Rent a Car i stan na dan- idealna kombinacija

Blog / BG Biznis

  • Sadržaj
  • Ukoliko se pitate kakve veze mogu da imaju apartmani na kratkoročno iznajmljivanje sa Rent a Car agencijama, potrudićemo se da vam na najbolji mogući način objasnimo zašto te 2 opcije čine najbolju moguću kombinaciju kod vašeg boravka u Beogradu. 

    Zašto stan na dan?

    Za početak, da rešimo dilemu- zašto stan na dan, a ne neki drugi smeštaj u Beogradu? Ukoliko želite da se u Beogradu osećate kao kod svoje kuće, bez obzira da li vam je potrebno samo prenoćište ili apartman na duži period, vaš izbor bi trebalo da budu apartmani na dan. Apartmani koji se izdaju po ovom principu su potpuno opremljeni svim neophodnim sadržajem kako bi vaš odmor protekao baš onako kako ste zamislili. 

    Ono što većinu gostiju zanima jeste cena apartmana na kratkoročno izdavanje. I u tom slučaju imamo dobru vest za vas. Naime, u odnosu na hotelski smeštaj, pa čak i motele, stan na dan pruža najbolju moguću ponudu kada su u pitanju cene. Za mnogo manje novca, koji biste izdvojili za hotel, na raspolaganju imate stan u kome boravite potpuno sami. Komfor i privatnost su zagarantovani po veoma pristupačnim cenama. Pored toga, možete birati lokaciju gde želite da budete smešteni, ali i opremljenost apartmana. Svi apartmani u Beogradu sastoje se od spavaćeg dela, kupatila i kuhinje. 

    Ukoliko želite luksuzniji smeštaj, imamo pravu ponudu za vas. Tu su apartmani sa saunom, djakuzijem, bazenom, u kojima možete potpuno da se opustite i uživate za vreme svog boraka u Beogradu. Ako dolazite sopstvenim prevozom ili iznajmljujete auto preko neke od vrhunskih rent a car agencija u Beogradu, na raspolaganju je i veliki broj apartmana sa parkingom, ali i garažnim mestom u zgradi. 

     
     

    Zašto Rent a Car?

    Da se osvrnemo, pre svega, na prednosti koje vam nudi rent a car. U poslednjih par godina, sve veći broj putnika iz zemalja regiona, ali i šire, opredeljuju se za dolazak u Beograd avionom. Razlog tome je sve veća popularnost low cost letova, jer za sada po veoma povoljnim cenama možete stići do željene destinacije, koja je u ovom slučaju Beograd. To doprinosi tome da se sve veći broj putnika, odnosno turista koji dolaze u Beograd, opredeljuje za usluge rent a car agencija! Velika prednost je u tome što svoj automobil možete iznajmiti već na aerodromu! Iznajmljivanje vozila je savršen izbor za sve one koji u Beogradu borave nekoliko dana ili duže. Dovoljno je da imate vozačku dozvolu i možete izabrati auto koji odgovara vašim kriterijumima. 

    Rent a car je jednako popularna opcija kako kod poslovnih ljudi, tako i kod porodica sa decom. U doba interneta, sve je znatno olakšano, pa tako i iznajmljivanje vozila preko rent a car agencije. U samo par klikova možete završiti sve na nekom od sajtova agencija koje iznajmljuju vozila! Glavnu prednost iznajmljenog vozila, u odnosu na taxi ili gradski prevoz, jeste to što ste „sam svoj gazda“! To konkretno znači da možete planirati obilazak grada kada i kako želite i da ne zavisite ni od koga, a sve za mnogo manje vremena i novca. Rezervišite vozilo nekoliko dana pre dolaska i čekaće vas na željenoj destinaciji! 

    Naravno, treba naglasiti da svoje poverenje poklonite isključivo preverenim rent a car agencijama, koje duži vremenski period posluju uspešno na našem tržištu. 

     
     
     

    1) CiciMici

    Agencija CiciMici, sa adresom Antifašističke borbe 17, na Novom Beogradu, pruža rent a car usluge ekonomičnim gradskim, kao i luksuznim putničkim automobilima u zemlji i inostranstvu po izuzetno povoljnim cenama. Pored toga, na raspolaganju su vam dečja sedišta i GSP navigacija potpuno besplatno, a možete iznajmiti  i WiFi ruter za pristup internetu u vozilu! Kompletna zimska oprema je takođe besplatna za sva vozila iznajmljenih u CiciMici rent a car agenciji.

     

    2) AR Rent a Car

    Renta a car aerodrom Beograd omogućava vam da potrebno vozilo preuzmete na aerodromu u Beogradu. Vozila iz široke ponude prošla su sve potrebne servisne provere, tako da ih možete sigurno koristiti. Agencija vam nudi i niz drugih pogodnosti: mogućnost korišćenja vozila u zemlji i inostranstvu, njihovo iznajmljivanje bez kreditne kartice, dodatne pogodnosti kada je u pitanju iznajmljivanje na duži vremenski period i rentiranje vozila bez depozita za stalne klijente. Osim u Beogradu, vozila se mogu iznajmiti i na aerodromu u Nišu i Kraljevu, a dostavljaju se na teritoriji Beograda, Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje, Aranđelovca, Lazarevca, Mladenovca i Topole. 

     

    3) Bel

    Bel renta car Beograd agencija za iznajmljivanje automobila se nalazi u Beogradu, opština Novi Beograd u ulica Vladimira Popovica 10. Rent a Car Bel ima veliki asortiman vozila koju su Vam na raspolaganju 24 časa 365 dana u godini. Svako vozilo iz ponude rent a car Bel je KASKO osigurano. Ukoliko niste vozač u Bel rent a car agenciiji možete iznajmiti i vozača. U ponudi su sledeće klase vozila: Full size, Mid size, Economy i Mini van.

     

    4) CLUB 72

    Club 72 Rent a Car je porodična firma koja se bavi pružanjem najboljih Rent a Car usluga koje klijenti mogu da očekuju. Svaki klijent može da računa na punu podršku 24/7. U ponudi su besplatne usluge kao što su: sedište za dete, navigacija i dodatni vozač. Club 72 Rent a Car je najbolji izbor za svakoga ko želi brzo, odgovorno i prijatno iskustvo pri iznajmljivanju automobila.

     

    5) Limo King

    Agencija Limo King u svojoj ponudi ima luksuzne limuzine koje će učiniti da na elegantan i bezbedan način stignete na željenu lokaciju. Za bilo koji važan događaj, poput mature ili venčanja, kada želite da se osećate posebno- tu je Limo King. Obavezno iskusite vožnju u nekom od old tajmera koje imaju u ponudi. Stvarajte najlepše uspomene uz Limo King.

     
     
    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.