Tradicija, stručnost i vrhunska tehnologija - Stomatološka ordinacija dr Cabunac

Blog / Dentalni turizam

  • Sadržaj
  • Želite da se rešite stomatoloških problema brzo, efikasno i kvalitetno? Potrebno vam je da uz sebe imate tim koji poseduje stručnost, iskustvo i primenjuje najnovije tehnologije. Onda je stomatološka ordinacija dr Cabunac savršen izbor za vas. Već dvadeset godina zaposleni doktori u ovom prostoru stvaraju zdrave i lepe osmehe, a vaše nesavršenosti pretvaraju u prednosti. Oni se mogu definisati kao najbolji primer rada iz oblasti estetske stomatologije i anti-aging medicine. Ova renomirana klinika na prvo mesto stavlja želje i potrebe pacijenta i omogućava vam da se ovde osećate prijatno i sigurno. Ovde će svaka vaša želja i zahtev biti ispunjeni i ostvareni, a vi u najkraćem roku steći samopouzdanje i postati zadovoljni sobom. 

    Kako ova stomatološka ordinacija to postiže? Pre svega, stalnim usavršavanjem, te primenama najsavremenijih metoda iz oblasti kojima se bave. Vođe tima - dr Jovan i Željka Cabunac organizuju edukacije i kurseve iz oblasti stomatologije i svoj tim podstiču da stalno usavršavaju svoje znanje i veštine. Zahvaljujući tome, sve usluge koje ovde dobijate biće maksimalnog kvaliteta i u sebi će ostvariti savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike. 

    Usluge koje ordinacija pruža

    Stomatološka klinika Cabunac pružiće veliki broj usluga, i to: 

    Iz oblasti stomatologije

    • All On 4 - tehnika koja podrazumeva postavljanje 4 zubna implantata, koji podržavaju fiksnu protezu sa 10 do 12 zuba. Pogodna je za pacijente sa slomljenim zubima ili one čije su bezube vilice posledica bolesti desni.

    • Laser u stomatologiji - usluga koja je zamenila upotrebu neprijatnog bušenja i burgija prilikom popravke zuba. Laserski zrak je tu da otkloni samo površinski, nezdravi deo zuba, dok zdravo tkivo ostaje nedirnuto. On će učiniti da plombe budu postavljene potpuno bezbolno i bez ikakvih neprijatnih zvukova. Ovo je jedan od najboljih dokaza upotrebe najkvalitetnije tehnologije i praćenja najboljih trendova u okviru ordinacije Cabunac. 
    • Konvencionalna stomatologija - tretmani koji spadaju u ovu grupu predstavljaju sve one klasične stomatološke tretmane koji su najčešći uzrok posete stomatologu, kao što su : lečenje zuba, mobilne proteze za decu, metalokeramićke krunice, kompozitni ispuni i slično. Važno je naglasiti da se svi tretmani u ovoj oblasti obavljaju uz upotrebu najnovijih aparata i tehnika, koje utiču na smanjenje bola i neprijatnosti, a povećanje dugotrajnosti i kvaliteta usluge. 
    • Estetska stomatologija - oblast koja čini sve da u najkraćem mogućem roku dođete ne samo do blistavo belog već i do zdravog osmeha. Usluge dostupne u okviru ove oblasti: izbeljivanje zuba, bezmetalne krunice, fasete, zubni implantati, zubni mostovi, Grummy i Hollywood Smile Makeover. 

    Iz oblasti Anti-age medicina

    U okviru ove oblasti stručno osoblje ispraviće sve što na vašem licu nije onakvo kakvo vi želite. Kombinacija stručnosti i vrhunskih materijala i aparata bezbolno i kvalitetno će učiniti da zavolite svoj odraz u ogledalu. Na raspolaganju su vam sledeći tretmani: 

    • Otklanjanje asimetrije usana - hijaluronski filer učiniće da vaše usne dobiju potpuni sklad i simetričan izgled. 
    • Uklanjanje bora iznad očiju
    • Korekcija brade
    • Korekcija ožiljaka
    • Ispravljanje marionetskih linija - zabačene i male brade se ulepšavaju hijaluronskom kiselinom, čime se dobija potpuna harmonizacija izgleda. 
    • Povećanje usana

    • Podizanje uglova usana 
    • Podmlađivanje usana
    • Progenija - Hijaluron će ponovo učiniti magiju. Ovoga puta povećanje gornje usne učiniće da se postigne lepši izgled lica kako u profilu, tako i an fas.
    • Korekcija nazolabijalih bora - zatezanje bora koje se protežu od nosa do brade. 

    Svi tretmani biće obavljeni uz uvažavanje vaših želja i upotrebu najmodernijih materijala. Dovoljno je samo da po dolasku u ordinaciju stručnom osoblju objasnite šta je to što želite da ispravite, a njihova stručnost i iskustvo proceniće kako tačno obaviti zahvat i dovesti vas do savršenog izgleda. Postanite deo ogromnog broja zadovoljnih korisnika, koji najtoplije preporučuju ovu kliniku. Zahvaljujući svemu navedenom, Cabunac se s pravom može nazvati jednom od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

    Adresa i kontakt

    Stučni tim vrhunskih lekara vas očekuje na adresi: Čumićeva 1, 11000 Beograd, i to:

    Radno vreme 
    Ponedeljkom i utorkom: od 13 do 21
    Sredom: od 09 do 19
    Četvrtkom: od 13 do 21  
    Petkom: od 09 do 17

    Svoje termine rezervišite na brojeve: 011/3348818 i 060 3348818 ili na mejl: ordinacijacabunac@gmail.com

    Ne čekajte! Već danas rezervišite svoje termine i dođite do savršenog izgleda. Učinite sebi najveću uslugu - postanite zadovoljni sobom! Dozvolite da stručnost, tradicija i vrhunska tehnologija bude vaš vodič do sreće i ispunjenosti. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.