Upoznajte Beograd

Beograd ne čini samo Knez Mihailova, Kalemegdan, Skadarlija... Ovaj grad ima mnogo neispričanih priča za svaku svoju ulicu, svaki spomenik, reku i park. Te priče možete čitati ovde, na jedan potpuno drugačiji način. Upoznajte Beograd našim očima, saznajte sve što možda niste znali.

29 Mar 2023
Istražite koja su to najposećenija periferna beogradska naselja, pogledajte njihovu bogatu ponudu i uživajte u pogodnostima koje nude.
02 Mar 2023
Istražite sve karakteristike Novog Beograda, uživajte u najboljim apartmanima i najukusnijim jelima i istražite najpopularnije destinacije čitavog grada.
23 Jan 2023
Saznajte kako da provede odmor u Beogradu uz minimalni trošak, otkrijte koje su to najjeftinije aktivnosti, destinacije i objekti i uživajte u čarima grada.
05 Dec 2022
Kada se priča o klimi u Beogradu ne može se zaobići legendarna Košava. Za ovaj vetar vezano je verovanje da uvek duva 3, 7 ili 21 dan.
07 Oct 2022
Otkrijte atraktivne apartmane u Beogradu koji pružaju dodatne usluge, posetite ih i uživajte u čarima srpske prestonice.
15 Sep 2022
Upoznajte naselje Belvil, istražite njegove karakteristike i prednosti i uživajte u jednom od najluksuznijih delova Beograda.
07 Dec 2021
Beograd, prestonica Srbije, poznat je po svojoj bogatoj istoriji, šarmantnim bulevarima i, naravno, gostoprimstvu svojih stanovnika.
05 Oct 2021
Ovim tekstom smo želeli da pokažemo kako Beograd zaista može da bude pristupačan, ali i koliko boravak u njemu može da pruži. Beograd zahteva više od jednog