Limo Servisi Vračar

Limo Servisi Vračar - Predstavljamo Vam brze i pouzdane agencije za iznajmljivanje automobila luksuzne kategorije. Prilikom rezervacije vožnje sami možete izabrati klasu automobila koji će doći po Vas ili neki od modela poslednje generacije. Svaka agencija na Vračaru nudi korisnicima usluge transfera do aerodroma ili od aerodorma do željene adrese. Limo Servisi Vračar nude pouzdane i proverene usluge svojim klijentima, koji mogu biti sigurni da su rezervisali sigurnu vožnju. Usluge limo servisa ne morate iznajmiti samo kada idete na putovanje ili kada Vam je potreban prevoz po Beogradu. Limo Servisi Vračar nude mogućnost iznajmljivanja limuzina za proslavu rođendana, devojačkih i momačkih večeri ili iznajmljivanja za vožnju Vaših poslovnih partnera. U svakom slučaju možete biti sigurni da ste izabrali pouzdanu agenciju za iznajmljivanje luksuznih automobila.

Car:Go

Dr Milutina Ivkovića 2a, Beograd

Limo Servisi Vračar

CarGo je dizajniran tako da bude brz i pouzdan. Kada instaliraš aplikaciju na svoj telefon, ona omogućava našim članovima udruženja da te brzo pronađu i odvedu tamo gde želiš. Zbog našeg modernog sistema naplate, inovativna pomoć na putu je već plaćena onog momenta kada izađeš iz automobila. Samo klikni i kreni! IZABERI SVOJU KLASU Možeš da izabereš klasu sa kojom... pročitaj više

Limo servis Car:Go Beograd
radno vreme / Subota
od 0h od 24:00h

Apartmani Beograd Vračar

Dvosoban Apartman Lovac Beograd Vračar

Beograd

Lokacija: Beograd Vračar
Adresa: Alekse Nenadovića 12
Cena 38 €
Gosti: 4
Kvadratura : 35 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Lovac Beograd Vračar
38
Beograd Vračar ~ Alekse Nenadovića 12
35 m2 Dvosoban 4 Osobe 5.0 (4)

Apartman Lovac 2 Beograd Vračar se nalazi u Smiljanicevoj ulici u blizini Slavije. Prosecna cena ovog apartmana je 35€. Mogu da se udobno smeste do 4 osobe.

Beograd

Lokacija: Beograd Vračar
Adresa: Smiljanićeva 22
Cena 30 €
Gosti: 4
Kvadratura : 30 m2
Struktura : Studio
Dvosoban Apartman Lovac 2 Beograd Vračar
30
Beograd Vračar ~ Smiljanićeva 22
30 m2 Studio 4 Osobe 4.6 (15)

Apartman Peki Beograd se nalazi u Cuburskoj ulici na Vračaru. Prosečna cena apartmana je 75€. Može udobno da se smesti do 6 osoba. Minimalan broj nocenja je 1.

Beograd

Lokacija: Beograd Vračar
Adresa: Čuburska 11
Cena 80 €
Gosti: 4
Kvadratura : 110 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosobni Apartman Peki Beograd Vračar
80
Beograd Vračar ~ Čuburska 11
110 m2 Dvosoban 4 Osobe 3.8 (4)