Specijalistička ordinacija Medical Time

Blog / BG Biznis

  • Sadržaj
  • Medical Time je specijalistička ordinacija smeštena u samom srcu Beograda, u Kičevskoj ulici broj 13A. Prijatan ambijent kao i profesionalan pristup zaposlenih pacijentima je ono po čemu se Medical Time izdvaja u moru specijalističkih ordinacija u Beogradu. U Medical Time-u nude usluge kao što su:

    * Opšta hirurgija

    * Ultrazvučna dijagnostika

    *Specijalistički pregledi

    * Estetska hirurgija

    * Nutricionizam

    * Medicinski transport pacijenata

    * terenska služba/patronaža- kućne posete i lečenje

    Ordinacija Medical Time je tu radi čuvanja zdravlja Vas i vaše porodice, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji! Vrhunska usluga i kvalitet, a u isto vreme potpuna prilagođenost potrebama i željama pacijenata je ono što ordinaciiju Medical Time stavlja u red najboljih u Beogradu. Takođe, nude uslugu davanja infuzije, ne samo u ordinaciji, već i u kućnim uslovima. Dakle, ukoliko niste u mogućnosti da dođete do ordinacije, stručno osoblje- lekar i medicinska sestra- dolaze na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

    Neki od slučajeva kada je davanje infuzije veoma korisno, a često i neophodno su:

    -Lečenje hroničnog umora usled iscrpljenosti i stresa
    -Konstantne migrene
    -Problemi disajnih puteva – astma i bronhitis
    -Oslabljen imunitet
    -Iscrpljenost usled teških fizičkih napora
    -Akutne, hronične, virusne ili bakterijske infekcije
    -Detoksikacija i regeneracija nakon zračenja i hemoterapije
    -Mamurluk usled prekomernog unošenja alkohola i nikotina
    -Dehidratacija usled različitih uzroka
    -Nadomeštanje vanćelijske tečnosti
    -Gubitak krvne tečnosti
    -Malokrvnost (nedostatak gvožđa u krvi)
    -Poremećaj rada probavnog sistema kada je unos neophodne količine hranljivih
    materija neophodan (parenteralna prehrana)


    Dakle, infuziju možete primiti i preventivno, kako biste ojačali svoj imunitet i snabdeli ga neophodnim vitaminima. Pomaže i u lečenju hroničnog umora koji nam može biti velika prepreka u obavljanju svakodnevnih obaveza. U stanju hroničnog umora imunitete je niži, što može dovesti do ozbiljnij oboljenja, tako da je u tim situacijama Majersov koktel najbolje rešenje.

    Šta je Majersov koktel?

    Majersov koktel je intravenozna vitaminska infuzija koja poboljšava imunološki sistem, smanjuje umor, pomaže kod sezonskih alergija, smanjuje simptom fibromijalgije i astme. Majersov koktel je dobio ime po pokojnom lekaru Mayersu koji je koristio infuzije hranljivih materija za lečenje mnogih hroničnih stanja poput astme, migrene i visokog krvnog pritiska. Šta sadrži Majersov koktel?1) Magnezijum hlorid – sprečava upale i podržava zdrav imunološki sistem. 2) Kalcijum glukonat - Kalcijum je gradivni element kostiju i zuba, neophodan je za mišićne kontrakcije, prenošenje nervnih signala, za izlučivanje hormona i enzima. 3) B kompleks vitamina -dobar je za: nervni sistem, zdravu kožu, muskularni tonus, pomaže gastrointestinalnom traktu, daje energiju. Pomaže: kosi, očima, jetri i sluzokoži usta. 4) Vitamin C – deluje kao snažan antioksidans.


    Odnos lekara i pacijenata u ordinaciji Medical Time se zasniva na poverenju, što je najbolji put ka rešenju svakog problema. Za sve informacije o praksi davanja infuzije (Majersov koktel), kao i zakazivanje kućnih poseta ili davanja infuzije u ordinaciji, možete pozvati na telefone 011/40 36 099 ili 062/39 98 88.

    Uverite se i sami zašto je specijalistička ordinacija Medical Time uvek treba da bude Vaš izbor broj 1! 

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.