Dentalni turizam

Očigledno je da se dentalni turizam u Beogradu višestruko isplati. Ne samo što ćete samu uslugu platiti znatno manje, a pri tom dobiti vrhunski kvalitet, nego ćete se pored toga još i odmoriti i obići prestonicu Srbije, uživati u domaćem jelu i piću, i naravno ludom noćnom provodu.

17 Aug 2022
U nastavku teksta vas očekuju razlozi zbog kojih bez straha i sumnje možete da svoj osmeh prepustite timu ordinacije Minić.
04 Mar 2021
Zdravlje naših zuba utiče na zdravlje čitavog organizma. Upravo zbog toga, lep osmeh, zdravi i beli zubi su sinonim za dobro zdravlje.
11 Feb 2021
Dentalni turizam je veoma bitan za Srbiju, jer donosi dvadeset puta veći prihod po putniku od hotelskog turizma i širi dobru sliku o našoj zemlji.
26 Jan 2021
Ordinacija Cabunac - najbolje iz oblasti estetske stomatologije i anti-aging medicine. Ona je postigla savršenu kombinaciju stručnosti i primene tehnologije.
08 Dec 2020
Prostor koji svojim pacijentima pruža celokupan asortiman usluga i pogodnosti, a sve u cilju stvaranja savršenih osmeha i poptunog korisničkog zadovoljstva.
08 Sep 2020
Stomatološka ordinacija DIC predstavlja pravi primer savremenog pristupa stomatologiji, koji je izdvaja i stavlja u red najboljih ordinacija u Srbiji.
07 Nov 2018
Stomatološke ordinacije u Beogradu se izdvajaju po veoma visokom standardu i kvalitetu usluga i na odličnom su "glasu" i van granica naše države.
13 Aug 2018
Ukoliko se pitate u kojoj ordinaciji u Beogradu ćete dobiti najkvalitetniji tretman – Lumident Studio će definitivno biti vaše najbolje otkriće.