Galerija Osmeha

Blog / Dentalni turizam

  • Sadržaj
  • Zdravlje naših zuba utiče na zdravlje čitavog organizma. Upravo zbog toga, lep osmeh, zdravi i beli zubi oduvek su bili sinonim za zdravlje i san gotovo svake osobe. Stomatološka ordinacija Galerija Osmeha je tu da vam baš to i pruži.

    Ukoliko se odlučite da posetite Galeriju Osmeha, budite sigurni da će čitavo osoblje uvek biti spremno da vam izađe u susret i pruži celokupan asortiman usluga i pogodnosti. Galerija osmeha je pouzdana i proverena stomatološka ordinacija, koja sve svoje pacijente stavlja na prvo mesto. Ovaj dentalni centar želi da svoj rad proširi i neprestano radi na svom usavršavanju, obučavanju i napretku. Usluge koje pružaju su široke i raznolike. Ovo je jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

    Najbolja nega zuba 

    Ukoliko imate bilo kakav problem sa vašim zubima ili primetite osetljivost zuba na određenu vrstu hrane, ne oklevajte, posetite Galeriju Osmeha i pokonite sebi najbolju moguću stomatološku negu. Galerija Osmeha predstavlja kombinaciju iskusnih i kvalifikovanih stručnjaka, koji su tu da svojim radom i znanjem svim svojim  pacijentima pruže najbolju uslugu. Zdravlje vaših zuba je njihov glavni prioritet.
    Zbog toga, Galerija Osmeha poseduje sve što je potrebno za dijagnostiku i lečenje zuba, kao za otklanjanje raznih stomatoloških problema. Svi znamo koliko bol u zubu može biti neprijatan i neugodan, a znamo i koliko ga je teško izdržati. Mnogi će reći da je baš bol u zubu, jedan od najneprijatnijih bolova ikada. Kako bi ste to sprečiili posetitite Galeriju osmeh i budite sigurni da ste u jako dobrim i sigurnim rukama. Ova ordinacija je savršen spoj stručnosti stomatologa i najbolje, savremene tehnologije. Budite sigurni da će vaši zubi imati savršenu negu i izgled.

    Izbeljivanje zuba 

    Estetska stomatologija je u poslednje vreme veoma zastupljena i omogućava lep i blistav osmeh, kao i dobru negu zuba. Galerija Osmeha nudi izbeljivanje zuba laserskim putem, ali na veoma siguran i bezbedan način, bez ikakvih posledica ili štetnih metoda. Jedna od prednosti izbeljivanja zuba jeste činjenica da se može ponavljati sve dok ne dobijete zadovoljavajuć rezultat i zube kojima se svi mogu ponositi. Galerija Osmeha je tu da se postara da vaši zubi budu zdravi i da vaš osmeh uvek blista.

    Usluge koje pruža Galerija Osmeha

    U okviru ordinacije dostupne su sledeće usluge:

    • oblasti estetske stomatologije
    • lečenje zuba
    • izbeljivanje zuba
    • hirurške intervencija
    • laserske terapije
    • snimanje zuba
    • parodontologije
    • zubnih implants
    • anti-aging medicine

    Šta Galeriju Osmeha izdvaja od drugih

    Ono što je posebno za Galeriju Osmeha i što je izdvaja od većine drugih stomatoloških ordinacija jeste posvećenost anti-aging medicini. Ovi tretmani su neophodni kada je reć o borbi protiv starenja sa kojom se svi moramo, pre ili kasnije, suočiti. Anti-aging medicina je tu da smanji pojavu bora i linija na koži, a Galerija Osmeha je tu da vam pruži najkvalitetniju i proverenu uslugu. Ovi vidovi tretmana najviše se izvode na osetljivim delovima tela i zbog toga je neophodno posvetiti im dosta pažnje i dobre nege, što ordinacija Galerija osmeha svakako neprestano i radi.

    Još jedna kategorija koja izdvaja Galeriju Osmeha jeste lečenje zuba novom, ali veoma proverenom i pouzdanom laserskom tehnologijom. Neke od prednosti lasera u stomatologiji jeste što nudi prijatnu i gotovo sasvim bezbolnu opciju lečenja zuba i vilice. Galerija Osmeha vam obezbeđuje komfor prilikom pružanja i ovih usluga.

    Protetika i Zubni implantati

    Ove dve oblasti su jedne od specijalnosti ordinacije Galerije Osmeha koja raspolaže najmodernijom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Svi zaposleni su tu da pruže najbolje znanje i negu. Tako da, koji god problem sa zubima da imate, Galerija Osmeha je tu da vam pomogne i to reši.

    Adresa i kontakt

    Dobra higijena zuba je nepohodna, a danas dok svi živimo u vremenu jurnjave i stresa, nikada nije bilo bitnije da zastanemo i posvetimo se sebi i sopstvenom zdravlju. Zdravlje zuba jeste briga o celokupnom zdravlju, a kada ste u dobrim rukama, sve je mnogo lakše. Zato je tu za vas Galerija Osmeha.
    Nadamo se da vam je ovaj tekst pomogao da spoznate bar neke od mnogih prednosti i pogodnosti kojima se Galerija Osmeha izdvaja iz mnoštva stomatoloških ordinacija. Za sva pitanja i nedoumice, kao i informacije i zakazivanja možete im pisati na mejl: galerijaosmeha@gmail.com ili ih pozvati na broj telefona 064 1770233. Uvek su radi da izađu u susret i pruže sve odgvore. Njihova adresa je Višnjićeva 12! Dobro došli!

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.