Često postavljena pitanja

Apartmani Beograd pripremili su odgovore često postavljena pitanja - sva pitanja u vezi sa rezervacijom apartmana u Beogradu, plaćanjem, dolascima i odlascima i kućnim redom u apartmanima.

Pravila boravka u našim apartmanima

Prilikom boravka u nekom od naših apartmana u Beogradu pravila naše kuće nalažu da čuvate nameštaj i uređaje u apartmanu. Ukoliko sami prouzrokujete štetu tokom boravka u stanu, dužni ste da štetu nadoknadite novčano.

Šta je dozvoljeno raditi dok se nalazite u apartmanima?

 • Ne sme se remetiti javni red i mir od 14 – 17h i od 22 – 09h.
 • Pušenje je dozvoljeno samo u dnevnim sobama apartmana za iznajmljivanje.
 • Naši gosti takođe mogu primati goste prilikom smeštaja u stanu, ukoliko i oni poštuju pravila naše kuće.

Check IN i Check OUT

Naši apartmani se izdaju na jedan ili više dana. Ulazak u apartman na dan dolaska je do 14h, dok je apartman potrebno napustiti poslednjeg dana boravka do 12h.  

Gosti su dužni da svoje stvari nose sa sobom.

U dogovoru sa vlasnikom je moguće pomeranje termina ulaska i napuštanja apartmana ukoliko to situacija dozvoljava.

Apartmani u Beogradu imaju pravo da prilikom kršenja pravila kućnog reda otkažu smeštaj apartmana gostu bez prava na povrat novca.

Kako rezervisati apartman?

Potrudili smo se da putem pretrage na našem sajtu lako dođete do željenog apartmana za izdavanje. U bazi imamo različite vrste stanova kako bismo zadovoljili potrebe boravka naših gostiju:

Samo je potrebno da tačno popunite naš obrazac za rezervaciju apartmana sa svim traženim podacima i prosledite nam zahtev za izdavanje apartmana. Obrazac možete popuniti na stranici Apartmani Beograd.

Potvrdu rezervacije Vašeg izabranog apartmana dobićete putem mejla ili ćete biti kontaktirani telefonskim pozivom. Takođe, Vi nas možete kontaktirati i putem mejla bgdapartmani@gmail.com kao i pozivom na broj telefona +381.63.322.092

Za sve nedoumice i dodatna pitanja u vezi sa izdavanjem apartmana budite slobodni da nas kontaktirate.

Kako platiti boravak - Smeštaj u apartmanu?

Plaćanje smeštaja se može izvršiti:

 • novcem, lično nakon preuzimanja ključeva na dan dolaska u apartman
 • karticom, dostupno je za neke apartmane
 • virmanski - preko računa firme, dostupno je za neke apartmane.

Plaćanje apartmana možete izvršiti u dinarima ili u evrima po gornjem kursu Narodne banke Srbije.

Ukoliko je u pitanju duži zakup ili ranija rezervacija (7 i više dana unapred), potrebno je da uplatite avans u iznosu 30-50% od ukupne cene zakupa nakon rezervacije pre dolaska. Ukoliko je u pitanju zakup apartmana na 1 dan,  avans se uplaćuje u celokupnom iznosu rezervacije. Avansno plaćanje smeštaja možete izvršiti u:

 • gotovini, 
 • putem bankovnih računa, 
 • kreditnim karticama,
 • poštanskim uputnicama za građane Srbije, 
 • putem Western Uniona, 
 • kao i preko PAY PAL servisa.

 Troškove transakcije snosi uplatilac (gost).

Cene apartmana za izdavanje - Rentiranje 

Apartmani u Beogradu u ponudi imaju pre svega povoljan - jeftin, kvalitetan smeštaj, dobro opremljen dnevni najam prilagođen potrebama naših gostiju.

U toku raznih događaja i manifestacija cene su nam uvek jeftinije u odnosu hotela, hostela, a po usluzi, udobnosti i kvalitetu smeštaja uvek na najvišem nivou.

Cene dnevnog boravka su prikazane pojedinačno za svaki apartman u Beogradu. Za više informacija o cenama smeštaja pogledajte ponudu naših apartmana.

U toku Novogodišnjih praznika u Beogradu cene smeštaja su veće.

Dolazak u smeštaj i napuštanje smeštaja

Vaš dolazak u apartman upotpuniće naš ljubazni agent kako bi Vas lepo ugostio i predao ključeve apartmana.

Vaš dolazak nam morate najaviti najmanje 24h ranije, kako bi Vas naš agent dočekao. Tačno vreme ulaska u stan ćete utvrditi sa našim agentom prilikom rezervacije apartmana.

Vreme napuštanja iznajmljenog stana je 12h zadnjeg dana boravka u apartmanu, a ukoliko postoji mogućnost kasnijeg izlaska, mi ćemo Vam izaći u susret.

Naš agent će Vas naravno i ispratiti prilikom odlaska iz apartmana, kao što Vas je i dočekao.

Osiguranje 

Apartmani u Beogradu ne pokrivaju osiguranje tokom Vašeg smeštaja u apartmanu.

Kako produžiti ili skratiti boravak?

Produženje boravka je moguće ukoliko je apartman slobodan. Ukoliko je taj isti apartman već iznajmljen, potrudićemo se da Vam nađemo drugi smeštaj u nekom od naših stanova. Kontaktirajte nas putem kontakt forme ukoliko želite da produžite svoj boravak.

Skraćenje boravka je moguće, a u tom slučaju nismo dužni da Vam vratimo naplaćeni iznos za najam apartmana.

Privatnost gostiju za vreme boravka u apartmanu

Obavezujemo se u čuvanju privatnosti naših gostiju, apartmani u Beogradu imaju zakonsku obavezu čuvanja Vaših ličnih podataka i podataka o boravku u apartmanima. Takođe smo obavezni Vaše podatke dati policiji i turističkoj organizaciji grada Beograda, radi obračuna boravišne takse.

Uslovi otkazivanja smeštaja

Molimo Vas da otkazivanje izvršite putem telefonskog poziva neposredno čim odlučite ranije napustiti apartman. Plaćeni iznos smeštaja nismo dužni vratiti, ukoliko ugovorom nije drugačije dogovoreno.

Ukoliko Apartmani u Beogradu zbog nepredviđenih okolnosti mora otkazati Vašu rezervaciju stana, ponudićemo Vam zamenski smeštaj ili vratiti Vaš novac.

Pravne obaveze gostiju

Pravna i fizička lica koja vrše rezervaciju apartmana za dnevni najam odgovorna su za tačnost svih potrebnih podataka o osobama koje će boraviti u apartmanu. Pravna i fizička lica koja potvrđuju rezervaciju stana, time potvrđuju sva pravila uslova korišćenja kao i sve obaveze koje iz njih proizilaze.

Apartmani u Beogradu nisu odgovorni za štetu nastalu korišćenjem apartmana, za štetu nastalu od prirodnih nepogoda i izričito se odriču od odgovornosti za bilo kakva kriminalna i nezakonita dela, koja bi počinili korisnici smeštaja u toku boravka u stanu. U slučaju spora nadležan je sud u Beogradu.