5 razloga zašto ordinacija Minić najbolje rešenje za stomatološke probleme

Blog / Dentalni turizam

  • Sadržaj
  • Kako na najbolji način rešiti stomatološke probleme? - Izborom kvalitetne i pouzdane ordinacije, sa dugim iskustvom i dobrim preporukama. Kako pronaći ovakvu ordinaciju i biti siguran u svoj izbor? Pratite naš tekst i saznajte zbog čega možete apsolutno verovati timu ordinacije Minić. U nastavku teksta vas očekuju razlozi zbog kojih bez straha i sumnje možete da svoj osmeh prepustite timu ordinacije i sa velikim očekivanjima spremni dočekate da osmeh zablista. 

    I - Najširi izbor stomatoloških usluga

    Kada birate ordinaciju, svakako da je prvi i osnovni kriterijum da njen tim pruža uslugu koja će vam rešiti probleme i pomoći. Ordinacija Minić se ponosi najširim spektrom stomatoloških usluga koje su prilagođene individualnim potrebama pacijenata. Bez obzira da li vam je potrebna osnovna stomatološka intervencija, estetski zahvat ili rešavanje složenijih oralnih problema, njihov tim stručnjaka pruža sveobuhvatan pristup oralnom zdravlju pacijenata.

    Tim ordinacije će vam pružiti vrhunski tretman i rešenje problema iz oblasti: 

    1. Zubne protetike - rešenje problema nedostatka zuba
    2. Zubne implante - poznate tehnike all on 4 ili all on 6 - najbolji način za rešavanje potpune bezubosti
    3. Estetska medicina - beljenje zuba i čuveni Hollywood smile
    4. Oralna hirurgija
    5. Parodontalna hirurgija

    Ono što njihov tim posebno izdavaja kao jednu od svojih najboljih usluga jesu CEREC krunice - najbrži način da samo u jednoj poseti ordinaciji rešite problem oštećenog zuba, a sve zahvaljujući AC CEREC tehnologiji.

    Stomatolog objašnjava pacijentu tretman

    II - Pristupačne cene usluga

    Svestranost i kvalitet usluga ordinacije Minić ne dolaze sa visokim cenama. Ordinacija je posvećena pružanju pristupačnih stomatoloških usluga, čime žele omogućiti svima da reše svoje dentalne potrebe bez nepotrebnog opterećenja budžeta. Na sajtu stomatološke ordinacije možete videti da se popularne i generalno izuzetno skupe usluge: All on 4 i All on 6 kreću između 5000 i 7800 evra, Hollywood smile - oko 5000 evra, Implanti od 400 do 750 evra, krunice od 150 do 300 evra, dok je standardno vađenje zuba 25, a hirurško 100 evra.

    III - Briga o klijentu na prvom mestu - Dentalni turizam

    Ordinacija Minić prepoznaje važnost brige o pacijentima i prilagođava se njihovim potrebama. Već 30 godina se uspešno bave rešavanjem problema klijenata, koji za njih imaju samo reči hvale. Tako je jedan od utisaka o ordinaciji na Guglu i: Doktor je veoma pažljiv i pažljiv, kao i tehničari, sve pohvale i preporuke.

    Ordinacija je kako bi štedela vreme i novac klijenta organizovala i online konsultacije, u okviru kojih osoblju možete reći sve svoje tegobe, dobiti adekvatan savet i zakazati tretman. 

    Još jedan od pokazatelja brige o klijentu svakako je i razvijena delatnost ordinacije u oblasti dentalnog turizma, u okviru koje pružaju podršku pacijentima koji dolaze iz inostranstva. Njihov tim stoji na raspolaganju kako bi obezbedili udoban boravak i kvalitetnu stomatološku uslugu, čineći posetu njihovoj ordinaciji ne samo efikasnom, već i prijatnom. U okviru ovoga ordinacija zakazuje tretman i termin, pomaže vam da se prevezete od aerodrome do ordinacije, ali i pronalazi za vas odgovarajući smeštaj tokom trajanja tretmana. Kada se uzme u obzir da su cene usluga u ordinaciji i do 50 odsto niže u odnosu na cene koje su postavljene u ordinacijama u drugim evropskim gradovima, ukoliko dolazite iz inostranstva, ordinacija Minić je idealan izbor za vas.

    IV - Efikasan, pouzdan, stručan i iskusan tim

    Tim stomatologa u ordinaciji Minić čini grupu stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom i visokim nivoom stručnosti. Njihova posvećenost pacijentima, efikasnost u radu i stalno usavršavanje čine ih pouzdanim izborom za rešavanje svih stomatoloških potreba. Sestre i doktori, pored najvišeg obrazovanja iz oblasti stomatologije, prolaze kroz stalna usavršavanja i praćenje trendova, te sve svoje zahvate obavljaju po najmodernijim i najispravnijim standardima.

    Stomatološka ordinacija

    V - Vrhunska oprema koja štedi vreme i garantuje kvalitet

    Ordinacija Minić je opremljena najsavremenijom stomatološkom opremom, kaoo što je CEREC tehnologija, 3D kamere za snimanje, te mašina za izradu proteza. Posebno navodimo ovo kao važan deo rada ordinacije jer donosi efikasnost i brzinu, ali je i garancija trajanja i kvaliteta urađenog. 

    Kontakt i zakazivanje pregleda

    Verujemo da je sve ovo što smo naveli o ordinaciji dovoljno da im poklonite poverenje i bez straha odete na rešenje svojih stomatoloških problema. 

    Stručan i iskusan tim ordinacije očekuje vas na adresi: Bulevar vojvode Mišića 33/1, Savski Venac, Beograd svakog radnog dana od 11 do 19 časova. Svoje termine možete zakazati na broj telefona: 063210026 ili putem imejl adrese: office@drminic.com. Svoja pitanja ostaviti i informacije možete dobiti i popunjavanjem kontakt forme na sajtu. Odgovor ćete dobiti u najkraćem roku, a tako ćete biti korak bliže rešenju tegoba i savršenom osmehu. 

    Ordinacija Minić se ističe kao vrhunski izbor za rešavanje stomatoloških problema, pružajući sveobuhvatne usluge prilagođene potrebama pacijenata. Njihova posvećenost, pristupačne cene, briga o pacijentima, stručan tim i vrhunska oprema čine ih pouzdanim partnerom u očuvanju oralnog zdravlja. Prepustite svoj osmeh njihovom timu i doživite vrhunsko iskustvo stomatološke nege. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.