Korisnički Panel

Blog / Apartmandžije

 • Sadržaj
 • Kako biste pristupili svom korisničkom panelu potrebno je da se registrujete.


  U okviru korisničkog panela postoje 3 sekcije: Moja Putovanja, Moji Apartmani i Utisci.

  Moja Putovanja

  Ovo je sekcija predviđena za goste. U okviru nje postoje Rezevisani Apartmani i Vaši upiti. Ovde možete videti sve upite i rezervacije koje ste poslali.


   

  U okviru segmenta Rezervisani Apartmani biće hronološki izlistani svi apartmani koje ste rezervisali, dok će u segmentu Vaši upiti hronološki biti izlistani svi upiti koje se poslali. Na ovaj način ćete uvek moći da pratite svoje aktivnosti na sajtu. Pročitajte više o sekciji Moja Putovanja.


  Moji Apartmani

  Ovo je sekcija rezervisana za vlasnike. Ovde možete pristupiti svim Vašim apartmanima, kalendarima, rezervacijama, i svim kalendarima u isto vreme ( Multi view Calendar).

  Na raspolaganju su Vam četiri segmenta: Moji Apartmani, Rezervacije, Milti view Calendar i Oglasi Apartman.

   

  Moji Apartmani

  Ukoliko niste oglašavali apartmane kod nas na sajtu videćete sliku:

  Odavde možete oglasiti apartman pritiskom na dugme „Oglasi Apartman“.

  Kada oglasite apartmane ovde mozete da vidite sve Vaše apartmane:

  Klikom na „Calendar“ pristupićete kalendaru za taj apartman. Ukoliko ste prilikom oglašavanja apartmana izabrali opciju „Instant Booking“ u obavezi ste da redovno unosite raspoloživost za sve Vaše apartmane.


  Rezervacije koje Vam mi napravimo, će automatski biti unete u sistem. Potrebno je samo da unesete datume kada ne želite da Vam rezervišemo apartman ( ili ako Vam neka druga agencija rezerviše te datume). 

  Na Vašem kalendaru zelenom bojom su označeni datumi kada smo Vam mi rezervisali stan na dan, a sivom bojom su označeni datumi za koje ste Vi uneli da su zauzeti.

  Rezervacije

  U okviru ove sekcije možete videti sve rezervacije koje smo ostvarili za Vaše apartmane. 
   

  Multi view Calendar

  Na ovoj sekciji su horizontalno prikazani svi kalendari za Vaše apartmane. 
  Odavde možete najlakše da vidite raspoloživost za sve Vaše apartmane u isto vreme.

   


  Utisci

  Ova sekcija je predviđena kako za goste tako i za vlasnike, i u okviru nje postoje 2 segmenta: Utisci od mene, Utisci o meni. 

  Ovde možete videti sve utiske koje ste Vi ostavili o drugima, kao i utiske koje su oni ostavili o Vama. Pročitajte više o tome kako se ostavljaju utisci.

  08 Oct 2021
  Najbolji apartmani na Zlatiboru za odmor sa decom. Zlatibor je idealno mesto za relaksaciju, pogotovo za uživanje cele porodice. Odaberite najbolji apartman.
  05 Oct 2021
  Ovim tekstom smo želeli da pokažemo kako Beograd zaista može da bude pristupačan, ali i koliko boravak u njemu može da pruži. Beograd zahteva više od jednog