Kondominijum Wellport - Pouzdano ulaganje u nekretninu, ali i u prostor za dušu

Blog / Apartmani Apartmandžije

  • Sadržaj
  • Ovaj zatvoreni vid stambenog kompleksa ima recepciju, podzemni parking, privatni park, zelene površine, prostor za rekreaciju, druženje i dečija igrališta

    Kupovina stana je čest izbor onih koji žele svoj novac da investiraju pametno i bezbedno. To je najstabilniji vid ulaganja kako za fizička, tako i za pravna lica, a može se posmatrati i kao svojevrsni vid štednje.Međutim, da bi ulaganje u nekretnine bilo zaista isplativo, veoma je važno koji stan se kupuje, na kojoj lokaciji i ko su investitori. Mnoge nekretnine znatno gube na vrednosti tokom godina, najpre zbog neadekvatno rešenog održavanja, ali i zbog lošije lokacije.
    Naime, pojedine gradske lokacije prosto zamiru i cena nekretnina u tim delovima grada je u opadanju. Slično je i sa objektima koji imaju loše održavanje ili su u delovima grada sa nerazvijenom infrastrukturom, daleko od bitnih saobraćajnica, tržnih centara i svega što je neophodno za savremen život. Zato je kupovina stana u Beogradu vrlo kompleksan proces. Potrebno je izabrati deo grada sa perspektivom, proverenog investitora, zgradu koja ima pouzdano održavanje, i nalazi se na dobroj lokaciji.

    Projekat Wellport

    Imajući to u vidu, kompanija Shikun & Brinui Group iz Izraela izabrala je baš Novi Begrad za svoj projekat Wellport. Time je omogućila kupcima stanova u Beogradu da se opuste i ne brinu o budućnosti svoje nekretnine. Wellport je prvi kondominijum u tom delu grada i odličan je primer svesrdne brige o svim aspektima života njegovih stanovnika. Samim tim i brige o stabilnosti ulaganja u nekretnine. Kupovina stana u kondominijumu Wellport nudi ne samo komforne stanove već i pregršt zajedničkih sadržaja u okviru kompleksa koji su namenjeni njegovim stanovnicima. Kondominijum je konceptualno zatvoreni vid stambenog kompleksa sa centralnom dvadesetčetvoročasovnom recepcijom, podzemnim parkingom, privatnim parkom, zelenim površinama, prostorom za rekreaciju, druženje i dečijim igralištima. U isto vreme, kondominijum se nalazi u mirnom delu Novog Beograda, ali nadomak svih sadržaja koji su potrebni savremenom čoveku. Stanovnicima Wellporta na raspolaganju su svi njegovi sadržaji, bez bojazni da će u njih ući nepoželjne osobe. Kondominijum je zaštićen i od grafita po zidovima ili bilo kakvog vida uništavanja zajedničkog inventara. Održavanje kondominijuma je povereno profesionalcima koji uredno prate funkcionisanje i ispravnost svih aparata i mehanizama koji postoje. Profesionalna tehnička služba omogućava stabilnost funkcionisanja svih sistema i trajnost objekta. Praktično, takvim objektima ne pada cena jer „ne stare“ na uobičajen način za naše uslove, što ulaganje u stan čini izuzetno stabilnim.

    Prostor koji zadovoljava istinske potrebe

    Prostor kondominijuma je zamišljen tako da ispunjava potrebe svih članova porodice i svih generacija. Kupovina stana u kondominijumu je pun pogodak i za osobe trećeg doba koji imaju prostor za druženje, baš kao i za mlade osobe. Šetnje lepo uređenim parkom u večernjim ili ranim jutarnjim časovima mogu biti mali okrepljujući rituali koji poboljšavaju kvalitet života. Vizuelni sklad i sigurnost unutar kondominijuma doprinosi osećaju životnog zadovoljstva i odsustva svakodnevnih frustracija ili barem onih koje su u vezi sa stanovanjem. Komfor je zagarantovan i mladim bračnim parovima koji u njemu imaju potpuno zaštićenu privatnost zahvaljujući savremenom video nadzoru i 24-časovnom obezbeđenju. Savremen sistem pod nazivom Smart house sistem, koji je po izboru primenljiv u kondominijumu, znatno olakšava život i čini ga potpuno u skladu sa 21. vekom.
    Savremenost u tom smislu ne ide na uštrb ljudskih potreba. Naprotiv. Tu je da olakša i unapredi život osobama kojima to odgovara i u meri u kojoj odgovara.

    Zašto ulagati u nekretnine

    Ukoliko planirate ulaganje u nekretnine i kupovinu stana na Novom Beogradu, imajte u vidu da je Wellport projekat koji treba neizostavno da pogledate. Zato, zakažite obilazak kondominijuma Wellport na telefone: 011/4240-222 i 063/408-050, a profesionalni tim vodeće konsultantske kuće za nekretnine i ekskluzivni zastupnik za prodaju Wellport stanova - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, će vas detaljnije upoznati sa svim pojedinostima i pružiti kompletnu podršku u izboru idealnog stana i pratiti vas kroz celokupan kupoprodajni proces.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.