Galerija Osmeha

Blog / Dental tourism

dravlje naših zuba utiče na zdravlje čitavog organizma. Upravo zbog toga, lep osmeh, zdravi i beli zubi oduvek su bili sinonim za zdravlje i san gotovo svake osobe. Stomatološka ordinacija Galerija Osmeha je tu da vam baš to i pruži.

Ukoliko se odlučite da posetite Galeriju Osmeha, budite sigurni da će čitavo osoblje uvek biti spremno da vam izađe u susret i pruži celokupan asortiman usluga i pogodnosti. Galerija osmeha je pouzdana i proverena stomatološka ordinacija, koja sve svoje pacijente stavlja na prvo mesto. Ovaj dentalni centar želi da svoj rad proširi i neprestano radi na svom usavršavanju, obučavanju i napretku. Usluge koje pružaju su široke i raznolike. Ovo je jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

 

Najbolja nega zuba 
Ukoliko imate bilo kakav problem sa vašim zubima ili primetite osetljivost zuba na određenu vrstu hrane, ne oklevajte, posetite Galeriju Osmeha i pokonite sebi najbolju moguću stomatološku negu. Galerija Osmeha predstavlja kombinaciju iskusnih i kvalifikovanih stručnjaka, koji su tu da svojim radom i znanjem svim svojim  pacijentima pruže najbolju uslugu. Zdravlje vaših zuba je njihov glavni prioritet.
Zbog toga, Galerija Osmeha poseduje sve što je potrebno za dijagnostiku i lečenje zuba, kao za otklanjanje raznih stomatoloških problema. Svi znamo koliko bol u zubu može biti neprijatan i neugodan, a znamo i koliko ga je teško izdržati. Mnogi će reći da je baš bol u zubu, jedan od najneprijatnijih bolova ikada. Kako bi ste to sprečiili posetitite Galeriju osmeh i budite sigurni da ste u jako dobrim i sigurnim rukama. Ova ordinacija je savršen spoj stručnosti stomatologa i najbolje, savremene tehnologije. Budite sigurni da će vaši zubi imati savršenu negu i izgled.

Izbeljivanje zuba 
Estetska stomatologija je u poslednje vreme veoma zastupljena i omogućava lep i blistav osmeh, kao i dobru negu zuba. Galerija Osmeha nudi izbeljivanje zuba laserskim putem, ali na veoma siguran i bezbedan način, bez ikakvih posledica ili štetnih metoda. Jedna od prednosti izbeljivanja zuba jeste činjenica da se može ponavljati sve dok ne dobijete zadovoljavajuć rezultat i zube kojima se svi mogu ponositi. Galerija Osmeha je tu da se postara da vaši zubi budu zdravi i da vaš osmeh uvek blista.

Usluge koje pruža Galerija Osmeha
U okviru ordinacije dostupne su sledeće usluge:

oblasti estetske stomatologije
lečenje zuba
izbeljivanje zuba
hirurške intervencija
laserske terapije
snimanje zuba
parodontologije
zubnih implants
anti-aging medicine

Šta Galeriju Osmeha izdvaja od drugih

Ono što je posebno za Galeriju Osmeha i što je izdvaja od većine drugih stomatoloških ordinacija jeste posvećenost anti-aging medicini. Ovi tretmani su neophodni kada je reć o borbi protiv starenja sa kojom se svi moramo, pre ili kasnije, suočiti. Anti-aging medicina je tu da smanji pojavu bora i linija na koži, a Galerija Osmeha je tu da vam pruži najkvalitetniju i proverenu uslugu. Ovi vidovi tretmana najviše se izvode na osetljivim delovima tela i zbog toga je neophodno posvetiti im dosta pažnje i dobre nege, što ordinacija Galerija osmeha svakako neprestano i radi.
Još jedna kategorija koja izdvaja Galeriju Osmeha jeste lečenje zuba novom, ali veoma proverenom i pouzdanom laserskom tehnologijom. Neke od prednosti lasera u stomatologiji jeste što nudi prijatnu i gotovo sasvim bezbolnu opciju lečenja zuba i vilice. Galerija Osmeha vam obezbeđuje komfor prilikom pružanja i ovih usluga.

Protetika i Zubni implantati
Ove dve oblasti su jedne od specijalnosti ordinacije Galerije Osmeha koja raspolaže najmodernijom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Svi zaposleni su tu da pruže najbolje znanje i negu. Tako da, koji god problem sa zubima da imate, Galerija Osmeha je tu da vam pomogne i to reši.

 

Adresa i kontakt
Dobra higijena zuba je nepohodna, a danas dok svi živimo u vremenu jurnjave i stresa, nikada nije bilo bitnije da zastanemo i posvetimo se sebi i sopstvenom zdravlju. Zdravlje zuba jeste briga o celokupnom zdravlju, a kada ste u dobrim rukama, sve je mnogo lakše. Zato je tu za vas Galerija Osmeha.
Nadamo se da vam je ovaj tekst pomogao da spoznate bar neke od mnogih prednosti i pogodnosti kojima se Galerija Osmeha izdvaja iz mnoštva stomatoloških ordinacija. Za sva pitanja i nedoumice, kao i informacije i zakazivanja možete im pisati na mejl: galerijaosmeha@gmail.com ili ih pozvati na broj telefona 064 1770233. Uvek su radi da izađu u susret i pruže sve odgvore. Njihova adresa je Višnjićeva 12! Dobro došli!

14 May 2021
Thanks to state-of-the-art technology and a professional team of the highest rank in ophthalmology, Sveti Vid will quickly solve your eye problem.
29 Apr 2021
If you are planning to invest in real estate and buy an apartment in New Belgrade this is a place to go.