Apartmani Beograd Rakovica

Apartmani Beograd Rakovica smešteni su na opštini, koja u slučaju Beograda, ima najviše zelenih površina. Iako važi za jednu od najbrže rastućih urbanih opština, na njoj se nalazi veliki broj parkova koji će pružiti utočište od svakodnevnog stresa i obezbediti Vam odmor i opuštanje. U poslednje vreme apartmani Beograd Rakovica doživeli su veliku popularnost kada je u pitanju kratkoročni najam, a brojne znamenitosti kao i dobra povezanost sa ostatkom grada samo su neki od razloga. Ukoliko se odlučite za boravak u ovoj opštini obavezno posetite viševekovni manastir Rakovicu, kao i jezero Pariguz.
Prikaži Mapu

Apartmani Beograd Rakovica - Top 5 Najpovoljnijih Apartmana

Apartmani Vidikovac

Apartmani Vidikovac

Apartmani Vidikovac smešteni su u urbanom naselju Vidikovac na teritoriji opštine Rakovica. Za kratko vreme Vidikovac je postao moderno naseljeno mesto. Meštani Vidikovca se gotovo svake večeri mogu videti na ulicama šetajući, igrajući se sa decom i uživajući u kafićima. nosti. Neposredna blizina centra grada, dobra povezanost i razvijenost linija javnog saobraćajnog prevoza, ali i veliki izbor povoljnih apartmana u ovom delu grada predstavljaju vodeće razloge zbog kojih se mnogi odlučuju za apartmane Vidikovac. Apartmani Vidikovac pretežno su traženi od strane gostiju koji ovde dolaze u posete ili su u potrazi za odmorom i begom od gradske vreve.

Apartmani Miljakovac

Miljakovac je beogradsko naselje na opštini Rakovica. Naselje se sastoji iz tri dela:  Miljakovac 1, Miljakovac 2 i i Miljakovac 3. Mesto je poznato po Miljakovačkim izvorima za koje se smatra da su jedni od najčistijih izvora vode u Beogradu. Ceo Miljakovac je okružen zelenilom, parkovima i sadržajem za decu. Osim stambenih zgrada postoji i deo sa privatnim kućama. Miljakovac je dobro snabdeven trgovinskim i uslužnim objektima, kao i autobuskim linijama - 54 i 502,505 i 505L i linijama 47, 48, 50, 94 i 59. Apartmani Miljakovac se nalaze u oazi zelenila s ozbirom da je u njihovoj blizini i Miljakovačka šuma. Šuma je idealna za ljubitelje rekreacije. Linije gradskog prevoza povezuju ovaj deo Beograda sa Pančevačkim mostom, Trgom Republike, Slavijom, Resnikom. 

Dvosoban Apartman Baštica 1 Beograd Rakovica

Beograd

Lokacija: Beograd Rakovica
Adresa: Miljakovacke staze 111V
Cena 24 €
Gosti: 6
Kvadratura : 26 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Baštica 1 Beograd Rakovica
24
Beograd Rakovica ~ Miljakovacke staze 111V
26 m2 Dvosoban 6 Osobe 4.0 (1)

Jednosoban Apartman Baštica 2 Beograd Rakovica

Beograd

Lokacija: Beograd Rakovica
Adresa: Miljakovacke staze 111 V
Cena 24 €
Gosti: 2
Kvadratura : 16 m2
Struktura : Jednosoban
Jednosoban Apartman Baštica 2 Beograd Rakovica
24
Beograd Rakovica ~ Miljakovacke staze 111 V
16 m2 Jednosoban 2 Osobe 0

Petosoban Apartman Luxury Beograd Rakovica

Beograd

Lokacija: Beograd Rakovica
Adresa: Slavoljuba Vuksanovića 4
Cena 150 €
Gosti: 5
Kvadratura : 130 m2
Struktura : Petosoban
Petosoban Apartman Luxury Beograd Rakovica
150
Beograd Rakovica ~ Slavoljuba Vuksanovića 4
130 m2 Petosoban 5 Osobe 0

Apartmani u blizini Košutnjaka

Apartmani u blizini Košutnjaka

Košutnjak je jedno od najlepših prirodnih bogatstava grada Beograda i jedno od omiljenih mesta stanovnika celog grada. Košutnjak stoji kao naziv za šumu, sportski centar i naselje izmedju opštine Rakovica i opštine Čukarica. Mesto je oivičeno šumom listopadnog i četinarskog drveća ispresecano brojnim pešačkim stazama. Veruje se da je ime nasledio od košuta, kojih je nekad tu bilo. Ovde su smeštena i dva kompleksa - Pionirski grad, sportsko-rekreativni centar i Filmski grad. Apartmani u blizini Košutnjaka se nalaze u okolini igrališta za fudbal, atletska takmičenja, odbojku, košarku, rukomet, otvorenih i zatvorenih bazena. Za ljubitelje zimskih sportova u Rakovici postoji letnja i zimska ski-staza.

Podela po

Strukturi
Kupatilo
Soba
Tip Smeštaja
Tehnologija
Dodatne pogodnosti
Grejanje
Kuhinja
Način Plaćanja
U blizini
Sigurnosne pogodnosti

Apartmani po Strukturi

Kupatilo

Soba

Tip Smeštaja

Tehnologija

Dodatne pogodnosti

Grejanje

Kuhinja

Način Plaćanja

U blizini

Sigurnosne pogodnosti

Često postavljana pitanja o apartmanima u Rakovici

  • Apartmani u Rakovici se nalaze na oko 6km od centra grada i saobraćajno odlično su povezani sa njim i drugim delovima Beograda.

  • Moguće je iznajmiti apartmane prilikom poslovnog sastanka. Apartmani imaju prostrani dnevni boravak, dovoljno mesta za sedenje i odličnu internet vezu.

  • Svaki apartman u Rakovici ima besplatan parking ispred zgrade u kojoj se nalazi.

  • Prosečna cena apartmana iznosi 24€, dok je za bolje opremljene apartmane potrebno izdvojiti i do 100€.

  • Održavanje i čišćenje apartmana je uračunato u cene istaknute na sajtu.

  • Osobama sa invaliditetom preporučujemo trosoban apartman Traveler.

  • Svaki apartman u Rakovici ima odličnu internet konekciju.

Apartmani Beograd Rakovica
Znamenitosti Rakovice