Apartmandžije

Obaveštenja o promenama na sajtu, kako sajt funkcioniše, saveti za poboljšanje korisničkog iskustva.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
27 Dec 2020
Beograd je grad koji diše, razvija se i svakim danom pleni svojom lepotom i jedinstvenošću. U isto vreme Beograd je spoj starog i novog.
30 Sep 2020
Ukoliko planirate ulaganje u nekretnine i kupovinu stana na Novom Beogradu, imajte u vidu da je Wellport projekat koji treba neizostavno da pogledate.
06 May 2020
Kategorizacija apartmana je prvi korak u delatnosti kratkoročnog izdavanja stanova na dan. Pripremili smo za Vas vodič za otpočinjanje sopstvenog biznisa.
18 Dec 2018
Sinhronizacija kalendara predstavlja povezivanje jednog centralnog kalendara sa ostalim kalendarima sa platformi na kojima oglašavate svoje apartmane!
26 Nov 2018
Da bi izbegli neprijatne situacije i bezbedno iznajmili apartman spremili smo Vam neke osnovne savete kako da odaberete pravi smeštaj.
25 Oct 2018
U poslednje vreme, sve veći broj vlasnika odlučuje da svoju nekretninu izdaje po principu „stan na dan“, umesto na mesečnom nivou.
20 Oct 2018
Cilj samo jedno podizanje kvaliteta smeštaja i unapređivanje ponude, a sve to za posledicu ima veće prihode u ovom tipu posla.