Deset najpovoljnijih apartmana u Beogradu

Blog / Upoznajte Beograd Apartmani Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Stan na dan Beograd u ovom trenutku je kategorija koja se s pravom može nazvati ponosom Beograda. Razlozi za to su mnogobrojni. Ponuda apartmana je izuzetno široka, svi smeštajni objekti su odličnog kvaliteta: opremljeni, moderni, komforni, uredni, te raspoređeni u svim delovima grada. Na kraju, ali možda i najvažnije - veliki raspon cena smeštaja. Za noć u apartmanu možete izdvojiti od 30 do 150€. To znači da shodno vašim mogućnostima noć možete provesti u luksuznom apartmanu sa đakuzijem ili u komfornom objektu, koji nema dodatne pogodnosti, ali koji će sigurno obezbediti sve što je potrebno za kvalitetan boravak. 

    Kako bismo vam pokazali da za izuzetno malo novca možete potpuno uživati u čarima centra grada ili svih njegovih važnih delova, za vas smo iz celokupne ponude apartmana u Beogradu izdvojili deset objekata koje možete iznajmiti za svega 10€, a pritom dobiti potpunu uslugu. U nastavku vas očekuju apartmani koji prikazuju idealan odnos cena i kvaliteta, koji će vam omogućiti da vam sve beogradske lepote budu nadohvat ruke, i to za vrlo malo novca.

    Jeftini apartmani u samom srcu Beograda

    Dva najpovoljnija apartmana na Trgu republike - odličan smeštaj na savršenoj lokaciji. Beograd nikada nije bio dostupniji!

    Guest house 3

    Guest house 3 - apartman u najužem centru Beograda, na samom uglu Knez Mihailove ulice. Stan je dostupan za dve osobe i može se iznajmiti za 25€ dnevno. Dakle, apartman u najužem centru grada dobijate za svega 1450 dinara po osobi. Pritom, iako je reč o studio apartmanu, u njemu se nalazi odvojeno kupatilo, kuvalo za kafu i frižider sa mini barom. Za vrlo nisku cenu dobijate odličan smeštaj na najboljoj lokaciji.

    Vasina 1

    Vasina 1 - vrlo kvalitetan objekat u ulici Vase Čarapića, centralnoj beogradskoj ulici. Iznajmljivanjem ovog apartmana bićete na samom Studentskom trgu, prekoputa parka, fakulteta i mnoštva ugostiteljskih objekata i mesta za noćni provod. Dan u ovom objektu košta 30€. S obzirom na to da je idealan za 3 osobe, dostupan je za svega 10€ po osobi. Po ovoj ceni uživaćete u komforu i modernom dizajnu apartmana, koji poseduje odvojenu spavaću sobu, raspoloživu za odmor i relaksaciju.

    Šta sve nudi najuži centar grada

    Centar Beograda nudi sadržaje koji su različiti po svojoj strukturi, tako da je sigurno da će vreme provedeno u ovom delu grada biti itekako ispunjeno. Ukoliko ste ljubitelj prirode, na raspolaganju su vam uređene i prostrane zelene površine: Studentski park, zelene površine Kalemegdana i renovirani Park vojvode Vuka, u kom se nalazi i dečje igralište sa klackalicama i ljuljaškama.  Ukoliko ste više za posetu kulturnih sadržaja, na samo nekoliko mnuta od apartmana nalaze se brojni muzeji i spomenici kulture: Narodni, Etnografski i Pedagoški muzej, Trg republike - centralni trg sa statuom kneza Mihaila, preko puta koga se nalazi i Narodno pozorište. Naravno, važna prednost je i blizina fakulteta: Filozofskog i Filološkog, kao i Rektorat Univerziteta u Beogradu u okviru čuvenog Kapetan Mišinog zdanja. Za sve ljubitelje dobrog provoda, ispijanja koktela u prelepim baštama i isprobavanja gatronomskih specijaliteta preporučujemo: tradicionalne restorane Vuk i Proleće, čuvenu poslastičarnicu Hari's Creperie, kafić Boutique ili Square Five Bar.  Ovo su bili samo kratki isečci iz celokupne ponude koju vam pruža centar Beograda. Nesumnjivo je da vreme provedeno ovde mora da žuri da bi iskoristilo sve što mu se nudi.

    Dva najpovoljnija apartmana na Zvezdari

    Za vas smo u nastavku izdvojili dva apartmana na Zvezdari sa najboljim odnosom cena i kvaliteta. Uz mnogobrojne sadržaje i aktrakcije Zvezdara je jedan od najboljih izbora za beogradski odmor. 

    Tref

    Tref - apartman od čak 80m2, koji možete iznajmiti za svega 38€ po danu. S obzirom na svoju površinu, objekat može da primi čak 6 osoba, što znači da bi po osobi za rezervaciju apartmana trebalo izdvojiti oko 6€. Pored izuzetno povoljne cene, ovaj apartman odlikuje i odlična lokacija - nalazi se na svega nekoliko minuta od Vukovog spomenika. Osim toga, sadrži terasu, sa koje se pruža prelep pogled. Tref predstavlja jedan od najboljih apartmana iz čitave ponude kada je u pitanju odnos cena i kvaliteta.

    Queen

    Queen - odlična ponuda u mirnom delu centra Zvezdare. Apartman se nalazi u ulici Dmitrija Katića, paralelnoj sa Dimitrija Tucovića, jednom od centralnih zvezdarskih ulica. Dan u ovom vrlo brižljivo sređenom objektu iznosi 35€ za tri osobe, odnosno manje od 12€ po osobi. Osim prisupačne cene i odlične lokacije, prednost apartmana je i moderan nameštaj, odličan dizajn i dvorište, dostupno samo gostima apartmana.​

    Sadržaji koje nudi Zvezdara

    Zvezdara je s pravom jedan od najtraženijih delova Beograda za iznajmljivanje stanova i život uopšte. Veličina naselja omogućava da ponuda apartmana bude izuzetno široka, a sadržaji koji su deo ove beogradske opštine dodatno utiču na njenu poželjnost. Najpoznatiji deo ovog naselja svakako je spomenik Vuku Karadžiću, jedan od glavnih orjentira grada, mesto sastanka i centar u kom se ukrštaju gradski prevozi ka svim delovima Beograda. Odmah do spomenika nalazi se Park Ćirila i Metodija, idealno mesto za odmor u pravoj beogradskoj atmosferi. U parku je smešten studentski dom Kralj Aleksandar I, poznatiji kao Lola, prostor u kom su svoj dom pronašle hiljade uzornih studenata. Za sve ljubitelja kulturnih sadržaja preporučujmo i Zvezdara teatar, jedno od najkvalitetnijih pozorišta u Srbiji.

    Najjeftiniji apartmani na Novom Beogradu

    Naša topla preporuka za povoljan i kvalitetan boravak na Novom Beogradu su apartmani Holivud i Bg Arena. Možete sebi priuštiti mnogo kvalitetniih trenutaka za jako malo novca.

    Holivud

    Holivud - idealan izbor ukoliko vam je potreban smeštaj u blizini aerodroma Nikola Tesla. Osim blizine aerodroma, prednost ovog apartmana je i ekonomičnost - njegova cena po danu je 30€. U njega se mogu smestiti tri osobe, tako da je cena po osobi 10€. Besprekorno uređen, prostran, sa odvojenim prostorijama, terasom i besplatnim parkingom, obezbediće vam savršen boravak.

    Bg Arena

    Bg Arena - komfor u najlepšem delu Novog Beograda. Objekat se nalazi u blizini Štark arene, nedaleko od tržnog centra Ušće, a na svega nekoliko minuta vožnje do centra grada. Apartman predstavlja jedan od najlepše uređenih prostora iz novobeogradske ponude objekata. Reč je o studiju pogodnom za dve osobe, u kome noć košta 30€. Sve prostorije su opremljene potrebnim aparatima, a iznajmljivanjem objekta dobijate i besplatan parking.  Njegovom rezervacijom dobijate sve što je potrebno da provedete savršen vikend sa dragom osobom.

    Novi Beograd - skup najrazličitijih tipova aktivnosti, atrakcija i lokaliteta

    Pre svega, Novi Beograd je stecište različitih poslovnih aktivnosti. To je uticalo na razvoj poslovnih centara koji su postali svojevrstan simbol Novog Beograda, među kojima su napopularnji: Airport city, Yu Biznis centar ili Genex. Osim poslovnih, simboli Novog Beograda su i tržni centri. Veliku ponudu najrazličitijih prodavnica, bioskop i druge zabavne sadržaje možete pronaći u šoping centrima: Ušće, Delta city, kao i Piramida u Bloku 44. 
    Takođe, Novi Beograd nudi svojim posetiocima mogućnost da uživaju u najrazličitijim sportskim, kulturnim i zabavnim sadržajima. Sportske aktivnosti možete pratiti u čuvenoj Štark areni, kulturne sadržaje možete posetiti u Sava centru ili Muzeju savremene umetnosti, dok je u samom centru Novog Beograda dostupan veliki izbor restorana, kafića i noćnih klubova. Za vrlo zanimljive dnevne aktivnosti i uživanje u prirodi zadužen je prelepo uređen Savski kej.

    Apartmani na Voždovcu sa vrlo povoljnim cenama

    Voždovac nudi veliki broj opremljenih i modernih apartmana. Iz široke ponude izdvojili smo dva koja su najpristupačnija kada je reč o ceni. Kvalitetan odmor je zagarantovan!

    Lux Regina 2

    Lux Regina 2 - odlično opremljen i vrlo pristupačan objekat. Ovaj apartman se može iznajmiti za svega 7€ po osobi, a idealan je za grupu od četiri osobe. Nalazi se u centru Voždovca, u ulici Vojvode Stepe i sigurno je jedan od najboljih apartmana po mnogim kriterijumima. Prelepo uređen, moderan, smešten u novoj zgradi, ovaj apartman pružiće sve pogodnosti za vrlo malo novca.​

    Oaza Mira

    Oaza Mira - Autokomanda, Bulevar Oslobođenja. Apartman površine 60m2 u centralnom delu Voždovca na raspolaganju vam je za samo 30€ po danu. S obzirom na površinu, može primiti četiri osobe, što utiče na vrlo niske cene zakupa po osobi. Boravkom u ovom objektu dobićete mir, mogućnost uživanja u nameštenoj bašti, besplatan parking i mnoštvo sadržaja u neposrednoj blizini. Reč je o više nego dobroj ponudi!

    Razlozi za boravak na Voždovcu

    Jedna od najvećih beogradskih opština nudi mnoštvo sadržaja i odličnu ponudu luksuznih apartmana po povoljnim cenama. Ovo je jedno od beogradskih naselja koje generalno nudi najpristupačnije cene smeštaja, a tako mnogo mogućnosti za različite aktivnosti. Odsedanjem u ovom delu Beograda bićete u neposrednoj blizini fakulteta: Saobraćajnog, Fakulteta organizacionih i Političkih nauka. Voždovac nudi i niz zelenih površina, odvojenih od gradske gužve i snabdevenih čistim vazduhom. Među najpoznatijim i najvećim su: Miljakovačka i Banjička šuma, Voždovački park, kao i zelene površine duž Ustaničke ulice.  Naravno, dve najveće atrakcije u ovom delu glavnog grada su dva najveća srpska fudbalska stadiona: Stadion Rajko Mitić i Stadion Partizana, na kojima možete pratiti najpopularnije sportske mečeve. Od gastronomske ponude izdvajamo restorane Dušanovački cvet i Kovač. Takođe, sjajan deo ponude Voždovca jesu i njegovi delovi, te odlična ponuda svih vrsta sadržaja u njima. Stan na dan Braće Jerković, razvoj Medakovića, izgradnja Kumodraža - samo su neke od generalno pozitivnih strana ovog beogradskog naselja. Mali isečak iz voždovačke ponude i opis dva najpovoljnija apatmana dovoljni su pokazatelji koliko je ovaj deo Beograda dobra i sigurna opcija za boravak.

    Kvalitetni i jeftini apartmani na Vračaru

    Najpoželjnija beogradska lokacija, pored obilja sadržaja, nudi i odlične apartmane. U nastavku su navedena dva koja možete iznajmiti za jako malo novca, a pritom dobiti sav potreban komfor.

    Lovac 33

    Lovac 33 - apartman u blizini Trga Slavija, Hrama Svetog Save, koji se može iznamiti za manje od 8€ po osobi. Apartman je izuzetno dobro opremljen i komforan, tako da u njemu mogu boraviti 4 odrasle osobe. Njegova cena je i više nego povoljna ukoliko se uzmu u obzir sve prednosti lokacije i uređenosti apartmana. Za tako malo novca uživaćete u jednom od najmodernijih i najatraktvnijih delova Beograda. Za ukupno 35€ dobićete Beograd na dlanu!

    Palata

    Palata - moderan dvosoban apartman nedaleko od Kalenićeve pijace, dostupan za neverovatnih 25€. Izuzetno dobra lokacija ovog apartmana i njegov odličan unutrašnji izgled u kombinaciji sa cenom čine ovaj objekat savršenim mestom za odmor. Zahvaljujući odvojenoj spavaćoj sobi, apartman može da ugosti četiri osobe i omogući im da uživaju u Beogradu ukoliko svako od njih uloži samo 6€. Ostavljen za kraj, ovaj apartman predstavlja najbolju od najboljih ponuda​.

    Vračar je s pravom najatraktivniji deo Beograda

    Vračar zaslužuje sve pohvalne epitete jer sve ono što u sebi sadrži čini ga lokacijom izuzetno pogodnom za kvalitetno provedeno vreme. Njegov centar je svakako Hram Svetog Save, impozantna građevina koja svojim stilom i veličinom svakodnevno oduševljava stotine turista i posetilaca. Za čist vazduh i odmor su zaduženi Karađorđev i Tašmajdanski park, koji pružaju prostor za dečju zabavu, kafiće u svom okviru i mnoštvo zelenila.  Nikako ne izostaju ni kulturno-naučni sadržaji, pa na Vračaru možete posetiti Muzej Nikole Tesle, Prirodnjački muzej, Beogradsko i Jugoslovensko dramsko pozorište, a tu su i fakulteti - Pravni i Tehnički. Neizostavan deo je i Klub studenata tehnike (KST), mesto najboljih studentskih žurki u Beogradu.  Pored svega ovoga, jedna od glavnih osobina Vračara su moderni restorani i kafići, čija usluga može da stane rame uz rame sa uslugom najluksuznijih hotela. Po tome je posebno poznat Cvetni trg, jedno od najlepših mesta u srcu Beograda. Ovo je idealan prostor za uživanje na kafi sa prijateljima, u prelepim kafićima različite vrste i ponude. Vračar zaslužuje još mnogo rečenica i opisa, ali verujemo da je i ovo dovoljno da se stekne utisak o tome zašto je vredno biti na Vračaru i koliko mnogo ovaj deo Beograda može da ponudi.

    Ovim tekstom smo želeli da pokažemo kako Beograd zaista može da bude pristupačan, ali i koliko boravak u njemu može da pruži. Za koji god deo da se odlučite sigurno je da će vreme biti itekako kvalitetno provedeno, a vi poželeti da ponovo dođete i posetite ono što prvi put niste. Beograd zateva više od jednog dana pažnje. Čitava godina nije dovoljna da se upozna i iskoristi svaka njegova čar!

    Celokupna ponuda Apartmana u Beogradu

    Kako biste pronašli još kvalitetnih stanova na dan, kliknite na baner i skoknite na stranicu sa preko 1500 smeštajnih jedinica.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.