vračar
80
Beograd Vračar ~ Čuburska 11
110 m2 Dvosoban 4 Osobe 3.8 (4)