Restorani Zlatibor - 10 Najboljih Zlatiborskih Restorana

Blog / Apartmani Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Boravak u zlatiborskom kraju ima mnogobrojne prednosti, počevši od prijatne i sveže klime, sve do lekovith voda i biljaka i nestvarnih pejzaža. Položaj planine je, takođe, specifičan i naginje ka severozapadnoj strani, što ostavlja prostora da vazdušna strujanja sa juga prodiru do samog srca planine. Mnogi najstariji meštani ovog kraja ističu njihovu lekovitu vrednost i nazivaju je ružom vetrova. 

    Najbolji restorani na Zlatiboru

    Još jedna od blagodeti ovog kraja jesu i zlatiborski tradicionalni specijaliteti, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Užička komplet lepinja sa jagnjećim pretopom, zlatiborski sir, pršut i razni drugi ukusni specijaliteti domaće, srpske kuhinje samo su neki od popularnih gastronomskih užitaka gotovo svih restorana na ovoj planini. Stoga će restorani Zlatibor biti tema ovog teksta. Pronađite vaš idealan prostor za uživanje!

    Restoran Zlatni bor

    Restoran Zlatni bor je jedno od nezaobilaznih mesta tokom vašeg odmora na Zlatnoj planini. S obzriom na to da se nalazi u samom srcu Zlatibora, ovaj restoran se ponosi, ne samo odličnom lokacijom, već i jako dugom i uspešnom istorijom poslovanja. Smešten nadomak čuvenog Jezera, sa pogledom na glavni trg, ovaj restoran pružiće vam ugođaj iz snova. Ukoliko se odlučite da ga posetite u vreme ranih jutarnjih časova, onda je naša preporuka da kod njih probate čuvenu, tradicionalnu lepinju sa jegnjećim pretopom i kiselim mlekom. Ukoliko želite da ručate ili večerate u Zlatnom boru, na raskošnom meniju ćete pronaći mnoštvo zanimljivih i ukusnih specijaliteta, od kojih vam mi posebno preporučujemo jela sa roštilja. Naravno, Zlatni bor je pravi izbor ukoliko želite da uživate i u kvalitetnim i osvežavajućim pićima. U nastavku vam predstavljamo detaljan pregled vrhunskog menija ovog čuvenog restorana.

    Specijaliteti restorana Zlatni bor 

    Jelovnik i ponuda Zlatnog Bora su veoma impresivni, a porcije obilne i veoma ukusne. Uvek na prvom mestu nalazi se užička komplet lepinja se pretopom koja je poslužena uz odlično kiselo mleko. Zatim slede sva jela sa roštilja, od kojih se izdvajaju gurmanska pljeskavica i ćevapi sa izvrsnim, zatiborskim kajmakom koji se prosto topi na vašim nepcima. Izuzetno su popularna i ukusna njihova obilna jela u autentičnim loncima, koji su ispunjeni mesom spremljenim ispod sača sa kuvanim povrćem. Uz glavna jela, aperitivi i predjela su, takođe, veoma tražena i popularna u ovom restoranu, tako da ovde možete probati izvrstan domaći ajvar, zlatiborski sir, kajmak, kao i čuvenu zlatiborsku pršutu. Dođite i uverite se i sami u odličnu uslugu i vrhunski kvalitet Zlatnog bora!

    Kako doći do restorana Zlatni bor

    Ovaj poznati restoran nalazi se u samom srcu Zlatibora, nadomak prelepog jezera i popularnog hotela Palisad. Još jedna prednost je što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi i prostran parking na kome možete ostaviti vaše vozilo. Restoran se nalazi na Kraljevom trgu i dodatno oplemenjuje ponudu hotela Palisad.

    Svi koji se odluče da posete ovaj popularni, zlatiborski restoran biće sigurno oduševljeni njihovom impresivnom i raznovrsnom ponudom, kao i ljubaznim osobljem koje svakog gosta stavlja uvek na prvo mesto. Usluga je jako brza i čitavo osoblje je gostima uvek na raspolaganju. Gostu će možda biti teško da se odluči koje tačno jelo da konzumira i koje piće da izabere jer je ponuda i više nego bogata, ali to je jedina poteškoća sa kojom će se gost u ovom restoranu ikada sresti.

    Restoran Mačkat

    Jedan od najstarijih, a ujedno i svakako najpoznatijih restorana čitavog zlatiborskog okruga, jeste čuveni restoran Mačkat. Prostor je smešten blizu magistralnog puta koji vodi ka Zlatiboru. Ambijent restorana je izgrađen u veoma prijatnom i tradicionalnom rustičnom stilu. Drvo i kamen pretežno dominiraju prostorom i čitava atmosfera restorana prosto odiše tradicionalnom zlatiborskom gostoprimljivošću.

    Jelovnik restorana Mačkat

    Zlatiborska pršuta, sir i nezaobilazni kajmak u kombinaciji sa domaćim ajvarom neće ostaviti nijednog gosta restorana ravnodušnim. Naravno, uz neizostavnu čuvenu užičku lepinju sa pretopom. Što se tiče glavnih jela, porcije su veoma ukusne, ali veoma obilne i bogate. Prema tome, spremite se da u ovaj restoran dođete praznog stomaka, kako bi u potpunosti mogli da uživate u svim čarima njegove ponude čije su i cene pristupačne.

    Jelovnik Mačkata i njegova vinska karta raznovrsni su i impresivni, tako da smo gotovo sigurni da će svaki gost pronaći ono što najviše voli i što mu najviše odgovara. Na meniju se mogu pronaći jela iz domaće, srpske kuhinje, a dok se čeka na glavno jelo, restoran Mačkat vam nudi bogat i raznolik asortiman hladnih predjela i najboljih vina i domaćih rakija. Ukoliko se odlučite da prvo izaberete nešto od predjela, budite sigurni da će vas pršuta i sir iz ovog kraja posebno oduševiti.

    Iz bogatog menija izdvojamo par predloga za ukusno glavno jelo: 

    • mešano meso
    • domaći gulaš
    • dimljena rebarca na žaru
    • nadaleko poznato jagnjeće pečenje

    Pored uživanja u ukusnim obrocima, kafana je savršeno mesto za odmor na svežem vazduhu i lepe porodične trenutke. Mačkat misli i o svojim najmlađim posetiocima, tako da se u lepo uređenom dvorištu restorana nalazi i igralište za decu sa fontanom u samom centru. Ovaj restoran na Zlatiboru je i porodični biznis koji se razvija i prenosi sa generacije na generaciju. Samim tim lagodna domaćinska atmosfera je prirodno zagarantovana. 

    Lokacija restorana Mačkat

    Restoran Rujno 

    Rujno je jedan od najboljih objekata čitave kategorije Zlatibor restorani. Pre svega, za to je zaslužna njegova lokacija. Gotovo je svaki prolaznik svratio u restoran Rujno bar jednom da uživa u prijatnoj domaćoj kafi i nestvarnom pogledu koji se proteže sa njega. Glavno obeležje restorana jesu narodna jela zlatiborskog kraja, kao i najkvalitetnija domaća i inostrana vina. 

    Restoran Rujno je jedan od najupečatljivijih simbola planine Zlatibor i nalazi se u samom srcu Zlatibora, u centru grada, nadomak čuvenog Zlatiborskog jezera. Pogled koji se proteže sa ovog restorana je prelep. Vegetacija ovog predela je veoma bogata i uvek iznova mami turiste svojom prirodnom, često još uvek netaknutom lepotom. Vidi se Kraljev trg, niz četinara i pedaline, koje su posebna turistička atrakcija na jezeru. U sklopu restorana se nalazi i prostrana terasa koja broji dosta udobnih mesta za sve goste. Osim ovoga, restoran je poznat i po kvalitetnom meniju, koji pruža vrlo ukusne obroke. 

    Specijaliteti restorana Rujno

    Iz široke ponude domaćih obroka izdvajamo nekoliko specijaliteta, po kojima je restoran nadaleko poznat: 

    • Teletina ispod sača
    • Dimljeni svinjski vrat

    • Laks kare na žaru
    • Svadbarski kupus
    • Hrskavi batak
    • Sotirane šumske pečurke

    Osim ovoga, ovaj zlatiborski restoran nudi i niz domaćih jela i jela inostrane kuhinje. U ponudi menija je i niz ukusnih dezerta, od kojih su najpoznatiji: pita sa borovnicama i višnjama. 

    Lokacija restorana Rujno

    Restoran Gozba

    Još jedan od restorana na Zlatiboru koji je smešten u samom srcu ove predivne planine jeste i  Gozba. Gozba je blago skrivena i zavučena u centru planine. Restoran je uređen u prijatnom etno stilu, sa stolovima koji su izrezbareni u najkvalitetnijem drvetu. U obrocima možete uživati na zatvorenom ili u okviru uređene bašte.

    Specijaliteti restorana Gozba

    Zlatiborski kraj je širom regiona poznat po svojoj čuvenoj domaćinskoj atmosferi i gostoprimljivosti, što se može primetiti i u restoranu Gozba. Usluga je veoma profesionalna, a cene su veoma pristupačne. Jako je teško izdvojiti najbolje domaće specijalitete od najboljih, pogotovo kada se gotovo svako od njih trudi da raznim ponudama pruži najbolje što može svim gostima. Ipak, ono čime se restoran najviše ponosi jesu specijaliteti sa roštilja, a mnogi posetioci tvrde da su njihovi zlatiborski ćevapi uz domaći somun najbolji i najukusniji izbor. 

    Osim ukusnih jela sa roštilja, restoran nudi domaću rakiju izvrsnog kvaliteta, savršen aperitiv koji će vas pripremiti za ukusne obroke i obilne porcije. 

    Lokacija restorana Gozba

    Restoran Feniks

    U nešto drugačijem, ali jednako prijatnom i lepom ambijentu, u centru grada, u neposrednoj blizini čuvenog Zlatiborskog jezera nalazi se poslastičarnica Feniks. Ona nudi najukusnije slatke specijalitete. Ukoliko volite slatkiše i ukusne dezerte, ovaj mali restoran, smešten u sred zlatiborske oaze, pravo je mesto za vas. 

    Specijaliteti poslastičarnice Feniks

    Feniks je posebno poznata po svojim palačinkama, slanim, kao i slatkim. Naša topla preporuka je da probate njihove voćne palačinke sa šlagom, kao i palačinke sa plazmom i kremom. Pored toga, u ponudi poslastičarnice je i čokoladna fontana sa najkvalitetnijom mlečnom čokoladom, u koju možete umakati sitno iseckane delove voća, što predstavlja posebnu atrakciji i najslađe uživanje.

    Osim ovog, u poslastičarnici možete pronaći i druge interesantne specijalitete: 

    • fond sa mlečnom čokoladom
    • sladoled od pistaća
    • sufle sa vanilom
    • voćne salate sa šlagom

    Lokacija restorana Feniks

    Lokacija poslastičarnice Feniks je gotovo savršena. Pored toga što je u samom centru grada i pruža fantastičan pogled na jezero, omeđena je sve popularnijim turističkim kompleksom koji nosi naziv Zlatiborski konaci. Zlatiborski konaci su impresivan i veoma lepo uređen niz autentičnih i raskošnih apartmana, koji svojim gostima nude najbolje usluge i ponude. 

    Grand restoran Jezero

    Odmah u blizini poslastičarnice Feniks nalazi se i Grand restoran Jezero, koji već decenijama pruža savršenu uslugu svim svojim gostima. Ovo je sigurno jedan od tri najpopularnija restorana na Zlatiboru. Poseduje veliki broj mesta i njegovi kapaciteti su redovno popunjeni. On se jednim svojim delom oslanja na Zlatiborsko jezero, pa stoga na njegovoj terasi možete uvek uživati u svežem zlatiborskom vazduhu i pogledu koji se proteže na celo jezero.

    Meni restorana Jezero

    Ponuda je jako dobra i raznovrsna i za svakog gosta može se pronaći nešto dobro. Osoblje je veoma ljubazno i prijatno, dok je ambijent veoma ugodan. Ovaj restoran je savršeno mesto za goste koji dolaze sa porodicama, naročito leti kada je terasa otvorena i radi punim kapacitetom. Isto tako je savršeno mesto za skoro sve vrsta proslava i okupljanja. Bilo da se radi o rođendanima, žurkama, svadbama, poslovnim seminarima  ili konferencijama, budite uvereni da će vam ovaj restoran pružiti najbolju uslugu i ponudu. Izdvajamo za vas neke od najtraženijh specijaliteta: 

    • kačamak sa sirom i kajmakom ---350 din
    • komplet lepinja --- 300 din
    • teleća čorba --- 280 din
    • Grand specijal pljeskavica --- 820 din
    • Pečena svinjska rebra --- 780
    • Ramstek --- 1500 din
    • Ćuretina sa dimljenim sirom i goveđom pršutom -- 1100 din

    Sigurni smo da ćete u ovom prostoru maksimalno uživati i da ćete tokom boravka uspeti da osetite pravu zlatiborsku atmosferu, uživate u lepotama prirode i blagodetima čistog vazduha.

    Restoran Perun

    Hotel Mona svakako je jedan od najprestižnijih hotela i samim tim restorana ovog kraja. Vrhunska usluga, moderno uređen ambijent i najbolji domaći specijaliteti samo su neke od prednosti i raskošnih ponuda ovog hotela. U okviru hotela smešteni su sve popularniji zlatiborski restorani Perun i Vila, koji gostima nude širok izbor specijaliteta, tako da vam ovaj hotel nudi i zaista pravo gastronomsko uživanje. Najbolji dečji animatori spremni su da rade sa decom i zabave ih tokom cele godine, dok roditelji i nešto stariji mogu da se na miru prepuste čarima ukusnih jela sa roštilja, kuvanih jela i slatkih dezerta.

    Prostor restorana Perun je prelepo uređen u pastelnim nijansama, tako da je ugođaj koji neprestano pruža svim svojim gostima još potpuniji. Ambijentom restorana dominira drvo, kamen i mnoštvo autentičnih antikviteta koji dodatno dočaravaju ušuškanu, zlatiborsku atmosferu. Restoran se nalazi u najmirnijem delu hotela i jedan je od najboljih restorana nacionalne kuhinje, što ga čini savršenim mestom za sve gurmane.

    Meni restorana Perun

    Ovaj gurmanski raj odlikuje se nizom pojedinosti. Od velike većine drugih restorana razlikuje ga specijalan slow food program, a u njegovom sklopu restorana se nalazi se i ognjište i otvorena kuhinja. Pravljenje i serviranje hrane odvija se na poseban način i veoma se insitira na njenom kvalitetu i organskom poreklu. Zahvaljujući ovome, specijaliteti su posebno kvalitetni, a svi sastojci čuvaju svoju nutritivnu vrednost. Iz širokom asortimana jela preporučujemo :

    • goveđa supa --- 260 din
    • koziji sir sa bademima --- 670
    • tanjatele sa pečurkama --- 690
    • Tanjir Perun --- 1350
    • Tart sa limunom i makom

    Osim ovoga, najpoznatija su razna jela na žaru: od pastrmke sve do ćevapa i pljeskavica. Restoran u svom jelovniku krije i pravo malo bogastvo luksuznih i veoma raskošnih jela, poput patke u gongrozola sosu. Osim ukusne hrane, meni restorana hotela vam nudi neke od najkvalitetnijih penušavih vina iz Evrope.

    Lokacija restorana Perun

    Restoran Zlatiborski pastuv

    Ova restoran kreativnog imena udaljen je od gradske buke centra grada i smešten u netaknutoj prirodi naselja Farma. Vremenom je izgradio reputaciju i postao jedan od najlepših i najboljih restorana ove jedinstvene planine. Jedna od njegovih posebnosti restorana jeste čuveni seoski ranč, koji gostima omogućava da nakon ukusnih, tradicionalnih specijaliteta uživaju u prelepoj prirodi, mini zoo-vrtu i jahanju konja. 

    Restoran i čitav ranč izrađeni su u prepoznatljivom zlatiborskom etno-stilu, a pogled koji se pruža sa ranča je sasvim nestvaran. Zlatiborska brda i doline vide sa terase restorana i pružaju gostima pravi odmor za oči. Lokacija ovog restorana je idealna za sve koji žele da uživaju u prijatnom miru i tišini i najboljoj prirodi koju Zlatibor može da ponudi.

    Pored toga, još jedna od prednosti jeste i blizina Mokre gore i svih njenih popularnih atrakcija. Objekat je pravo malo čudo arhitekture i gotovo je nemoguće da vam se ne svide kupola restorana, kameni zidovi, neobičan oblik i prostrana terasa pored koje često prolaze konji. Pravi zlatiborski duh i suština samog Zlatibora najbolje se prenose i osete u tako idiličnoj, planinskoj atmosferi, dok specijaliteti domaće kuhinje samo dodatno upotpunjuju čitav ugođaj.

    Meni restorana

    Što se jelovnika tiče, Zlatibroski pastuv je doveo do savršenstva pripremu i serviranje specijaliteta od mesa i domaćih mlečnih proizvoda. Tokom boravka, možete uživati u degustaciji: 

    • čuvenoj kombinaciji: proje, kajmaka i sira

    • odlične domaće prasetine i jagnjetine
    • dimljenim rebarcima
    • komplet lepinji
    • ali i čuvenim srpskim alkoholnim specijalitetima: domaćoj rakiji i kuvanom vinu

    Poseta Zlatiborskom pastuvu nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Mi ga toplo preporučujemo i garantujemo da je ovo jedan od najboljih prostora čitave ponude Zlatibor restorani. 

    Lokacija restorana Zlatiborski Pastuv

    Restoran Ljubiš

    Najbolji restorani Zlatibor moraju da poseduju i nešto od prave planinske atmosfere. Za posetioce koji žele da je osete jedan od najboljih izbora jeste čuvena kafana Ljubiš. Nalazi se u mirnijem delu planine, pored borove šume i prostranih zlatiborskih proplanaka, odmah na početku Zlatibora. Kafana Ljubiš jedna je od najstarijih u ovom kraju. Pored sve većeg broja turista, lokalni meštani su takođe veoma česti gosti. Mnogi tvrde kako je to zbog izvrsne domaće rakije, koja je jedna od najvećih atrakcija kafane. U ponudi restorana mogu se naći razne vrste rakije, od medovače do šljive, kajsije i dunje. U centru restorana nalazi se impresivan kamin, izrađen u drvetu i najkvalitetnijem mermeru, pored koga su ručkovi i večere još prijatniji.

    Meni restorana Ljubiš

    Što se menija tiče, kafana Ljubiš se posebno ponosi junećim gulašem sa krompir pireom, komplet lepinjom sa jagnjećim pretopom i hrskavom domaćom projom, napravljenom od najboljeg zlatiborskog brašna, a uz koju se savršeno slažu ajvar i koziji sir. Pored toga, na meniju možete pronaći i riblje specijalitete, poput čuvene riblje čorbe, pastrmke sa ruzmarinom na žaru i pijanog šarana u limun marinadi. 

    Lokacija kafane Ljubiš

    Restoran krčma Gaj

    Udaljen od gradske galame i centra planine, vešto skriven u pravoj, netaknutoj prirodi, zlatiborskoj oazi mira i tišine, u blizini naselja Čajetina, nalazi se krčma Gaj. Ovo je savršeno mesto za sve one koji žele pravu relaksaciju, svež vazduh i odmor. 

    Zdrava domaća hrana, autentičan ambijent, guste četinarske šume i uvek prijatno i nasmejano osoblje učiniće boravak u krčmi Gaj predivnim iskustvom. Pored izvrsne hrane, užičke lepinje, sira, kajmaka i pršute ambijent ovog restorana je pogodan i za duge šetnje u najlepšoj prirodi zlatiborske okoline. Gosti krčme ističu posebno uživanje u prelepim pejzažima koji se prostiru sa rustične, kamene terase ovog prostora. Često u restoranu svira uživo muzika i muzičari su uvek radi da izađu u susret svim gostima. Restoran Gaj Zlatibor nudi raznolike asortimane hrane i pića, a pored toga njihovi gosti mogu uživati u nestvarnom vidikovcu i prelepo uređenoj bašti, koja se nalazi u sklopu restorana.

     Lokacija restorana Gaj

    Na osnovu izbora istaknutih i popularnih restorana ovog kraja, sasvim je jasno da se kuhinja ove predivne planine pretežno bazira na nacinalnom i tradicionalnom ukusu. Hrskva, topla komplet lepinja sa sirom, jajima i ukusnim jagnjećim pretopom se može probati u svim gore navedenim restoranima na Zlatiboru, a najbolje uz nju idu zlatiborski sir i kiselo mleko. Pored toga, u ovom kraju važne su svinjske, goveđe pršute, domaća slanina, kobasice i neizostavni čvarci. Sve to, samo su neki od dominantnih specijaliteta ovog kraja i verujemo da će pružiti pravo uživanje svim gurmanima. Upravo zbog svega toga vikend na Zlatiboru je uvek dobra ideja.

    Apartmani u blizini restorana

    Provesti odmor na Zlatiboru, jednoj od najlepših i najposećenijih planina u Srbiji,  uvek je veoma dobra ideja. Zlatibor je planina velike prirodne lepote koja svojim gustim, zlatnim borovima i mnoštvom četinara neprestano iznova očarava sve koji se odluče da uživaju u blagodetima ove zemlje. Pored najboljih restorana na Zlatiboru, planina se može pohvaliti i brojnim drugim lepotama i atrakcijama.

    Upravo zbog takvog položaja, kao i zbog raznih atrakcija koje Zlatibor neprestano nudi svim svojim posetilacima, ova planina se ističe i nizom popularnih restorana sa najboljim domaćim specijalitetima. Zlatibor vam nudi širok asortiman najboljih smeštaja. Ovo je savršena planina koja svojom ružom vetrova, mirisom borova, netaknutom prirodom i izvrsnim domaćim specijalitetima uvek iznova budi novo interesovanje za turiste svih uzrasta i generacija. Pored mnogobrojnih atrakcija, prirodnih lepota i aktivnosti, Zlatibor se svakako može pohvaliti i najboljim gastronomskim specijalitetima. 

    Zlatibor apartmani su uvek tu da vam izađu u suret. U njihovom posedu nalazi se nekoliko veoma dobrih i komforno opremljenih apartmana koji će svim svojim gostima pružiti pravo uživanje. Oni su savršen prostor za odmor, iz koga ćete se uputiti u svoju zlatiborsku avanturu, isprobavati specijalitete najboljih restorana na Zlatiboru i osvajati planinske vrhove i druge prirodne lepote. 

    Izdvajamo iz ponude apartmane

    Peković Lux pripada jednim od najluskuznijih i veoma raskošno opremljenih apartmana. Apartman je moderno opremljen tako da ispunjava želje svakog gosta. U prostranoj dnevnoj sobi nalazi se komforna ugaona garnitura na razvlačenje. Ambijent je uređen  u prijatnim pastelnim tonovima, drvetu i kamenu. U dnevnoj sobi nalazi se i plazma televizor kao i jedan deo koji je izdvojen i tu se nalazi trpezarija sa kuhinjom. Sa terase restorana prostire se nestvaran pogled na borove i četinare i prelepe doline Zlatibora. 

    Žičara apartman je jednako lep i  moderno uređen. Drvo, kamen, udoban nameštaj, pravi komfor i luskuz, sve to i mnogo više možete pronaći u ovom apartmanu po veoma povoljnim i dobrim cenama. Naravno, pored prostrane dnevne sobe, kuhinje, kutka za čitanje, u sklop ovog apartmana dolazi lepo uređena spavaća soba sa bračnim krevetom. Kupatilo je u nežnim, plavim tonovima i veoma je moderno opremljeno kako bi svaki gost bio sasvim zadovoljan.

    Staza apartman će svakom gostu doneti  neponovlji osećaj kao da je kod kuće. Ovaj apartman prosto zrači prijatnom, domaćom atmosferom i ušuškanošću.  Svaki detalj ovog restorama sa posebnom pažnjom je uređen. Kao i u svim apartmanima wi fi je dostupan i konekcija je vrlo stabilna. Pored toga u sklop apartmana ulazi i plazma tv, mikrotalasna, mašina za pranje,  fen i svi ostali mali, ali neophodni detalji koji će vam pomoći da odmor na Zlatiboru bude upotpunjen.

    Budućnost i razvoj  Zlatibora

    Zlatibor je okružen gustim borovima i brdima, a u njegovoj dolini nalazi se Ribničko jezero, koje čitav kraj već godinama snabdeva najčistijom vodom. Boravak na ovoj planini jednako je dobar tokom svih sezona i godišnjih doba. Turisti dolaze u velikom broju i u proleće, i leti i tokom zime. Smeštajni kapaciteti Zlatibora su veliki, neprestano se gradi i stvaraju novi, a sama ponuda Zlatibor apartmana, hotela i vila je raznolika i prati najnovije i najmodernije trendove. Zlatibor veoma često posećuju jednako sve generacije, samim tim asortiman i ponuda ove planine mora da bude šarenolika i dostupna svima i spremna da izađe u susret potrebama kako najmlađih, tako i nešto starijih gostiju. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.