Evidencija apartmana

Blog / Apartmandžije

 • Sadržaj
 • U svom korisničkom panelu u okviru sekcije Moji Apartmani možete da pristupite listi svih apartmana koje ste oglasili na našem sajtu.

  Ukoliko do sada niše oglašavali apartmane sekcija Moji Apartmani će izgledati ovako:


  Pritiskom na dugme „Oglasi Apartman“ bićete automatski preusmereni na stanicu na kojoj treba da popunite sve tražene podatke kako biste oglasili svoj apartman. Pročitajte više o načinu oglašavanja apartmana.

  Ukoliko već imate oglašene apartmane sekcija Moji Apartmani će izgledati ovako:

   

  Klikom na dugme „Calendar“ koje se nalazi pored naziva apartmana pristupićete kalendaru za taj apartman. 

  U kalendaru za svaki pojedinačni apartman moći ćete da vidite slobodne i rezervisane datume.

   

  Kako unositi rezervacije?

  Ukoliko se rezervisanje vrši preko našeg sajta te rezervacije će automatski biti unete u sistem. Ukoliko Vi sami pravite rezervacije (nevezano od nas) potrebno je da ih sami unesete u kalendar. Na taj način ćemo znati u kojim periodima je Vaš apartman zazuzet. Ukoliko ste prilikom oglašavanja apartmana izabrali opciju „Instant Booking“ u obavezi ste da redovno unosite raspoloživost za sve Vaše apartmane.


  Kada se nađete na stranici kalendara za pojedinačni apartman, da biste uneli zauzeće (rezervaciju koju ste samostalno napravili) potrebno je da obeležite datume tako što ćete prvo odabrati mesec za zatim kliknuti na svaki datum u tom mesecu kada će apartman biti zauzet. Nakon što ste obeležili sve datume kliknite na dugme „Sačuvaj“.

  Legenda :

  Zelenom bojom na kalendaru su označeni datumi kada smo Vam mi rezervisali apartman.
  Sivom bojom su označeni datumi za koje ste Vi uneli da su zauzeti.


   

  Radi bolje ažurnosti sistema i bržeg poslovanja potrebno je da redovno unosite zauzeća za svaki stan na dan koji oglašavate putem našeg sajta.

  28 Dec 2019
  Elitna naselja u Beogradu su oduvek bila veoma popularna kod svih posetioca našeg glavnog grada. Saznajte nešto više o svim elitnim naseljima u Beogradu!
  21 Nov 2019
  Nova godina 2020. nam se bliži, a Beogradom odiše praznična atmosfera. Doček Nove godine 2020. uveliko nam kuca na vrata i svi se pitaju - gde za Novu godinu?