Kultura

Beograd je grad sa bogatom istorijom, pun talentovanih stvaralaca, pesnika, pisaca, slikara, glumaca, reditelja, vajara i mnogih drugih umetnika. Ono što Vas interesuje kada je umetnost i sve u vezi nje u pitanju, ovde ćete pronaći. Kulturne manifestacije, pozorišne predstave, promocije knjiga, filmova i izložbe poznatih slikara, u jednom gradu, na jednom sajtu.

05 Oct 2022
Saznajte zašto je Zanzibar sjajno mesto za nezaboravno putovanje - izdvajamo top 10 najvećih atrakcija ovog predivnog mesta.
01 Oct 2021
Kako provesti savršen vikend u Srbiji? Naš blog rešava dilemu donoseći korisne savete za idealan odmor sa dragim ljudima. Uživajte u lepotama naše divne zemlje
22 Sep 2021
Kada je reč o neposrednoj okolini Novog Sada, planina Fruška Gora je, svakako, nezaobilzana i vredna pomena. Fruška Gora je jedina planina ovog pretežno ravni
07 May 2020
Ono što Narodni muzej Beograd ima da ponudi je pravo blago istorijskih dela koja imaju veliki kulturni i umetnički značaj. Zato se uvek traži karta više!
15 Apr 2020
Zvezdara teatar predstavlja jednu od najpoznatijih pozorišta i ustanova kulture u Beogradu. Osnovano je 1984. godine od kada ne prestaje da iznenadjuje publiku.
31 Mar 2020
Fakulteti u Beogradu predstavljaju riznicu znanja i studentima pružaju potrebno znanje i veštine za budućnost.
03 Mar 2020
Festivali u Beogradu predstavljaju zabavu za svaki uzrast. Sjajna su prilika da se nauči, vidi i upozna svet drugim očima!
17 Feb 2020
Koja predstojeća dešavanja i koncerte u Beogradu ćete Vi rado posetiti? Kalendar dešavanja u Beogradu je uvek popunjen, pronađite ideju za sjajan izlazak!