Oglasi Firmu

Izaberite paket i oglašavajte se
godinu dana bez provizije!

Basic

99 Počni da širiš svoju mrežu! 0,27€ dnevno

Oglasi svoju firmu na 12 meseci i postani saradnik!

Postani saradnik

Sadržaj Basic paketa:

Popularno

Premium

199 Plasiraj svoju firmu medju najboljima! 0,54€ dnevno

Promoviši svoj biznis u preko 500 apartmana!

Uloži pametno

Sadržaj Premium paketa:

Premium Plus

399 Budi broj jedan! 1,09€ dnevno

Mesta su ograničena.
Biramo samo najbolje!

Istakni se

Sadržaj Premium Plus paketa

Marketing kakav zaslužujete

Na stotine zadovoljnih klijenata, uključujući:


Pitali smo klijente šta misle o nama.

Kako steći nove klijente?

Potrošili ste previše novca i vremena na marketing koji prosto nije urodio plodom? Želite da Vaš biznis razvijete još više? Ne razumete se preterano u reklamiranje ili prosto ne želite time da se bavite? Mi imamo rešenje za Vas!

Svesni smo da je do novih klijenata teško doći, stoga smo u saradnji sa Vama stvorili idealan prostor za oglašavanje, kako bismo zajedno razvili jaku i samoodrživu mrežu korisnika, klijenata i saradnika. Koristeći našu uslugu oglašavanja, vrata svoje firme otvarate potpuno novim klijentima kojima je Vaša usluga potrebna, i koji će kvalitet usluge uvek nagraditi ponovnom posetom.

Vrlo je jednostavno! Novi klijenti imaće priliku da saznaju više o Vašem biznisu na dva načina. Gosti Apartmana u Beogradu pored preporuke, pisma dobrodošlice i mape, su redovno obaveštavani putem email-a gde mogu pronaći sve što ih interesuje o Vašoj firmi. Korisnici sajta mogu slobodno pregledati i bolje se upoznati sa raznovrsnim izborom objekata.

Mi pomažemo Vašem biznisu da raste, sve što Vi treba da uradite jeste da budete ponosni!

Bez provizije, bez skrivenih troškova!

Mnoge agencije konstantno ubacuju nove usluge, i na taj način Vam izbijaju novac iz džepa.

Dobar marketing ne mora nužno biti i skup, kao i da Vi zaslužujete da dobijete upravo ono što ste platili i ništa manje. Kroz saradnju sa mnogobrojnim vlasnicima firmi i našeg uloženog truda stvorili smo tri paketa usluga sa različitim ponudama i cenama, kako bi lakše mogli da odaberete onaj koji je Vama potreban, a koji će Vaš biznis plasirati medju najbolje.

Mi želimo da razvijemo pametnu platformu i dugoročnu saradnju sa Vama kako bi naša mreža konstantno rasla i razvijala se, a naši klijenti bili zadovoljni.

Vi ste najbolje što Beograd može da pruži!

Upravo zbog toga dugujete sebi da to podelite sa našim klijentima. Izaberite jedan od paketa, a ostatak prepustite nama. Mi ćemo se postarati da Vaš biznis bude predstavljen u najboljem mogućem svetlu, upravo onako kako zaslużuje!

Postani partner i započni saradnju sa preko 500 vlasnika apartmana.

Sadržaj BASIC paketa

Stranica na sajtu

BASIC PREMIUM PREMIUM PLUS

Dobijate unikatnu stranicu Vašeg biznisa(firme), gde ćete moći da se predstavite korisnicima u najboljem svetlu. Stranica se sastoji iz više delova i to je čini zaista jedinstvenom. Pomoćićemo Vam da odaberete najlepšu fotografiju za Vašu firmu, kao i slogan koji će oduševiti korisnika.

 • Fotografije
  Slike su ono što korisnici prvo vide, na osnovu toga mogu se odlučiti da izaberu baš Vas. U mogućnosti ste da ubacite do 25 fotografija i predstavite se u najboljem izdanju. Kako pojedini kažu: “Slika govori više od hiljadu reči”. Svakako kvalitetna fotografija i prikaz Vaše firme na najbolji način, nekim korisnicima je od presudnog značaja.
 • Opis i Slogan
  Opis pre svega treba da bude jedinstven, nemojte kopirati ostale. Opišite Vaš biznis na najbolji način, napišite šta Vas izdvaja od drugih i čini pravim izborom za korisnike. Napišite slogan, neka to bude kratka rečenica ali efektna, nešto po čemu će Vas pamtiti. Ukoliko ne možete sami da napišete opis mi ćemo Vam rado pomoći u tome.
 • Kontakt Informacije
  Ovde se nalaze najbitnije informacije, tako da korisnik može direktno da Vas kontaktira na način koji njemu najviše odgovara. Jedna od bitnih stvari je što dobijate link do Vašeg sajta, tako da na ovaj način dobijate i veću posećenost Vašeg sajta.

  Prilikom pregleda stranice kontakt podaci biće uvek prikazani, a to su:
  dva broja telefona
  dve e-mail adresse
  adresa firme
  Website
  Facebook
  Twitter
  Google plus
  Youtube
  LinkedIn
  Pinterest
  Instagram
  Tripadvisor
 • Mapa, udaljenost i video
  Dobijate prikaz tačne lokacije na mapi, koja omogućava korisnicima da Vas lakše pronađu. Prikazana je i udaljenost Vaše firme od nekoliko najposećenijih lokaliteta u Beogradu. Ukoliko posedujete video prezentaciju, pružamo Vam mogućnost da je postavite na stranici, kako biste se na najbolji način predstavili potencijalnim mušterijama.
 • Meni
  Prikažite korisnicima kartu pića, jelovnik ili cenovnik usluga koje nudite.
 • Društvene mreže / Socijalni zid
  Svima nam je poznato da su društvene mreže u punom jeku, da korisnici vole ovaj vid komunikacije i zato smo im omogućili da mogu doći do Vas samo jednim klikom. Socijalni zid Vam omogućava da se povežete sa korisnicima na društvenim mrežama. Svi postovi i objave sa Facebook-a, Instagram-a Twitter-a i Pinterest-a biće prikazani na stranici. Na ovaj način korisnici Vas mogu direktno kontaktirati putem društvenih mreža.
  Direktno sa našeg sajta mogu Vam poslati poruku putem facebook-a.
 • Radno Vreme
  Radno vreme je važna informacija za korisnike, a pretraga firmi po radnom vremenu im omogućava da brzo saznaju kada Vas mogu posetiti.

Promocija na Društvenim mrežama

BASIC PREMIUM PREMIUM PLUS

Vaš biznis će biti promovisan na našim stranicama na svim društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Google plus, Pinterest, Linkedin, Instagram). Time doprinosimo većoj popularnosti i vidljivosti vašeg biznisa. Samo na facebook stranici imamo preko 45.000 fanova.

Sadržaj PREMIUM paketa

Sve iz BASIC paketa, plus sve ispod:

Email Promocija

PREMIUM PREMIUM PLUS

E-mail kampanja podrazumeva javni poziv našim korisnicima putem e-maila, da posete Vašu firmu.

Trenutan broj gostiju koji su prijavljeni na naš newsletter putem sajta iznosi 16.000 članova i u konstantnom je rastu

Prikaz Vaše web prezentacije prati kratak tekstualni opis koji bliže određuje šta se iza linka nalazi

Javni poziv putem e-maila gde je istaknuta Vaša ponuda da gosti posete Vašu firmu

E-mail kampanja u zavisnosti od odabranog paketa može biti jednom ili dva puta mesečno

Online Rezervacija

PREMIUM PREMIUM PLUS

Online rezervacija predstavlja mogućnost da korisnici sajta mogu rezervisati svoje mesto u Vašoj firmi direktno preko nas. Odabirom opcije "rezerviši" gost popunjava mini formular sa brojem osoba, željenim datumom i vremenom, dodatnim komentarom i šalje rezervaciju na Vaš e-mail i sms. Da bi rezervacija bila validna morate kontaktirati gosta na kontakt podatke koje smo Vam dostavili i potvrditi mu rezervaciju.

Android & iOS aplikacija

PREMIUM PREMIUM PLUS

Besplatna aplikacija sa Google Play-a i App Store-a koja prikazuje sadržinu našeg sajta u okviru same aplikacije.
Vizuelan prikaz Vaše firme na interaktivnoj mapi u blizini apartmana.
Direktna navigacija i ruta do Vaše firme.
Prikaz šta Vaš biznis može da ponudi.

Guest card

PREMIUM PREMIUM PLUS

Guest karticu dajemo gostima pri preuzimanju ključeva od apartmana. Sa karticom gosti mogu da ostvare dogovorene popuste.
Kada oglasite Vaš biznis kontaktiraće Vas neko od agenata kako bi potvrdio sve informacije sa Vama. Tada ćete u dogovoru sa agentom odlučiti da li želite da učestvujete u našem "guest card" programu i koliko popusta želite da date našim gostima.

Turistička Mapa

PREMIUM PREMIUM PLUS

Svaki gost naših apartmana dobija pismo dobrodošlice kojim mi izražavamo zahvalnost na ukazanom poverenju, sa željom da ima ugodan boravak. Pored sajta saradnike ističemo i na turističkoj mapi. Turistička mapa predstavlja mapu Beograda sa istaknutim firmama. Svaki gost naših apartmana u narednih godinu dana dobiće po jedno takvo pismo sa mapom gde je istaknut Vaš biznis.

Sadržaj PREMIUM PLUS paketa

Sve iz PREMIUM paketa, plus sve ispod

Top Pozicija ( slider )

PREMIUM PLUS

Sa odabirom premium plus paketa ostvarujete ekskluzivno pravo na vizuelnu reklamu na prvoj poziciji web sajta, sa ograničenim mestima. Upravo ta reklama biće prvo što naši korisnici vide.

Blog o Vašem Biznisu

PREMIUM PLUS

Napisaćemo unikatan članak(blog) o Vašem biznisu. Profesionalni marketinški eksperti će obaviti kratak intervju sa Vama, u cilju pribavljanja informacija o Vašem poslovanju kako bi napisali blog o Vama. Blog će sadržati minimum 1000 reči.

Specijalna preporuka u pismu dobrodošlice

PREMIUM PLUS

Ekskluzivna preporuka svakom gostu apartmana!
Prilikom ulaska u apartman, svaki gost dobija kovertu sa :

 • Pismom dobrodošlice
 • Turistickom mapom
 • Anketom
 • Specijalnom preporukom
Naši gosti imaju poverenja u naš odabir, specijalna preporuka predstavlja isključivo najbolje firme/biznise koje Beograd moze da pruži.

Povratak na vrh stranice

Postani partner, i započni saradnju sa preko 500 Apartmandzija iz Beograda

Imate pitanje? Uvek smo Vam na raspolaganju.
Kontaktirajte nas

Pitali smo saradnike šta misle o nama

Restoran Kovač Beograd

"Što se tiče mog poslovanja sa apartmanima u Beogradu i njihovim klijentima, uvek je sve bilo na visokom nivou. Apartmani su mi učinili veliku uslugu preporučivši moj restoran svojim klijentima, koji su odavde odlazili zadovoljni, podjednako kao i iz apartmana."

Restoran Kovač

Riblji restoran Šaran

"Zahvaljujući Apartmanima u Beogradu, broj mojih gostiju se znatno povećao. Sada imam više poseta, porudžbina, ali i bakšiša, s obzirom da su svi gosti izuzetno zadovoljni hranom koju ovde služimo. Sa Apartmanima ću svakako nastaviti saradnju i zahvaljujući njima proširiti svoj posao."

Riblji restoran Šaran

Picerija Snežana Beograd

"Svesni smo da u Beogradu postoji veliki broj pizzerija i da je konkurencija ogromna, ali problema sa manjkom gostiju svakako nemamo od kako smo započeli saradnju sa Apartmanima u Beogradu. Poznato je da gotovo svaki čovek voli dobru pizzu, a naši najčešći gosti su upravo korisnici Beograd Apartmana, koji kažu da je kod nas pizza odlična. Posao sa Apartmanima Beograd je posao na obostrano zadovoljstvo."

Picerija Snežana

Kafić Roll Bar Beograd

"Kada neko posluje na profesionalnom nivou, kao što je to slučaj sa Apartmanima u Beogradu, nemoguće je pronaći bilo kakvu zamerku. Moj bar sada ima mnogo više posetilaca i to dugujem samo Apartmanima koji upućuju svoje klijente na moju adresu. Najbolja investicija u mom poslovanju koja se pokazala kao odličan potez."

Kafić Roll Bar

Kineski Restoran Peking Beograd

"S obzirom da su gosti Apartmana u Beogradu raznih nacionalnosti, a mnogi od njih žele da probaju kvalitetnu kinesku kuhinju, odmah smo uspostavili odličan poslovni odnos. Na profesionalnom nivou obavljaju svoj deo dogovora i mnogi klijenti koji dođu, kažu da su za moj restoran saznali upravo preko Apartmana u Beogradu, što je pravi dokaz da Apartmani cene svoje saradnike i poštuju rečeno. Nemam nameru da prekidam saradnju, potpuno sam zadovoljan."

Kineski Restoran Peking

Arapski restoran Sawarma Bar Beograd

"Naš bar je poznat kao mesto na koje se svi rado vraćaju, nakon samo jednog dolaska, pored stalnih gostiju, često nam pristižu novi, a dobar deo njih dolazi upravo od strane Apartmana u Beogradu. Zahvaljujući njima, broj naših gostiju konstantno raste, s obzirom na to da i oni sami imaju veliki broj klijenata, zadovoljstvo nam je da ih ugostimo u najboljem baru u gradu. Na kraju krajeva, najbolji se drže zajedno, zbog toga će i naš bar nastaviti da se drži saradnje sa Apartmanima."

Arapski restoran Sawarma Bar