C Dental Center - Ugradnja implantata i Vrhunska protetika

Blog / Dentalni turizam

  • Sadržaj
  • Mesto koje prevazilazi običnu stomatološku ordinaciju, prostor koji svojim pacijentima pruža celokupan asortiman usluga i pogodnosti, a sve u cilju stvaranja savršenog osmeha i potpunog korisničkog zadovoljstva. C Dental Centar predstavlja renomiranu ordinaciju, koja je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvom, velikom broju zadovoljnih korisnika i posedovanju brojnih međunarodnih sertifikata postala lider u oblasti stomatologije u Beogradu. Ali i ne samo u Beogradu. Ovaj dentalni centar svoj rad širi i na obučavanje i prenošenje znanja mlađim kolegama, te tako njihov pozitivan uticaj postaje dalekosežan i prostire se i van prostora ordinacije. Kvalitetno, brzo, sigurno - može da predstavlja tri najvažnija epiteta ovog stomatološkog centra. Širok dijapazon usluga koje obavljaju podrazumeva upotrebu najsavremenije tehnologije i vrhunskih materijala, a najbolji primer toga jesu ugradnja implantata i protetske usluge, koje su u ovoj ordinaciji dovede do savršenstva. Ipak, stub profesionalizma i kvaliteta predstavlja tim iskusnih lekara. Na njihovom čelu se nalazi osnivač Vladimir Čakan, koji poseduje sertifikat za držanje kurseva iz oblasti stomatologije i koji svoj tim vodi do najviših dometa, a svoju ordinaciju s pravom opisuje kao: Budućnost stomatologije. 

    Sve navedeno čini da stomatološka ordinacija C Dental Centar s pravom može da se nazove savršenim, najboljim putem da dođete do zdravog i lepog osmeha, oslobodite se straha i rešite važne zdravstvene poteškoće. U nastavku teksta vam detaljno pokazujemo šta vam sve ordinacija pruža i koje su to prednosti koje ih izdvajaju od drugih beogradskih ordinacija. 

    Usluge koje pruža C Dental Center

    U okviru ordinacije moguće je dobiti najraznovrsnije usluga, čiji je kvalitet osiguran gore navedenim karakteristikama ordinacije. Ovaj stomatološki centar poseduje 5 opremljenih ordinacija u centru grada, u kojima nastaju savršeni osmesi. 

    U okviru njih sprovodi se sledeći dijapazon usluga i intervencija:

    • Najvažniji korak svakog ozbiljnog rada predstavlja precizna i detaljna dijagnostika. Usluga zvana Prvi pregled u okviru ordinacije pružiće prikaz trenutnog stanja vaših zuba i vrlo precizno prikazati kako dalje razviti plan rada i sprovoditi terapiju. Ono što je bitno naglasiti jeste da postoji mogućnost detaljne analize rendgenskih i CBCT, 3D snimaka, koji će bez greške pokazati koje zahvate zahteva vaše dentalno stanje. Ovaj prvi korak podrazumeva i otvaranje zdravstvenog kartona, u kome će stajati sve informacije o intervencijama i vašem zdravstvenom stanju.
    • Lečenje zuba: otklanjanje kvarova, a nakon lečenja zuba i ispunjavanje plombom ili nekom protetskom naknadom. 

    • Esteteska stomatologija, koja podrazumeva obavljanje sledećih usluga, uz upotrebu najsavremenije tehnologije: kompozitne fasete, kompozitni ispuni, inlay/only. Ova kategorija usluga najzaslužnija je za lepotu zuba i u okviru nje postignuta su najsavremenija otkrića iz oblasti stomatologije. Ona su zamenila stare plombe i materijale, pa osim estetskih vrednosti doprinose trajnosti i postojanosti zuba. Stomatološki anti aging predstavlja dodatnu uslugu, koje proširuje dijapazon usluga ordinacije i na srodne oblasti. On podrazumeva ulepšavanje osmeha preko promene izleda usana, kože lica i dekoleta, i to uz upotrebu izuzetno kvalitetnih preparata na bazi prirodne hijaluronske kiseline.
    • Izbeljivanje zuba - ovde se javlja još jedna dodatna pogodnost - mogućnost izbeljivanja u ordinaciji ili kućna tehnika izbeljivanja. U okviru ordinacije vrši se izbeljivanje uz upotrebu gela sa izbeljivačima visoke koncentracije, čime se u jednom tretmanu postiže željena boja zuba. U kućnim uslovima potrebno je stavljati folije, koje su izrađene nakon uzimanja otisaka vilica. Ovo je vrlo jednostavna i potpuno sigurna metoda, koja željeni rezultat nakon određenog vremena.
    • Sve usluge u okviru dečje stomatologije: prevencija i lečenje bolesti usta i zuba kod dece i pružanje edukacije i saveta roditeljima kako na najbolji način da održavaju dentalnu higijenu deteta.

    • Ortodoncija - otklanjanje svih nepravilnosti pri rastu zuba i razvoju vilice, nedostatka zuba, nepravilnog položaja zuba. Ovo je jedan od načina da postignete ne samo znatne estetke efekte, već i da sprečite nastanak bolesti zuba i usta. 
    • Parodontologija - sprečavanje gubitka zuba i lečenje koje podrazumeva konzervativno lečenje, hirurško lečenje, lečenje laserom.
    • Hirurške intervencije: ekstrakcija zuba, hirurška intervencija režanj operacija, frenektomija, režanj operacija, sinus lift, ugradnja zubnih implantata

    Sve intervencije vrše se uz upotrebu anestezije, koja otklanja bol i čini da zahvati ne budu bolni i neprijatni, a da vi u potpunosti otklonite strah i brzo rešite sve probleme. Na kraju posebno izdvajamo dve vrste usluga, koje su ovde postigle najviši nivo razvoja. 

    Protetika i Zubni implantati

    Ove dve kategorije su posebna specijalnost ove ordinacije, s obzirom na to da je nosilac renomiranih sertifikata iz ovih oblasti. Ovo ih čini najkvalifikovanijom ordinacijom za ovaj tip usluga i predstavlja garanciju sigurnosti i najvećeg kvaliteta. U okviru renomirane protetske laboratorije koriste se najmoderniji aparati i najkvalitetniji materijali. Njih koriste i oblikuju renomirani stručnjaci. Sve ovo zajedno pružiće savršene zdravstvene i estetske efekte.

    • Zubni implantati - oblast koja je ovde dostigla najviši nivo razvoja. Izrađeni su od titanijuma, ugrađuju se u viličnu kosti i mogu sa njom srasti. Pre ugradnje se vrši klinički pregled, detaljna analiza zdravstvenog stanja pacijenta i 3D snimaka, koji pokazuju građu i gustinu viličnih kostiju. Nakon toga vaš osmeh će zablistati, uz otklon svih potencijalnih grešaka i ponovljenih intervencija.
    • Protetika u okviru centra podrazumeva izradu i postavljanje krunica i mostova, koji su metalokeramičke ili bezmetalne; keramičkih faseta, izradu zubnih proteza: totalnih i parcijalnih. 

    C Dental će vam u okviru svih navedenih oblasti pružiti najbolju moguću uslugu najboljeg mogućeg kvaliteta. 

    Najsavremenija tehnologija

    Najbolja stomatološka usluga podrazumeva upotrebu svih dostupnih činilaca. C Dental Centar savršenstvo je postigao spojem: stučnosti lekara i upotrebom savremene tehnologije. Svaki kvalitetan novitet u oblasti stomatologije ovde je dobio svoje počasno mesto, a time su otklonjeni svi procenti mogućih grešaka i usled njih ponovljenih intervencija. U okviru najrenomiranijih tehnoloških usluga nalaze se:  

    • Upotreba Computer-Aidede Design i Computer-Aided Manufacturing (CAD/CAM) tehnologije, koje omogućava da sve protetske usluge dobijete u samo jednoj poseti, što podrazumeva: dijagnozu, snimak i savršeno protetsko rešenje. Ovaj sistem prikazuje stanje vaše vilice u stoporocentnoj tačnosti, što omogućava da se vrlo brzo dođe do potrebnog rešenja. 

    • Rendgen - snimak koji pokazuje razliku. Iskusni inženjeri medicinske radiologije sprovode snimanje, koje podrazumeva najmanje moguće zračenje. Ovi snimci najsavršeniji su dijagnostički pokazatelji, koji će omogućiti stručnim lekarima da naprave celokupni plan lečenja i potrebnih intervencija. Snimci visoke rezolucije prikazaće stanje kostiju vilice, gustinu, kao i stanje zuba ili dijagnostifikovati bilo kakvu disfunkcionalnost zgloba. Još jednom treba naglasiti da rendgensko snimanje podrazumeva najmanje moguće zračenje, a donosi savršene rezultate. 

    U sigurnim ste rukama. Otklonite strah i budite sigurni da će tehnološka dostignuća i veština sturčnjaka brzo i lako rešiti svaki vaš stomatološki problem.

    Šta C Dental izdvaja od drugih

    Kao što smo kroz ceo tekst navodili, ordinaciju C Dental Centar odlikuje praćenje svetskih trendova, inovativnost, ali i postojanost kvaliteta, iskustva i veštine. Mnogo je toga što ovaj centar izdvaja od drugih i čini liderom u oblasti stomatoloških usluga. C Dental postojano stoji na prvom mestu u Srbiji zahvaljujući: 

    • Više od 25 godina iskustva u radu i razvoju svih grana stomatologije
    • Velikom broju zadovoljni korisnika, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva
    • Timu od preko 30 stručnih lekara, medicinskog osoblja i tehničara
    • Upotrebi najnovijih, proverenih tehnoloških dostignuća, koja omogućavaju da pacijenti za samo jedan dolazak obave pregled, snimanje i uspostavljanje vrlo precizne dijagnoze, koja vodi ka sigurnom izlečenju
    • Posedovanju više 26 sertifikata i nagrada za razvoj oblasti i doprinos u usavršavanju stomatoloških usluga
    • Sertifikatu nemačke kuće BREDENT, koji C Dental preporučuje koja jednu od najboljih ordinacija za ugradnju implantata. 
    • Posedovanju sertifikovane VITA MasterLab protetsku laboratoriju

    Dentalni turizam i pacijenti iz inostranstva

    Osim usluga koje se izvršavaju u okvirima ordinacija i laboratorija, ovaj stomatološki centar pruža svojim korisnicima i više od toga. Pacijentima iz inostranstva ordinacija organizuje sve propratne usluge i omogućava da brzo, lako i jednostavno dođu u Beograd i osvoje zlatan osmeh. Ukoliko je potrebno, uz kompletan pregled i potrebni tretman dobijate i: 

    • Transport do i od aerodroma
    • Vodiča kroz grad
    • Broj telefona u lokalnoj mreži, kako biste lako komunicirali sa osobljem ordinacije
    • Lični taksi prevoz, koji će vas sigurno prevesti do željene lokacije
    • Stručni tim koji je na raspolaganju tokom 24 časa

    Ukoliko iz inostranstva zakazujete svoj pregled, možete se dogovoriti da kod partnerskih ordinacija obavite pregled stanja. Zatim se utvrđuje tretman, izrađuje predračun i zakazuje datum putovanja u Srbiju i termin intervencije u centru. Nakon toga organizaciju u potpunosti možete prepustiti ordinaciji i u najkraćem mogućem roku doći do predivnog, zdravog osmeha i otklanjanja svih stomatoloških problema. 

    Adresa i kontakt

    Ukoliko želite da postane deo zadovoljnih korisnika i strah pretvorite u prijatno iskustvo rešavanja svih stomatoloških teškoća, zaputite se u C Dental Centar: Cvjićeva 130 ili pozovite: 011 2752849 ili 063 8026907

    Za sve dodatne informacije posetite izvanredan sajt ordinacije. Na njemu se možete detaljno obavestiti o svim vidovima usluga, cenama, ali i aktuelnostima i najnovijim informacijama o radu ordinacije u okviru dela na sajtu: Blog. Još jedna od sjajnih opcija jeste i mogućnost prijave na newsletter, koji će vam omogućiti da budete u toku sa svim akcijama i pogodnostima koje Centar nudi.

    Ne čekajte! Pronašli ste put do svog osmeha. Pređite ga već danas! C Dental Centar čeka na vas.  

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.