Apartmandžije

Obaveštenja o promenama na sajtu, kako sajt funkcioniše, saveti za poboljšanje korisničkog iskustva.

06 May 2020
Kategorizacija apartmana je prvi korak u delatnosti kratkoročnog izdavanja stanova na dan. Pripremili smo za Vas vodič za otpočinjanje sopstvenog biznisa.
18 Dec 2018
Sinhronizacija kalendara predstavlja povezivanje jednog centralnog kalendara sa ostalim kalendarima sa platformi na kojima oglašavate svoje apartmane!
26 Nov 2018
Da bi izbegli neprijatne situacije i bezbedno iznajmili apartman spremili smo Vam neke osnovne savete kako da odaberete pravi smeštaj.
25 Oct 2018
U poslednje vreme, sve veći broj vlasnika odlučuje da svoju nekretninu izdaje po principu „stan na dan“, umesto na mesečnom nivou.
20 Oct 2018
Cilj samo jedno podizanje kvaliteta smeštaja i unapređivanje ponude, a sve to za posledicu ima veće prihode u ovom tipu posla.
12 Oct 2018
Stan na dan, dnevni najam, apartmani na dan, kratkoročno izdavanje sve su sinonimi za uslugu koja je danas veoma popularna i nosi naziv izdavanje stana na dan.
24 Sep 2018
Kada je u pitanju privatni smeštaj, fotografija ili slika je veoma važan element u oglašavanju. Dobro je poznata fraza da "slika govori više od hiljadu reči".
23 Sep 2018
Posvetite se online iznajmljivanju smeštaja kao bilo kom drugom poslu koji biste radili puno radno vreme.