BG Biznis

Najbitnija dešavanja u svetu posla i marketinga, seminar sale i sve vrste sajmova možete pronaći kod nas. Beograd je grad budućnosti, ulaganja i ostvarivanja uspešnih međunarodnih saradnji. Ako ste učesnik ili početnik, mi smo Vaš putokaz ka značajnim poslovnim dešavanjima u gradu.

22 Nov 2018
Monza predstavlja najpovoljniji rent-a-car u Beogradu, gde po niskim cenama zakupa možete iznajmiti sigurna i redovno održavana vozila!
13 Nov 2018
Medical Time je specijalistička ordinacija smeštena u samom srcu Beograda, u Kičevskoj ulici broj 13A.
08 Nov 2018
Ukoliko dolazite u Beograd na nekoliko dana, najbolja opcija za prevoz jesu Rent a Car agencije koje u svojoj ponudi imaju vrhunska vozila!
21 Oct 2018
Svakog dana na programu će biti besplatni seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu.
03 May 2018
Ukoliko razmišljate kome biste mogli da poverite kožu lica i tela da je preporodi i učini zdravijom i mlađom, ordinacija Beauty Lounge Clinic je pravi izbor.
23 Apr 2018
Studio Excellence Massage & Fish Spa Belgrade je pravo mesto ako ste hedonista do srži i volite da udovoljite sebi i svom telu.
23 Apr 2018
Ako želite da vaša koža izgleda zdravo i mlado, to ćete postići upravo ako odaberete DR Milica Đokić Aesthetic & Anti-aging Centar.
14 Feb 2018
40. Međunarodni sajam turizma je savršena prilika da ugrabe fenomenalne ponude za još fenomenalnije destinacije širom sveta.