Sajam sporta 2018

Blog / BG Biznis

Sedmi međunarodni Sajam sporta održaće se od 23. do 25. novembra tradicionalno u Hali 1 na Beogradskom sajmu. Ova manifestacija je jedna od vodećih sportskih manifestacija u regionu.  Održava se u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Svakog dana na programu će biti besplatni seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu. Biće dostupni i besplatni zdravstveni pregledi, zatim oko 20 terena za aktivaciju, poligoni za atletiku i crossfit, ski skakaonica, teretana i još mnogo toga. Centralni tereni biće rezervisani za košarku, rukomet, badminton,tenis, kao i prilagođeni " kavez " za softbol, bejzbol i kriket.

Sajam sporta okupiće preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, zatim i nacionalne granske sportske saveze, predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u našoj zemlji ali i najvažnije nacionalne sportske i obrazovne institucije. Zaista puno učesnika i posetilaca se očekuje ove godine. Iznajmljivanje apartmana u Beogradu je sjajna prilika da izbegnete gužve i gubite vreme na put ukoliko niste iz Beograda. A pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista.

Osim domaćina, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, na Sajmu će učestvovati i Paraolimpijski i Olimpijski komitet Republike Srbije, Zavod za sport i medicinu Republike Srbije, Sekretarijat za omladinu i sport grada Beograda sa Sportskim savezom Beograda, Sekretarijat za omladinu i sport AP Vojvodine sa Sportskim savezom Vojvodine, Sportski savez Kosova i Metohije. Ono što je veoma bitno je da sve veći broj dece koja se bave sportom svoje uzore vide u sportskim herojima današnjice, pa je ovo prilika i da upoznaju neke od svojih superheroja. Srpski sportisti iz godine u godinu beleže fenomenalne rezultate i obaraju rekorde. Sajam sporta je najbolja prilika da se naši sportisti pozdrave i druže sa decom. Isto tako ovo je prilika da se predstave i stručni timovi i svi oni što su kako se kaže " iza scene " a neophodni su u sistemu sporta.

Posetioci će imati priliku i da se oprobaju u sportovima nove generacije. Ovo je sjajno pogotovo za decu, koja će imate priliku da iskuse nešto novo na ovom polju. Cilj jeste i motivisanje što većeg broja dece da počnu da se bave sportom a ovo je zaista sjajna prilika za to. Organizatori manifestacije očekuju i da se obori prošlogodišnji rekord u broju poseta, kada je manifestaciju posetilo više od 60.000 ljudi. Sajam će otvoriti ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić. A ulaz je besplatan.

Ono što je zaista sjajno je što organizatori nude i mogućnosti edukacije što je veoma značajno za decu i mlade. Edukacije će se održati na temu zdravlja, odnosa trenera i dece, kako pobediti tremu i mnoge druge veoma značajne edukacije će biti dostupne na ovom Sajmu. Zato je naša preporuka da na vreme obezbedite svoj stan na dan na Novom Beogradu i ne propustite ovu zaista sjajnu manifestaciju u našoj prestonici. Dobrodošli!!! 

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.