Deratizacija u rukama profesionalaca - Kakve usluge pruža eko tim?

Blog / BG Biznis

  • Sadržaj
  • Procesi poput deratizacije, dezinfekcije i onih koji se bave različitim metodama za suzbijanje i uništavanje štetočina često su potrebni mnogima, iz najrazličitijih razloga. Ipak, kada dođe do takve situacije, važno nam je da angažujemo tim stručnjaka koji će moći na brz i efikasan način da ukloni sve toksična delovanja koja izazivaju glodari, insekti ili ptice. 

    Jedan ovakav tim stručnjaka jeste i Eko Tim, koji svoje zadatke obavlja savesno, brzo i u zadatom roku. Zahvaljujući svom kvalitetnom radu i pouzdanim uslugama, Eko tim gradi poverenje korisnika još od 2001. godine. Njihova osnovna želja i motiv jeste da zadovolje pre svega potrebe svojih klijenata, koji su u njima videli kvalitetnog saveznika u borbi protiv prljavštine, štetočina ili insekata. 

    Ko je Eko tim?

    Priča koju gradi Eko tim traje već više od 20 godina, a ovako bogato iskustvo dovelo je do velikog broja zadovoljnih klijenata koji se po potrebi uvek vraćaju njima. Od samog početka, Eko tim sve svoje poslove obavlja prema zahtevima svojih klijenata i prema svim važećim propisima. Na taj način sklapaju se saradnje na obostrano zadovoljstvo i posao se izvršava gotovo i neopaženo.

    Eko tim

    Eko tim će svojim klijentima ponuditi različite usluge kada su u pitanju tretmani suzbijanja prljavštine, insekata ili glodara. Profesionalni tim biće nam na raspolaganju ukoliko su vam potrebne usluge dezinsekcije, dezinfekcije, deratizacije, dezodoracije, fumigacije ili deviperizacije. Osim toga, svojim kvalitetnim radom Eko tim će uspeti da zaštiti različite prostorije od ptica, kao što su obdaništa, poslovni prostori, bolnice, stambene prostorije, stanovi ili kuće. 

    Eko tim odlikuju kvalitet i savremenost u radu 

    Profesionalnost koju svakodnevno pruža kvalitetan tim firme ogleda se u želji za stalnim napredovanjem i usavršavanjem. Naime, Eko tim se na svakodnevnom nivou bavi i stalnim razvojem tehnologije iz oblasti DDD poslova, praćenjem svetskim tendencija u ovoj oblasti kao i primenom različitih rezultata naučnih istraživanja u navedenoj oblasti. Savremene metode i tehnike rada su prioritet, a stalno usavršavanje i podizanje kvaliteta rada zaposlenih je deo posla kome se posvećuje posebna pažnja.

    Eko tim vozila

    Usluge koje vrši Eko tim praćene su najkvalitetnijim proverenim ekološkim preparatima, čime se na pažljiv način pristupa imovini korisnika usluga, ali i zdravlju zaposlenih. U samom radu zastupljena su najsavremenija dostugnuća nauke, dok se posebna pažnja obraća na rezistenciju insekata na primenjene preparate, pravilno doziranje preparata i kombinaciju pasivne i aktivne zaštite. Takav pristup je doveo do toga da je Eko tim uvek jedan korak napred u odnosu na druge, a tome mogu da svedoče i mnogobrojni sertifikati i važeće dozvole iz oblasti ddd poslova. 

    Koje sve usluge pruža Eko tim?

    Važno je naglasiti da su sve usluge koje pruža Eko tim praćene stalnim nadzorom i maksimalnom posvećenošću zadatku. Ukoliko se odlučite za usluge kao što su dezinsekcija i deratizacija, dezinfekcija ili sterilisanje prostora, Eko tim će vas potpuno uputiti u to kako se treba pripremiti za ove tretmane, koje su mere i metode tretmana i koji je najbolji način da se on sprovede. Budući da Eko tim poseduje sve potrebne licence, kao i rešenje Ministarstva zdravlja za obavljanje svojih usluga u svim javnim, komercijalnim i stambenim objektima, klijenti mogu imati potpuno poverenje u njihov rad. Samo neke od usluga koje pruža Eko tim jesu:

    • Proces dezinsekcije: Kada su u pitanju usluge dezinsekcije, ne treba da strahujete za vašu porodicu ili kućne ljubimce, budući da su preparati koje Eko tim koristi potpuno bezbedni i bez mirisa. Brza intervencija neće vas ometati u vašim svakodnevnim obavezama, dok ćete dobiti precizne informacije o svim proizvodima koji se koriste.
    • Proces fumigacije: Proces fumigacije izvodi se u kontrolisanim uslovima na vašoj adresi ili u njihovoj gasnoj komori, a uspešnost se garantuje već iz prvog puta. 

    • Proces deratizacije: Osim navedenih usluga, Eko tim možete kontaktirati i za potrebe deratizacije, dezodoracije ili zaštite od ptica. Proces deratizacije vrši se po najvišim standardima, a pre samog procesa će tim utvrditi o kojim glodarima je reč te krenuti u rešavanje vašeg problema. 
    • Proces dezodoracije: Uklanjanje neprijatnih mirisa procesom dezodoracije sprovode stručno obučena lica, ekološki bezbedno i u kontrolisanim uslovima, a bez opasnosti od neželjenih efekata.

    Eko tim vozila

    • Zaštita od ptica: Kada je u pitanju zaštita od ptica, Eko tim ima različite principe kojima rešava ovaj problem, te će se kao opcije pronaći biološka zaštita od ptica, program ptica grabljivica ili mehanička zaštita od ptica. 

    Cene usluga Eko tima - Odličan odnos cene i kvaliteta

    Cene usluga koje pruža Eko tim umnogome će zavisiti od same usluge koja vam je neophodna, kao i od materijala i proizvoda koji se tom prilikom koriste. Ukoliko vam je potrebna dezinsekcija ili deratizacija stana, cene se kreću od 2 500 pa sve do 5 600 RSD, a sve u zavisnosti od kvadrature. Dezinsekcija i deratizacija poslovnog prostora biće nešto skuplja, budući da se cene za taj proces kreću sve do 6 400 RSD. Zaštita drveta od crvotočine moguće je obezbediti već po ceni od 5 800 RSD, dok se suzbijanje stenica plaća oko 20 000 RSD. 

    Eko tim vozila

    Kada je u pitanju igličasta zaštita od ptica, cena po metru iznosi 1 150 RSD/m, dok je montaža 4 000 RSD. Ukoliko je neophodno da se iglice postave uz pomoć merdevina koje tehničar donosi, plaća se nadoknada u iznosu od 700 RSD. Prilikom ovog procesa klijent može sam pripremiti i očistiti površinu, a proces će se mnogo lakše izvesti ukoliko ne bude bilo padavina. Garantni rok iznosi 2 godine. 

    Kontaktirajte Eko tim i obezbedite sebi kvalitetnu uslugu

    Zahvaljujući izuzetno kvalitetnom i predanom poslovanju, Eko tim danas možete pronaći na teritoriji čitave Srbije. Kada je u pitanju prestonica Srbije, Eko tim pravovremeno deluje na svim opštinama, dok se njihova poslovnica i centrala nalazi u ulici Dr Dragoslava Popovića 12/ Lokal 5. Na toj lokaciji možete dobiti sve neophodne informacije vezano za ddd usluge, ali i potencijalne savete kako se rešiti štetočina, buba ili neprijatnih mirisa. 

    Osim glavog grada, Eko tim Subotica pokriva širi region Vojvodine, te ćete njihove usluge moći da dobijete u Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Kikindi, Somboru, Senti, Apatinu, Bečeju i Zrenjaninu. Velika prednost je ta što je Eko tim dostupan i u mnogim drugim gradovima širom zemlje, te su itekako tražene njihove intervencije u Pančevu, Mladenovcu, Inšiji, Smederevu, Valjevu, Užicu, Kragujevcu i ostalim gradovima. 

    Eko tim

    Efikasan rad i kvalitetno poslovanje koje svakodnevno pruža Eko tim samo su jedan razlog više da ih što pre kontaktirate ukoliko imate potrebu za uslugama koje nude. Vaš problem biće rešen u najbržem mogućem roku, a čitav proces će se izvesti po najvišim standardima, bez opasnosti po zdravlje ljudi. Na taj način Eko tim gradi pouzdane odnose i saradnje, a sada je prilika na vama da to i sami otkrijete. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.