Upoznajte Beograd

Beograd ne čini samo Knez Mihailova, Kalemegdan, Skadarlija... Ovaj grad ima mnogo neispričanih priča za svaku svoju ulicu, svaki spomenik, reku i park. Te priče možete čitati ovde, na jedan potpuno drugačiji način. Upoznajte Beograd našim očima, saznajte sve što možda niste znali.

02 Jul 2020
Kako će se ove godine letovati, i da li će neizvesnost povodom pandemije pokvariti sve naše planove za odmor? Možda nećemo moći da letujemo pod istim okolnosti
27 May 2020
Aerodrom Nikola Tesla je najpoznatiji i najveći aerodrom u Srbiji. Aerodrom je 2006. godine dobio ime našeg najvećeg naučnika Nikole Tesle, koje nosi i danas!
25 May 2020
Ono što je za Sarajevo Baščaršija, to je za Beograd Skadarlija. Ulica koja odiše duhom starog Beograda, koja nosi uspomene i čuva jedan deo ondašnjeg vremena.
13 May 2020
Dedinje Beograd je kraj grada je oduvek bio poznat kao elitniji deo Beograda. Raskošne vile i masivne kapije kriju luksuz, bogatstvo i raskoš.
05 May 2020
Splan na dan Beograd predstavlja idealno rešenje za rashlađivanje tokom visokih letnjih temperatura. Splavovi na Savi važi za odličnu lokaciju!
21 Apr 2020
Ada Ciganlija predstavlja pravo beogradsko more. Leti svim Beogradjanima i posetiocima našeg glavnog grada ada predstavlja idealno mesto za kupanje i odmaranje!
10 Apr 2020
Trg republike Beograd predstavlja centralni beogradski trg i srce glavnog grada. To je centar gradskih dešavanja i jedan od najlepših delova Beograda.
03 Apr 2020
Trgovi u Beogradu predstavljaju najprometnije delove našeg glavnog grada. Svaki trg u Beogradu krasi interesantna istorijska priča od velikog značaja.