Dental international center - mesto na kom se stvaraju savršeni osmesi

Blog / Dentalni turizam

 • Sadržaj
 • Stomatološka ordinacija DIC predstavlja pravi primer savremenog pristupa stomatologiji, koji je izdvaja i stavlja u red najboljih ordinacija u Srbiji. U Lamartinovoj ulici, na svega pet minuta hoda od Hrama Svetog Save, nalazi se mesto u kome ćete prevazići strah i rešiti sve stomatološke probleme. Ljubazno osoblje, opremljene i uredne ordinacije, uticaće na vrlo pozitivan prvi utisak prilikom susreta sa centrom. Nakon ovih opštih prednosti dolazimo do onoga po čemu se ova stomatološka ordinacija izdvaja od većine drugih. Reč je o posedovanju digitalne analitike, koja brzo i sa velikom preciznošću obavlja poslove koji su nekada trajali i po više dana, a čiji su rezultati bili nedovoljno pouzdani. Stoga, ukoliko želite da svoj osmeh dovedete do savršenstva, koje će biti trajno i kvalitetno, Dental international center je pravi izbor za vas. Ono što je i u prošlosti i danas bila vrlo važna karika stomatološkog posla jesu stručna lica, koja na pravi način koriste tehnološka dostignuća, i time korisnicima pružaju usluge visokog kvaliteta. Stomatološka ordinacija DIC poseduje sve navedene kvalitete. Kombinacija iskusnih i obrazovanih doktora i savremene tehnologije daje rezultate koji dostižu evropski nivo. 

  Usluge DIC ordinacije

  Dentalni Internacionalni Centar je ordinacija koja se bavi ESTETSKOM stomatologijom
  Usluge koje su vam u ovom Centru dostupne su: 
  opšta stomatologija
  izbeljivanje zuba 
  oralna hirurgija
  endodoncija
  implantologija
  protetika
  dečija stomatologija
  ortodoncija
   
  Pored svih standardnih stomatoloških usluga, DIC je razvio određene pogodnosti i tehnike, koje je izdvajaju i stavljaju ispred drugih. To se pre svega odnosi na oblast implantologije i estetske stomatologije i razvoj načina rada u okviru njih. Proces teče tako što se prvo uradi snimak vilice putem mašine koja bezbolno i brzo skenira stanje u ustima i tako pribavlja sve potrebne podatke. Nema neprijatnog i mukotrpnog uzimanja otisaka, koje donosi prilično neprecizne rezultate. Ovde dobijate gotovo stoprocentnu tačnost, koja će dovesti do vrlo preciznog rezultata. Napravljen snimak se dalje šalje veštim tehničarima, koji ga obrađuju i digitalnoj mašini predaju parametre za izradu odgovarajućih krunica. Reč je o Cerec Cad/Cam kompjuterskom sistemu, koji omogućava da tokom samo jedne posete dobijete keramičku krunicu koja savršeno prijanja pojedinačnim osobinama vilice. Ovakav sistem predstavlja najbolji mogući način rada jer potpuno otklanja mogućnost ljudske greške i obezbeđuje ogromnu preciznost. To znači da nakon jedne urađene intervencije nećete morati da se vraćate na korekcije i ponovno dorađivanje ugrađenog implanta. Jedna poseta biće dovoljna da se rešite svih problema sa zubima i oslobodite nesigurnosti koje su oni sa sobom nosili. Osim brzine i preciznosti, ovaj stomatološki centar će vam pružiti i najkvalitetnije materijale. Njihov stučni tim radi trajnijeg i zdravijeg osmeha izrađuje samo bezmetalne krune. Dakle, implantologija u ovom centru dostigla je najviši nivo razvoja i svaki njen segment brižljivo je ispitan i usavršen radi pružanja najkvalitetnije usluge.

  Sve pogodnosti koje nudi Stomatološka ordinacija DIC

  Na kraju ćemo rezimirati prednosti koje vas očekuju ukoliko se odlučite da vas do savršenog osmeha vodi Dentalni internationalni center:
  Analiza, obrađivanje podataka i izrada protetskih nadoknada (krunica, faseta, inleja i onleja) se vrše na jednom mestu.
  Prethodna stavka dovodi do brzine usluga: uzimanje otiska za svega nekoliko minuta, te izrada protetskih nadoknada za samo jedan dan. Stoga je osmeh za dan osnovna krilatica ove stomatološke ordinacije.
  Izrada protetskih nadoknada od najkvalitetnijih materijala, što će pružiti dugotrajna, kvalitetna i znatno zdravija rešenja.
  Pristupačne cene - sve navedene prednosti ćete moći da priuštite za vrlo pristojnu sumu novca, i pored toga što su usluge i do nekoliko puta kvalitetnije u odnosu na one koje daje klasičan, tradicionalni načina rada.
  Širok dijapazon usluga koje nudi stručni tim lekara omogućiće vam da rešite svaki stomatološki problem i dođete do savršenog osmeha.

  Sve navedene prednosti čine Stomatološku ordinaciju DIC mestom koje pomaže svojim pacijentima da prevaziđu strah, brzo i bezbolno otklone problem i dobiju najkvalitetnija rešenja. Ovo je mesto u kome se osmeh vraća na lice! I to za samo jedan dan.

  12 Oct 2020
  Ovo elitno naselje gradiće se u 3 velike faze, od kojih će samo prva imati pet teških i zahtevnih etapa. Glavni cilj Beograda na vodi jeste da Beograd postane v
  29 Sep 2020
  Restorani Zlatibor nude veliku ponudu najboljih restorana na Zlatiboru sa svim vrstama kuhinja. Svakako naša preporuka je da posetite restorane domače kuhinje