Galerija Osmeha

Blog / Dentalni turizam

 • Sadržaj
 • Zdravlje naših zuba utiče na zdravlje čitavog organizma. Upravo zbog toga, lep osmeh, zdravi i beli zubi oduvek su bili sinonim za zdravlje i san gotovo svake osobe. Stomatološka ordinacija Galerija Osmeha je tu da vam baš to i pruži.

  Ukoliko se odlučite da posetite Galeriju Osmeha, budite sigurni da će čitavo osoblje uvek biti spremno da vam izađe u susret i pruži celokupan asortiman usluga i pogodnosti. Galerija osmeha je pouzdana i proverena stomatološka ordinacija, koja sve svoje pacijente stavlja na prvo mesto. Ovaj dentalni centar želi da svoj rad proširi i neprestano radi na svom usavršavanju, obučavanju i napretku. Usluge koje pružaju su široke i raznolike. Ovo je jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

  Najbolja nega zuba 

  Ukoliko imate bilo kakav problem sa vašim zubima ili primetite osetljivost zuba na određenu vrstu hrane, ne oklevajte, posetite Galeriju Osmeha i pokonite sebi najbolju moguću stomatološku negu. Galerija Osmeha predstavlja kombinaciju iskusnih i kvalifikovanih stručnjaka, koji su tu da svojim radom i znanjem svim svojim  pacijentima pruže najbolju uslugu. Zdravlje vaših zuba je njihov glavni prioritet.
  Zbog toga, Galerija Osmeha poseduje sve što je potrebno za dijagnostiku i lečenje zuba, kao za otklanjanje raznih stomatoloških problema. Svi znamo koliko bol u zubu može biti neprijatan i neugodan, a znamo i koliko ga je teško izdržati. Mnogi će reći da je baš bol u zubu, jedan od najneprijatnijih bolova ikada. Kako bi ste to sprečiili posetitite Galeriju osmeh i budite sigurni da ste u jako dobrim i sigurnim rukama. Ova ordinacija je savršen spoj stručnosti stomatologa i najbolje, savremene tehnologije. Budite sigurni da će vaši zubi imati savršenu negu i izgled.

  Izbeljivanje zuba 

  Estetska stomatologija je u poslednje vreme veoma zastupljena i omogućava lep i blistav osmeh, kao i dobru negu zuba. Galerija Osmeha nudi izbeljivanje zuba laserskim putem, ali na veoma siguran i bezbedan način, bez ikakvih posledica ili štetnih metoda. Jedna od prednosti izbeljivanja zuba jeste činjenica da se može ponavljati sve dok ne dobijete zadovoljavajuć rezultat i zube kojima se svi mogu ponositi. Galerija Osmeha je tu da se postara da vaši zubi budu zdravi i da vaš osmeh uvek blista.

  Usluge koje pruža Galerija Osmeha

  U okviru ordinacije dostupne su sledeće usluge:

  • oblasti estetske stomatologije
  • lečenje zuba
  • izbeljivanje zuba
  • hirurške intervencija
  • laserske terapije
  • snimanje zuba
  • parodontologije
  • zubnih implants
  • anti-aging medicine

  Šta Galeriju Osmeha izdvaja od drugih

  Ono što je posebno za Galeriju Osmeha i što je izdvaja od većine drugih stomatoloških ordinacija jeste posvećenost anti-aging medicini. Ovi tretmani su neophodni kada je reć o borbi protiv starenja sa kojom se svi moramo, pre ili kasnije, suočiti. Anti-aging medicina je tu da smanji pojavu bora i linija na koži, a Galerija Osmeha je tu da vam pruži najkvalitetniju i proverenu uslugu. Ovi vidovi tretmana najviše se izvode na osetljivim delovima tela i zbog toga je neophodno posvetiti im dosta pažnje i dobre nege, što ordinacija Galerija osmeha svakako neprestano i radi.

  Još jedna kategorija koja izdvaja Galeriju Osmeha jeste lečenje zuba novom, ali veoma proverenom i pouzdanom laserskom tehnologijom. Neke od prednosti lasera u stomatologiji jeste što nudi prijatnu i gotovo sasvim bezbolnu opciju lečenja zuba i vilice. Galerija Osmeha vam obezbeđuje komfor prilikom pružanja i ovih usluga.

  Protetika i Zubni implantati

  Ove dve oblasti su jedne od specijalnosti ordinacije Galerije Osmeha koja raspolaže najmodernijom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Svi zaposleni su tu da pruže najbolje znanje i negu. Tako da, koji god problem sa zubima da imate, Galerija Osmeha je tu da vam pomogne i to reši.

  Adresa i kontakt

  Dobra higijena zuba je nepohodna, a danas dok svi živimo u vremenu jurnjave i stresa, nikada nije bilo bitnije da zastanemo i posvetimo se sebi i sopstvenom zdravlju. Zdravlje zuba jeste briga o celokupnom zdravlju, a kada ste u dobrim rukama, sve je mnogo lakše. Zato je tu za vas Galerija Osmeha.
  Nadamo se da vam je ovaj tekst pomogao da spoznate bar neke od mnogih prednosti i pogodnosti kojima se Galerija Osmeha izdvaja iz mnoštva stomatoloških ordinacija. Za sva pitanja i nedoumice, kao i informacije i zakazivanja možete im pisati na mejl: galerijaosmeha@gmail.com ili ih pozvati na broj telefona 064 1770233. Uvek su radi da izađu u susret i pruže sve odgvore. Njihova adresa je Višnjićeva 12! Dobro došli!

  20 Nov 2021
  Za sve one koji žive u Beogradu i one koji žele da provedu vikend u glavnom gradu, izdvojili smo ideje kako bi mogli sebi i svojoj porodici priuštiti odmor.
  08 Oct 2021
  Najbolji apartmani na Zlatiboru za odmor sa decom. Zlatibor je idealno mesto za relaksaciju, pogotovo za uživanje cele porodice. Odaberite najbolji apartman.