Često postavljena pitanja

Apartmani Beograd često postavljena pitanja, sva pitanja u vezi rezervacije apartmana u Beogradu, plaćanja, dolaska i odlaska, kućni red Beograd Apartmana.

PRAVILA KUĆE ZA VREME BORAVKA U NAŠIM APARTMANIMA

Prilikom boravka u nekom od naših apartmana u Beogradu, pravila naše kuće nalažu da čuvate nameštaj i uređaje u apartmanu. Ukoliko sami prouzrokujete štetu, tokom boravka u stanu, dužni ste da štetu nadoknadite novčano.

Naši apartmani se izdaju na jedan ili više dana, a apartman se napušta do 12h na dan odlaska.
Gosti su dužni da svoje stvari nose sa sobom.

Ne sme se remetiti javni red i mir od 14 – 17h i od 22 – 09h.

Pušenje je dozvoljeno samo u dnevnim sobama apartmana za iznajmljivanje.

Naši gosti, takođe mogu primati goste prilikom smeštaja u stanu, ukoliko i oni poštuju pravila naše kuće.

Apartmani u Beogradu imaju pravo, da prilikom kršenja pravila kućnog reda, otkažu smeštaj apartmana gostu.
 

KAKO REZERVISATI APARTMAN ?

Potrudili smo se da putem pretrage na našem sajtu lako dođete do željenog apartmana za izdavanje. U bazi imamo stanove svih struktura, lokacija, od lux do manje lux opremljenih stanova za smeštaj, kako bi zadovoljili potrebe boravka naših gostiju.

Samo je potrebno da tačno popunite naš obrazac za rezervaciju apartmana, sa svim traženim podacima i prosledite nam zahtev za izdavanje apartmana. Obrazac možete popuniti na stranici apartmana ……

Potvrdu rezervacije Vašeg izabranog apartmana dobićete putem mejla ili ćete biti kontaktirani telefonskim pozivom. Takođe i Vi nas možete kontaktirati i putem mejla bgdapartmani@gmail.com kao i pozivom na broj telefona +381.63.322.092

Za sve nedoumice i dodatna pitanja u vezi izdavanja apartmana budite slobodni da nas kontaktirate.
 

KAKO PLATITI BORAVAK - SMEŠTAJ U APARTMANU ?

Plaćanje smeštaja “isključivo” se vrši lično nakon preuzimanja ključeva na dan dolaska u apartman.

Plaćanje apartmana možete izvršiti u dinarima ili u eurima po gornjem kursu Narodne banke Srbije.

Ukoliko je u pitanju duzi zakup ili ranija rezervacija, potrebno je da uplatite avans 20% od ukupne cene zakupa, nakon rezervacije, pre dolaska. Avansno plaćanje smeštaja možete izvršiti u gotovini, putem bankovnih računa, kreditnim karticama, poštanskim uputnicama za građane Srbije, putem Western Uniona, kao i preko PAY PAL servisa. Troškovi transfera preko PAY PAL servisa iznose 4% od ukupne svote novca.
 

CENE APARTMANA ZA IZDAVANJE - RENTIRANJE

Apartmani u Beogradu u ponudi imaju pre svega povoljan - jeftin , kvalitetan smeštaj, dobro opremljen dnevni najam, prilagođen potrebama naših gostiju.

U toku raznih događaja, manifestacija, cene su nam uvek jeftinije u odnosu hotela, hostela, a po usluzi, udobnosti i kvalitetu smeštaja uvek na najvišem nivou.

Cene dnevnog boravka su prikazane pojedinačno za svaki apartman u Beogradu. Za više informacija o cenama smeštaja pogledajte ponudu naših apartmana…

U toku Novogodišnjih praznika u Beogradu, cene smeštaja su veće.
 

DOLAZAK I ODLAZAK U SMEŠTAJ

Vaš dolazak u apartman upotpuniće naš ljubazni agent, kako bi Vas lepo ugostio i predao ključeve apartmana.

Vaš dolazak nam morate najaviti najmanje 24h ranije, kako bi Vas naš agent dočekao. Tačno vreme ulaska u stan ćete utvrditi sa našim agentom prilikom rezervacije apartmana.

Vreme napuštanja iznajmljenog stana je 12h zadnjeg dana boravka u apartmanu, ukoliko postoji mogućnost kasnijeg izlaska, Mi ćemo Vam izaći u susret.

Naš agent će Vas naravno i ispratiti prilikom odlaska iz apartmana, kao što Vas je i dočekao.

 

OSIGURANJE
Osiguranje – Apartmani u Beogradu ne pokriva osiguranje tokom Vašeg smeštaja u apartmanu.

KAKO PRUDUŽITI ILI SKRATITI BORAVAK ?

Produženje boravka je moguće ukoliko je apartman slobodan, ukoliko je taj isti apartman već iznajmljen, potrudićemo se da Vam nađemo drugi smeštaj u nekom od naših stanova.

Skraćenje boravka je moguće, u tom slučaju nismo dužni da Vam vratimo naplaćeni iznos za najam apartmana.
PRIVATNOST GOSTIJU ZA VREME BORAVKA U APARTMANU

Obavezujemo se u čuvanju privatnosti naših gostiju, apartmani u Beogradu imaju zakonsku obavezu čuvanja Vaših ličnih podataka i podataka o boravku u apartmanima. Takođe smo obavezni Vaše podatke dati policiji i turističkoj organizaciji grada Beograda, radi obračuna boravišne takse.

USLOVI OTKAZIVANJA SMEŠTAJA

Molimo Vas, da otkazivanje uradite putem telefonskog poziva, neposredno čim odlučite ranije napustiti apartman. Plaćeni iznos smeštaja nismo dužni vratiti, ukoliko ugovorom nije drugačije dogovoreno.

Ukoliko Apartmani u Beogradu zbog nepredviđenih okolnosti mora otkazati Vašu rezervaciju stana, ponudićemo Vam zamenski smeštaj ili vratiti Vaš novac.

PRAVNE OBAVEZE GOSTIJU

Pravna i fizička lica koja vrše rezervaciju apartmana za dnevni najam, odgovorna su za tačnost svih potrebnih podataka o osobama koje će boraviti u apartmanu. Pravna i fizička lica koja potvrđuju rezervaciju stana, time potvrđuju sva pravila uslova korišćenja kao i sve obaveze koje iz njih proizilaze.

Apartmani u Beogradu nisu odgovorni za štetu nastalu korišćenjem apartmana, za štetu nastalu od prirodnih nepogoda, i izričito se ograđuju od odgovornosti za bilo kakva kriminalna i nezakonita dela, koja bi počinili korisnici smeštaja u toku boravka u stanu. U slučaju spora nadležan je sud u Beogradu.