Najbolji Apartmani na Zlatiboru za Odmor sa Decom

Blog / Apartmani Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Zlatibor je idealno mesto za relaksaciju, pogotovo za uživanje cele porodice. Iako odmor u vreme korone nije nimalo lako organizovati i sprovesti u delo, Zlatibor je planina koja će vam pružiti svež vazduh, netaknutu prirodu, prelepe četinare i preko potreban predah od gradske gužve i brzog načina života. Kada budete uživali u čarima ove sve popularnije planine, nadamo se da ćete, barem na kratko, osetiti mir i zaboraviti na guranje u gužvama, nošenje maski i čekanje u redovima. Apartmani na Zlatiboru su zaista raznovrsni i za svačiji ukus postoji nešto. Upravo na Zlatiboru možete dane slobodno provoditi u dugim šetnjama, uživajući na čistom vazduhu i lepoti prirode. Iako odmor sa decom, ponekad, može biti zahtevan, boravak na planini je savršena prilika da kao porodica stvorite neke od najepših uspomena, a nadamo da će ovaj blog dodatno olakšati svim roditeljima koji se pitaju koji je smeštaj najbolji za njihovo dete.

    Apartmani u centru Zlatibora 

    S obzirom na to da želite da svoj odmor na Zlatiboru provedete porodično, sa najmlađima, lokacija samog smeštaja je veoma bitna i nekad može biti presudan faktor u biranju savršenog apartmana za vašu porodicu. Upravo zbog toga, apartmani koji se nalaze u samom srcu ove prelepe planine, mogu biti savršeni za porodice sa decom. Udoban, bezbedan i lepo uređen prostor dodatno će doprineti tome da vaš odmor bude gotovo idiličan i baš po vašoj meri, a blizina velike većine turističkih atrakcija, poznatih restorana i kafića, kao i popularnog avantura parka za decu, svakako je još jedna dodatna pogodnost, ukoliko se odlučite da iznajmite apartman smešten u centru planine. U nastavku smo za vas izdvojili najbolje apartmane u centru Zlatibora.

    Gondola 22


    Gondola 22 - Reč je o lepo uređenom i moderno opremljenom, dvosobnom apartmanu, u ulici Miladina Pećinara. Ovaj luksuzni apartman, koji se nalazi na drugom spratu prostrane zgrade sa liftom, ima sve što jedna porodica može da poželi za svoj idealan, planinski odmor. Verujemo da će se mališani posebno obradovati činjenicom da je Avantura park udaljen od Gondole 22 svega 220 metara. Pored toga, autobuska stanica, čuveno jezero Zlatibora, poznati hoteli, restorani, kafići i pijaca, nalaze se na manje od 500 metara udaljenosti. Shodno tome, slobodno se može reći kako je ovaj apartman u centru svih aktuelnih dešavanja na Zlatiboru. 

     

    Kraljevski konak 33

     

    Kraljevski konak 33 - Ovaj apartman smešten je u jednom od najlepših i najpopularnijih kompleksa Zlatibora, naravno, u pitanju su Kraljevski konaci. Ovaj kompleks nalazi se u neposrednoj blizini zlatiborskog jezera koje je, vremenom, postalo jedan od najprepoznatljivijih simbola ove planine. Jedna od prednosti Kraljevskih konaka jeste što uz iznajmljivanje ovog apartmana dobijate i predivan, dvorišni prostor koji je ujedno i savršeno mesto za igranje sa vašom decom. Ukoliko izaberete upravo ovaj apartman, pored modernog izgleda i luksuza koji je u njemu uvek zagarantovan, dobićete i besplatno parking mesto i neposrednu blizinu svih turističkih atrakcija Zlatibora. Apartman je uređen u autentičnom i prepoznatljivom, zlatiborskom stilu, dok enterijerom preovlađuju prirodni materijali poput kamena i drveta.

    Apartman Žičara 

     

    Žičara - Sigurno ste čuli za najveću gondolu na svetu koja je skoro puštena u rad, reč je o sve popularnijoj Gold Gondoli. Ukoliko želite da sa vašom decom isprobate sve ono što ova gondola i zlatiborska predivna okolina ima da vam ponudi, onda je pravi izbor za vas apartman Žičara koji se nalazi na svega nekoliko koraka od početne stanice Gold Gondole. Ovaj apartman poseduje zaista niz pogodnosti i idealan je za porodice. Žičara je veoma lepo uređen, moderan, luksuzan i funkcionalan apartman koji se nalazi na trećem spratu zgrade sa liftom, u ulici Miladina Pećinara 127g. Za roditelje je na raspolaganju komforan i prostran francuski ležaj, dok cela porodica može da se okupi za trpezarijskim stolom i uživa u večeri nakon celog dana dnevnih aktivnosti. Još jedna prednost ovog apartmana jeste i njegova prostrana i veoma lepo urešena terasa sa oje se pruža nezaboravan pogled na guste borove šume i brdovite proplanke Zlatibora. Sigurni smo da će vaša deca biti oduševljena bliznom Gold gondole i vožnjom iste.

    Apartmani u okolini Zlatibora

    Za sve oni koji se odluče da sa svojim najmlađima odmor provedu na brdskim i šumovitim delovima Zlatibora koji su prekriveni gustim redovima čuvenog, zlatiborskog bora, onda je okolina ove planine idealan izbor za vaš porodični odmor. Prednosti lokacije apartmana koji se nalaze u neposrednoj okolini Zlatibora su velike. Ono najlepše što netaknuta i neukroćena priroda Zlatibora može da vam ponudi nalazi se, još uve, u zlatiborskoj okolini. Ljubitelji zdravog života i prave prirode ovde mogu pronaći apartmane sa nestvarnim pogledom na sve blagodeti  planine. Pored toga, apartmani u okolini Zlatibora pružiće vašoj porodici mir, privatnost i tišinu. Još jedna od pogodnosti jeste činjenica da možete bezbedno pustiti vašu decu da trčkaraju po predivnim livadama i proplancima ove planine, daleko od gradske vrve, gužve i galame.

    DLT Dupleks

    DLT Dupleks - Na samom vrhu naše liste najboljih apartmana za porodice koji se nalaze u prelepoj okolini Zlatibora, svakako je ovaj veoma luskuzan i lepo opremljen apartman. DLT Dupleks ulepšaće i upotpuniće vaš odmor. Prostor je funkcionalan, prostoran, svetao i na svaki kutak apartmana se obraćala posebna pažnja. Jedna od prednosti je i nestvarno lep pogled koji se proteže sa velikih prozora apartmana na svu brdovitu i šumovitu okolinu Zlatibora. Terasa je velika i savršeno mesto za porodična okupljanja i uživanje u fantastičnom pogledu i zlatiborskoj panorami. DLt Duplex smešten je u mirnom i lepom ekološkom naselju Jelena Anžujska i prostire se na 56km2.

    Apartman Goga

    Goga - Ovaj luksuzan apartman za izdavanje nalazi se, takođe, u naselju Jelena Anžujska, u mirnom i lepom delu Zlatibora, daleko od centra, gužve i galame. Postoji i dvorište apartmana u kome se deca mogu igrati i trčati. Okolina je zaista nešto što će vas ostaviti bez daha sasvim. Šume, livade, proplanci, borovi okružuju ovaj lep apartman i nalaze vam se u neposrednoj blizini. Ukratko, ukoliko iznajmite Goga dupleks moći ćete da uživate u pejzažu kao iz bajke.

    Voštić Vip

    Voštić Vip - Zlatiborsko naselje Voštić je mesto u kome možete pronaći apartman Vip Voštić. Idealan je za porodice sa 4 člana. Ukoliko imate kolica za bebu, pogodnost ovog apartmana je što ima moderan lift. Popularne turističke atrakcije poput Stopića pećina i skijalište Tornika, nalaze se na 9 km i 12 km od ovog apartmana.Ovaj apartman sadrži i niz ostalih neophodnih elemenata. Idealno je mesto u kome cela porodica može da se odmori nakon dana ispunjenog planinskim aktivnostima.

    Apartmani sa bazenom

    Svaki roditelj želi ono najbolje za svoje dete. Isto važi i kada je reč o izboru pravog smeštaja koji će biti baš po vašoj meri. Zlatibor je mesto koje zaista svim svojim posetilacima nudi izuzetnu, prirodnu lepotu i bogato kulturno nasleđe, a ukoliko se odlučite da vaš boravak na ovoj planini dovedete do samog savršenstva, onda će vam lepo i luksuzno uređeni apartmani sa bazenom i pogledom na zelene proplanke i zlatne borove Zlatibira dodatno upotpuniti odmor. Određeni apartmani imaju tu pogodnost da poseduju predivne i prostrane bazene na otvorenom, tako da će vaš ugođaj biti još potpuniji. Ovo je idealan način da spojite porodično uživanje u toploj vodi bazena, okruženi brdima, planinama i šumovitim proplancima Zlatibora. Verujemo da će kupanje i igranje u bazenima biti posebno zanimljivo vašoj deci, ma kog da su uzrasta.

    Apartman i domaćinstvo Melović

    Apartman Melović - Planina Zlatibor se neprestano napreduje i njen turizam svakodnevno sve više napreduje. Samim tim broj neverovatno lepih i luksuznih apartmana se povećava i izbor postaje zaista velik. Ipak, gotovo smo sigurni da je apartman Melović jedan od najboljih. Malo koga ovaj fantastičan apartman neće ostaviti bez daha. Idealan je za porodice sa decom i verujemo kako će baš vaši mališani biti presećni kada ugledaju prostran i lepo uređen bazen na otvorenom, u predivnom dvorištu, sa kog se prostire nestvaran pogled na sve proplanke, brda i šume Zlatibora. Zaista je reč o pejzažu koji oduševljava svakog gosta, a često se dešava da se zadovoljni gosti iznova vraćaju kako bi ponovo uživali u svim čarim i pogodnostima ovog zlatiborskog apartmana. Melović apartman je mesto za koje se, sa sigurnošću može reći, da je pravi, mali raj na zemlji. Nalazi se u selu Rožanstvo, udobno ušuškan na obroncima planine i pored luskuza, kao modernog enterijera, pružiće vašoj porodici mir i privatnost. Važno je naglasti kako ovo poznato domaćinstvo poseduje šume, pašnjake, voćnjake i deo prostora koji je namenjen za rekreaciju i zabavu najmlađih gostiju. Ovo je nesto u kome će jednako moći da uživaju i roditelji i njhova deca.

    Hills Star 2

    Hills Star 2 - Ovaj apartman se, takođe, nalazi na samom vrhu naše liste najboljih i najlepših apartmana za izdavanje na Zlatiboru i bez njega blog ne bi bio potpun. Posebna pažnja je obraćena na dekorisanje svakog kutka stana, tako da se vodilo računa o svakom detalju. Kao rezultat dobili smo prostran i funkcionalan stan, savršen za uživanje i odmor sa porodicom čiji enterijer fascinira sve goste i posetilace. Još jedna prednost je tišina i mir koji vam ovaj stan može pružiti, kao i uživanje u njegovom velikom bazenu na otvorenom. Apartman je dvosoban i prostire se na 40m2, tako da ima sasvim dovoljno prostora za jednu porodicu. U okviru objekta nalazi se ne samo bazen, nego i prelepi vrt s dvorištem u kojima će vaša deca moći da bezbedno uživaju u zabavnoj igri i trčanju. Spa i restoran su, takođe, idealna mesta za okupljanje cele porodice i stvaranje najlepših uspomena sa ove planine. Sve to i mnogo više može da vam pruži ovaj prelepi apartman.

    Apartman Time Out Lux 2

    Time Out Lux 2 - Hotel Buket koji ponosno ima 4 zvezdice je mesto u kome se nalazi ovaj luksuzan apartman. U njemu komotno mogu da borave četvoročlane porodice i da uživaju u svim njegovim pogodnostima. Pored lepog enetrijera, svih luksuznih usluga i komfora koji pruža ovaj popularni apartman, gosti mogu da koriste i sve usluge wellnes i spa centra. Bazen koji je u sklopu hotela oduševiće jednako roditelje i decu. Deci igranje u bazenima može biti neiscrpan izvor zabave, dok roditelji mogu da se opuštaju u spa centru. Potrebno je naglasiti da je reč o zatvorenom bazenu koji zaista izgleda veoma impresivno. Pored bazena na raspolaganju su vam đakuzi i hidromasažane kade, kao i drevno tursko kupatilo u kome se možete dodatno relaksirati. Sigurni smo da će vaša porodica u potpunosti uživati u svim pogodnostima i lepo uređenom bazenu.

    Porodične brvnare Zlatibora

    Bilo da se odlučite da odmor sa decom na Zlatiboru provedete tokom zimskih ili letnjih meseci u godini, odsedanje u nekim od najboljih, drvenih brvnara ove planine uvek je dobra ideja za celu porodicu. Naravno, u zavisnosti u kom periodu godine boravite na Zlatiboru, odmor u brvnarama nudi vam različiti niz pogodnosti. Ukoliko želite da osetite prave čari Zlatibora, kao i da se upoznate sa njegovom bogatom kulturom i tradicijom, boravak u ovim autentičnim brvnarama omogućiće vam upravo to. Zimi možete stvoriti pravu, idiličnu, zimsku atmosferu, uživajući sa vašom decom pored tople, pucketave vatre i kamenog kamina, dok napolju padaju krupne, snežne pahulje. Brvnare Zlatibora su velikom većinom smeštene u mirne delove planinskog kraja koji još uvek uspešno odoleva urbanizacji. Pored njihove autentičnosti i lepog eksterijera, okolina koja ih okružije dodatno doprinosi tome da čitav kraj deluje kao nešto iz bajke. Ukoliko želite da iskusite ono najbolje što ova planina može da vam ponudi, naša preporuka je da iznajmite na nekoliko dana neku od ovih popularnih i traženih brvnara:

    Helena brvnara 


    Brvnara Helena - Na svega 5 km od centra Zlatibora i jezera, ova luksuzna i lepo uređena brvnara smeštena je u najlepšoj prirodi Smiljanskih zakosa. Mir, tišina, privatnost i uživanje u šumovma ptice i prirode su ono što ova brvnara nudis svojim gostima. Sagrađena je od prirodnih materijala drvo ubedljivo i upečatljivo dominira celim prostorom. Terasa je jedno od centralnih mesta brvnare sa koje se proteže pogled na zlatne borove Zlatibora, načičkane jedne do drugih na brdovitom proplanku.  Ovo je savršeno mesto gde vaša cela porodica može da uživa u pikniku u prirodi i relaksira se na čistom, svežem vazduhu ceo dan.

    Nerina Koliba  

    Nerina koliba - Mesto Trnava, koje se nalazi u zlatiborskom kraju, blizu čuvenog Sirogojna je lokacija ove divne, prostrane brvnare od tamnog drveta sa velikim i ograđenim dvorištem koje je idelano mesto za igranje sa decom. Dvorište je veoma lepo uređeno sa mnoštvom zelenila, žbunova i drveća. Kamen i drvo dominiraju celim prostorom, tako da ovde možete pronaći pravu, planinsku atmosferu. Brvnara ima čak tri spavaće sobe, od kojih svaka ima komforan, francuski ležaj. Prostrano dvorište ispunjeno zelenilom, ima mali teren za dečiji fudbal, kao i sve što je potrebno za pravljenje roštilja. Naša preporuka je da svako ko voli netaknutu prirodu, mir, svež vazduh, privatnost i uživanje sa porodicom na otvorenom bi trebalo da za svoj odmor sa decom na Zlatiboru iznajmi upravo ovu popularnu kolibu.

    Brvnara Zlatiborski Mir

    Brvnara Zlatiborski Mir - Na svega 150 metara od centra planine nalazi se ova drvena, etno brvnara u mirnom naselju, okruženom nizom gusto zbijenih četinara. Jedna od brvnara koje su stvarno idealne za sve porodice sa decom. Iako se nalazi na mirnom mestu, udaljenom od gužve centra, svi bitni objekti, tradicionalni apartmani i turistički objekti nalaze se na svega nekoliko koraka. Lokacija ove brvanare je idealna jer vam istovremeno pruža mir i privatnost, a kada želite da posetite neke od mnogobrojnih atrakcija ove planine ili da uživate u ukusnoj, užičkoj komplet lepinji, sve to vam je veoma blizu, lako dostupuno i pristupačno.

    Nadamo se da vam je ovaj tekst pomogao u tome da pronađete smeštaj za vašu porodicu koji je sasvim po vašoj meri, želji i ukusu. Zlatibor je jedna od najlepših destinacija za odmor cele porodice, tako da smo sasvim sigurni da će i vaši najmlađi uživati u svim njegovim čarima i blagodetima i da će upravo ova planina biti mesto kome će se vaša porodica uvek rado vraćati. Slobodno se može reći kako je Odmor sa decom ponekad zahtevna, ali uvek dobra ideja. Zlatibor je veličanstvena planina sa raznovrsnom turističkom ponudom za sve generacije. Ovde možete da istražujete netaknutu prirodu i da upoznate bogatu istoriju celog, zlatiborskog kraja, kao i da osetite poznato, zlatiborsko gostoprimstvo.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.