Tradicija, stručnost i vrhunska tehnologija - Stomatološka ordinacija dr Cabunac

Blog / Dentalni turizam

 • Sadržaj
 • Želite da se rešite stomatoloških problema brzo, efikasno i kvalitetno? Potrebno vam je da uz sebe imate tim koji poseduje stručnost, iskustvo i primenjuje najnovije tehnologije. Onda je stomatološka ordinacija dr Cabunac savršen izbor za vas. Već dvadeset godina zaposleni doktori u ovom prostoru stvaraju zdrave i lepe osmehe, a vaše nesavršenosti pretvaraju u prednosti. Oni se mogu definisati kao najbolji primer rada iz oblasti estetske stomatologije i anti-aging medicine. Ova renomirana klinika na prvo mesto stavlja želje i potrebe pacijenta i omogućava vam da se ovde osećate prijatno i sigurno. Ovde će svaka vaša želja i zahtev biti ispunjeni i ostvareni, a vi u najkraćem roku steći samopouzdanje i postati zadovoljni sobom. 

  Kako ova stomatološka ordinacija to postiže? Pre svega, stalnim usavršavanjem, te primenama najsavremenijih metoda iz oblasti kojima se bave. Vođe tima - dr Jovan i Željka Cabunac organizuju edukacije i kurseve iz oblasti stomatologije i svoj tim podstiču da stalno usavršavaju svoje znanje i veštine. Zahvaljujući tome, sve usluge koje ovde dobijate biće maksimalnog kvaliteta i u sebi će ostvariti savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike. 

  Usluge koje ordinacija pruža

  Stomatološka klinika Cabunac pružiće veliki broj usluga, i to: 

  Iz oblasti stomatologije

  • All On 4 - tehnika koja podrazumeva postavljanje 4 zubna implantata, koji podržavaju fiksnu protezu sa 10 do 12 zuba. Pogodna je za pacijente sa slomljenim zubima ili one čije su bezube vilice posledica bolesti desni.

  • Laser u stomatologiji - usluga koja je zamenila upotrebu neprijatnog bušenja i burgija prilikom popravke zuba. Laserski zrak je tu da otkloni samo površinski, nezdravi deo zuba, dok zdravo tkivo ostaje nedirnuto. On će učiniti da plombe budu postavljene potpuno bezbolno i bez ikakvih neprijatnih zvukova. Ovo je jedan od najboljih dokaza upotrebe najkvalitetnije tehnologije i praćenja najboljih trendova u okviru ordinacije Cabunac. 
  • Konvencionalna stomatologija - tretmani koji spadaju u ovu grupu predstavljaju sve one klasične stomatološke tretmane koji su najčešći uzrok posete stomatologu, kao što su : lečenje zuba, mobilne proteze za decu, metalokeramićke krunice, kompozitni ispuni i slično. Važno je naglasiti da se svi tretmani u ovoj oblasti obavljaju uz upotrebu najnovijih aparata i tehnika, koje utiču na smanjenje bola i neprijatnosti, a povećanje dugotrajnosti i kvaliteta usluge. 
  • Estetska stomatologija - oblast koja čini sve da u najkraćem mogućem roku dođete ne samo do blistavo belog već i do zdravog osmeha. Usluge dostupne u okviru ove oblasti: izbeljivanje zuba, bezmetalne krunice, fasete, zubni implantati, zubni mostovi, Grummy i Hollywood Smile Makeover. 

  Iz oblasti Anti-age medicina

  U okviru ove oblasti stručno osoblje ispraviće sve što na vašem licu nije onakvo kakvo vi želite. Kombinacija stručnosti i vrhunskih materijala i aparata bezbolno i kvalitetno će učiniti da zavolite svoj odraz u ogledalu. Na raspolaganju su vam sledeći tretmani: 

  • Otklanjanje asimetrije usana - hijaluronski filer učiniće da vaše usne dobiju potpuni sklad i simetričan izgled. 
  • Uklanjanje bora iznad očiju
  • Korekcija brade
  • Korekcija ožiljaka
  • Ispravljanje marionetskih linija - zabačene i male brade se ulepšavaju hijaluronskom kiselinom, čime se dobija potpuna harmonizacija izgleda. 
  • Povećanje usana

  • Podizanje uglova usana 
  • Podmlađivanje usana
  • Progenija - Hijaluron će ponovo učiniti magiju. Ovoga puta povećanje gornje usne učiniće da se postigne lepši izgled lica kako u profilu, tako i an fas.
  • Korekcija nazolabijalih bora - zatezanje bora koje se protežu od nosa do brade. 

  Svi tretmani biće obavljeni uz uvažavanje vaših želja i upotrebu najmodernijih materijala. Dovoljno je samo da po dolasku u ordinaciju stručnom osoblju objasnite šta je to što želite da ispravite, a njihova stručnost i iskustvo proceniće kako tačno obaviti zahvat i dovesti vas do savršenog izgleda. Postanite deo ogromnog broja zadovoljnih korisnika, koji najtoplije preporučuju ovu kliniku. Zahvaljujući svemu navedenom, Cabunac se s pravom može nazvati jednom od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

  Adresa i kontakt

  Stučni tim vrhunskih lekara vas očekuje na adresi: Čumićeva 1, 11000 Beograd, i to:

  Radno vreme 
  Ponedeljkom i utorkom: od 13 do 21
  Sredom: od 09 do 19
  Četvrtkom: od 13 do 21  
  Petkom: od 09 do 17

  Svoje termine rezervišite na brojeve: 011/3348818 i 060 3348818 ili na mejl: ordinacijacabunac@gmail.com

  Ne čekajte! Već danas rezervišite svoje termine i dođite do savršenog izgleda. Učinite sebi najveću uslugu - postanite zadovoljni sobom! Dozvolite da stručnost, tradicija i vrhunska tehnologija bude vaš vodič do sreće i ispunjenosti. 

  04 Mar 2021
  Zdravlje naših zuba utiče na zdravlje čitavog organizma. Upravo zbog toga, lep osmeh, zdravi i beli zubi su sinonim za dobro zdravlje.
  25 Feb 2021
  Verovatno ste čuli da se mnogo Beograđana odlučuje da iznajmi apartman tokom selidbe u poslednje vreme. Evo par situacija u kojima je to potrebno.