Ugostiteljstvo

Želite najbolji restoran za romantičnu večeru ili poslovni ručak? Hoćete mesto gde se kuva najlepša kafa i gde je opuštajuća atmosfera? Pije Vam se neki od egzotičnih koktela ili želite da isprobate ukuse najrazličitijih vrsta piva i najfinijih vina? Naš sajt će Vas uputiti samo na odabrana mesta u gradu, gde je najbolja atmosfera, usluga i kvalitet. Prijatno i živeli!

07 Apr 2020
Hoteli Beograd predstavljaju popularan vid udobnog i luksuznog smeštaja. Hoteli koje danas vidimo neki su od najstarijih objekata u Beogradu.
24 Mar 2020
Dostava hrane Beograd postaje sve popularnija. Za tren oka se na Vašem stolu mogu naći ukusni, topli i zdravi specijaliteti Vaše omiljene kuhinje!
13 Mar 2020
Deliblatska peščara predstavlja najveću evropsku kontinentalnu peščaru. U svom Rezervatu krije izuzetno retke biljne i životinjske vrste i nestvarne dine.
02 Mar 2020
Kanjon reke Uvac predstavlja jedinstveno čudo prirode i jedno od najlepših turističkih mesta u Srbiji. Saznajte po čemu je dom beloglavih supova toliko poseban!
20 Feb 2020
Najlepša turistička mesta u Srbiji predstvljaju pravo bogatstvo naše zemlje. To su istinske lepote Srbije, koje čekaju da budu otkrivene.
27 Sep 2019
Najbolji doručak u Beogradu namenjen je svim hedonistima i ljubiteljima ukusnog zalogaja. Preko 15 objekata u kojima možete probati najbolji doručak u gradu.
20 Feb 2019
Ako planirate posetu Zlatiboru (a i ako ne – trebalo bi), veliki je broj turističkih atrakcija i prirodnih lepota koje morate videti!
03 Dec 2018
Vila “Jelena” se nalazi na Dedinju, jednom od najlepših i najluksuznijih delova Beograda.