Prenoćište Novi Sad

Potreban vam je kvalitetan smeštaj za jedno noćenje u Novom Sadu? Želite da rezervišete apatman koji će vam pružiti kvalitetan odmor po povoljnim cenama? Na pravom ste mestu. Mi vam predstavljamo listu najboljih apartmana, savršenih za kratke boravke u najvećem gradu Vojvodine. Iz naše široke ponude za vas smo izdvojili apartmane koji su na osnovu cena i uslova zakupa idealni za prenoćište. Ove kvalitetne smeštajne jedinice možete rezervisati za svega 6€ po osobi, a pritom obezbediti odmor u komforu i prijatnoj atmosferi. Zato, izaberite smeštaj koji na najbolji način odgovara vašim željama i prepustite se uživanju u kratkom odmoru u Novom Sadu.
Prikaži Mapu

Dvosoban Apartman King Ns Novi Sad Adamovicevo Naselje Gleda na mirnu stranu ulice i nalazi se u zgradi sa liftom, interfonom, na trećem spratu.

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Adamićevo naselje
Adresa: Cara Dušana 82
Cena 30 €
Gosti: 4
Kvadratura : 33 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman King Ns Novi Sad Adamovicevo Naselje
30
Novi-sad Adamićevo naselje ~ Cara Dušana 82
33 m2 Dvosoban 4 Osobe 4.8 (9)

Dvosoban Apartman Biblioteka Novi Sad Podbara. Adresa stana je Trg Save Vukosavljevića 4. Sastoji se iz dnevne, spavaće sobe, kupatila i terase.

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Podbara
Adresa: Trg Save Vukosavljeva 4
Cena 30 €
Gosti: 4
Kvadratura : 43 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Biblioteka Novi Sad Podbara
30
Novi-sad Podbara ~ Trg Save Vukosavljeva 4
43 m2 Dvosoban 4 Osobe 4.9 (5)

Jednosoban Apartman Central NS Novi Sad Stari Grad. Nalazi se u samom centru Novog Sada. Povrsine je 32m2 i pogodan je za boravak do 2 osobe.

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Stari Grad
Adresa: Šafarikova 37
Cena 30 €
Gosti: 2
Kvadratura : 32 m2
Struktura : Jednosoban
Jednosoban Apartman Central NS Novi Sad Stari Grad
30
Novi-sad Stari Grad ~ Šafarikova 37
32 m2 Jednosoban 2 Osobe 4.9 (15)

Prenoćište Novi Sad - Apartmani već od 6€ - Rezerviši Online

Prenoćište Novi Sad - jedan od najčešćih upita putnika i izuzetno tražena kategorija kada je u pitanju izdavanje smeštaja u Novom Sadu. Najveći grad Vojvodine jedan je od najvažnijih privrednih i kulturnih centara Srbije, te stecište brojnih događaja, poslovnih dešavanja i turističkih manifestacija. Shodno tome, sve je veći priliv posetilaca u Novi Sad, što direktno utiče i na potražnju kvalitetnog smeštaja, idealnog za kraće boravke u prestonici Vojvodine. Ova situacija je uticala na ubrzan razvoj smeštajne ponude, te danas možete pronaći izuzetno veliki broj apartmana koji će vam pružiti savršen kratki odmor. Naša ponuda obiluje apartmanima koji su savršeni za ugodno noćenje, te zahvaljujući svojoj opremljenosti, učiniće da vam apsolutno ništa ne nedostaje. 

Njihova velika prednost su izuzetno pristupačne cene zakupa. Maksimum koji cene dostižu po noćenju je 35€, a određen broj smeštaja omogućava da savršenu noć u Novom Sadu rezervišete za svega 6€ po osobi. Ove moderne stanove na dan rezervisaćete za svega par minuta, i to putem jednog klika. Sve što je potrebno jeste da istražite celokupnu ponudu stanova na dan Novi Sad, te da izaberete apartman po meri i pošaljete upit. Kroz nekoliko minuta stiže potvrda rezervacije, kojom ste obezbedili savršen prostor za novosadski odmor.