Promene na sajtu

Blog / Apartmandžije

  • Sadržaj
  • Dragi naši korisnici – APARTMANDŽIJE,

    Pre svega, želimo da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i obavestimo Vas o nastojećim promenama.

    U cilju unapređenja naših zajedničkih usluga, potrudili smo se da napravimo najsavremeniju platformu na domaćem tržištu. Naime, naš sajt je pre svega dobio novi dizajn, bolju funkcionalnost, bržu pretragu, pregledniji sadržaj. Uveli smo mnoštvo inovacija u naš sistem poslovanja. 

    Naš tim je imao za cilj da reši nekoliko problema, koje smo identifikovali na osnovu rezultata dobijenih kroz sprovedena korisnička istraživanja.

     

    POČETNA STRANA – HOME PAGE


    Sam dizajn početne stranice je dosta pregledniji i čitljiviji, a pretraga je brža i jednostavnija. Prezentacija samih apartmana na početnoj stranici je inovativna i moderna i na zaista zavidnom niovu. Više o početnoj strani možete pročitati ovde

     

     

    PRETRAGA

    Sajt sada poseduje redovno ažuriran sadržaj i prilagodljiv dizajn. Korisnici mogu lakše videti lokacije, mogu da uvećaju ili smanje mapu ili bilo koju tačku na mapi, tako mogu videti višestruki izbor lokacija na jednom mestu. Mogu da koristite razne filtere za pretragu, koji će im pomoći da brže i lakše dodju do željenog apartmana. Najbitnije od svega, u pretrazi će se pojavljivati samo apartmani vlasnika koji redovno ažuriraju kalendar za svoj apartman. Savete za lako i brzo nalažanje savršenog apartmana možete naći ovde

     

     

    UTISCI

    Još jedna od inovacija u našem sistemu je ostavljanje utisaka od strane gosta ili vlasnika. Nekim gostima su veoma bitni, čak od presudnog značaja iskustva prethodnih gostiju, ljudi vole da razmenjuju mišljenja, da ostanu u kontaktu sa domaćinima. Za svaki apartman sada će biti prikazani utisci gostiju i vlasnika. Pročitajte više o tome kako ostaviti utiske, gde ih možete pregledati i koliko su utisci gostiju važni i kako Vam mogu pomoći u poslovanju.


    REGISTRUJ SE - OGLASI APARTMAN

    Jednostavno i lako, vlasnici sada mogu sami da oglase apartman. Dovoljno je samo da se registrujete na sajtu, aktivirate nalog i ulogujete se. U korisničkom panelu kliknite na opciju OGLASI APARTMAN i pratite dalja uputstva. Nakon autorizacije Vašeg oglasa apartman će biti vidljiv na sajtu. Ovde možete pronaću uputstvo, korak po korak za registraciju.


    KORISNIČKI PANEL

    Sada svaki korisnik kada se uloguje na sajt može pristupiti svom panelu. Na svakom korisničkom panelu postoje tri sekcije: Moja putovanja, Moji Apartmani, Utisci. Preko ovih sekcija možete lako pratiti sve aktivnosti koje ste imali na našem sajtu. Više o korisničkom panelu i na koji ga sve način možete koristiti pročitajte ovde.


     

    KALENDAR

    O autorizaciji Vašeg oglasa bićete obavešteni putem mail-a i telefonskim pozivom. Nakon toga možete da se ulogujete na Vaš korisnički nalog, kliknite na KALENDAR i unesite zauzeća za apartman. Potrebno je da redovno ažurirate kalendar, jer u pretrazi će se pojavljivati samo apartmani vlasnika koji redovno ažuriraju kalendar za svoj apartman. Više o tome možete pročitati ovde.


     

    Uvođenjem inovacija u naš sistem, želimo da klijentima pružimo kvalitetnu uslugu. Zajedničkom saradnjom, drage naše „Apartmandžije“ nadamo se da ćemo ostvariti ciljeve i naravno na ovaj način povećati broj rezervacija za stan na dan koje držimo u ponudi.

    Vaši Apartmani u Beogradu!

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.