Početna strana

Blog / Apartmandžije

  • Sadržaj
  • Početna strana svakog sajta je ogledalo firme. Upravo zbog toga se trudimo da Apartmane u Beogradu stalno unapređujemo. Možda se pitate zašto je početna strana sajta značajna za Vas. Bez obzira na to da li ste iznajmljivač ili gost početna strana našeg sajta Vam može pomoći na mnogo načina. Možda o nekim od ovih stvari nikada niste ni razmišljali. Pogledajte koje su.

    Kategorije, pretraga, kontakt

    Kada dođete na naš sajt ovo je prvo što ćete videti:
     
    U samom vrhu se nalaze kategorije putem kojih brzo mozete pristupiti raznim opcijama kao što su pretraga svih apartmana u našoj ponudi (Apartmani Beograd), pretraga po lokaciji (Lokacije), Saradnja, Blog – gde možete pročitati razne savete kako za iznajmljivače tako i za goste, često postavljana pitanja, kontakt i druge informacije (Info), u sekciji “Gde izaći” možete pronaći mnogo informacija o raznim klubovima, kafanama, restoranima i spalavovima. Tu su takođe i “Registracija” i “Login” putem kojih možete napraviti svoj nalog i pristupiti mu. Poslednja, ali ne i manje bitna opcija je pregled sajta na engleskom jeziku. Ova opcija je veoma značajna za strance, pre svega strane turiste.

    Na vidljivom mestu se nalaze kontakt telefoni kako biste mogli samo u roku od par sekundi da stupite u kontakt sa nama i odmah dobijete sve informacije koje su Vam potrebne.

    Ukoliko kliknete na opciju „Kako Rezervisati“ prikazaće Vam se kratko uputstvo.


     

    Pored svega navedenog, jedna od možda i najbitnijih stvari je pretraga. Pozicioniranje pretrage u samom vrhu početne strane Vam omogućava da u roku od nekoliko sekundi nađete apartman kakav ste želeli.


    Sve što treba da uradite je da popunite datum dolaska, odlaska, strukturu – da li želite studio, jednosoban, dvosoban itd. stan na dan i broj osoba, i pritsnete dugme „Pretraga“. Odmah će se izlistati svi apartmani slobodni u navedenom periodu koji odgovaraju kriterijumu Vaše pretrage. Ukoliko želite možete pritisnuti dugme „Pretraga“ i bez da popunite i jedno polje, u tom slučaju ćete dobiti listu svih apartmana koji su u ponudi na našem sajtu. Kada pristupite listi apartmana koji odgovaraju Vašim početnim kriterijumima bićete u mogućnosti da sprovedete detaljniju pretragu i unesete dodatne kriterijume. Više o tome možete pročitati ovde. (link do bloga Pretraga)

    Apartmani

    Ukoliko odlučite da ostanete na početnoj stranici sajta i krenete da je listate naniže, naići ćete pre svega na nekoliko apartmana koji se izdvajaju iz ponude.


     
    Odavde, ukoliko nađete apartman koji Vam se sviđa i odgovara Vašim potrebama, možete kliknuti na njega i odmah ga rezervisati.
    Međutim ukoliko ne nađete ništa što Vam se sviđa, možete pritisnuti dugme „Poglegaj sve Apartmane“ i na taj način pristupiti listi svih apartmana u našoj ponudi i naprednoj pretrazi.


    Gde izaći

    Niže na početnoj strani se nalazi sekcija „Gde izaći“.
     
    Ovde lako i brzo možete pristupiti listi restorana, kafića, kafana, klubova i restorana na vodi, a zatim i detaljnim informacijama o svakom od njih.

    Popusti i obaveštenja

    Ukoliko se prijavite da primate obaveštenja od nas, obećavamo da Vas nećemo pretrpavati beskorisnim email-ovima. Ono što ćete od nas dobiti su informacije o akcijama i popustima. Toplo preporučujemo da iskoristite ovu opciju. Na ovaj način možete mnogo da uštedite.

    Blog

    Neizostavni deo našeg sajta je blog. Na njemu možete da se informišete o raznim dešavanjima u gradu. Zatim, tu su i saveti kako za iznajmljivače, tako i za goste. Naći ćete mnoštvo korisnih tekstova počev od toga na šta da obratite pažnju prilikom traženja apartmana, do saveta šta da vidite u Beogradu. A za iznajmljivače tu su razni saveti o tome kako da poboljšaju svoju ponudu, dekorišu apartman i slično.

    Naš glavni cilj je da Vam omogućimo da lako i brzo dođete do informacija koje tražite. Upravo zbog toga se i trudimo da sajt stalno unapređujemo. Laka i jednostavna navigacija Vam omogućuju da do svih podataka dođete u roku od samo par sekundi. Apartmani u Beogradu su tu zbog Vas. Sve što treba da uradte jeste da kliknete.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.