Apartmani Novi Sad Osnovna škola „Vuk Karadžić”

Apartmani Osnovna škola „Vuk Karadžić” - odličan smeštaj u centru novosadskog naselja Salajka. Objekti koji se nalaze u ovom delu Novog Sada smeštajne su jedinice odličnog kvaliteta, udobnosti i komfora, te veselih i gostoprimljivih domaćina. Njihova velika prednost je i blizina centra Novog Sada, kao i dostupnost svih najznačajnjih gradskih institucija, kulturnih ustanova i zanimljivih sadržaja. Za svega nekoliko minuta šetnje dolazite do Galerije Matice srpske ili Karađorđevog stadiona. Dakle, lokacija je savršena i pruža mnogo mogućnosti. Objekti koji se nalaze u blizini Osnovne škole vrlo su kvalitetni, moderni i udobni, a takođe i pristupačni, dostupni. Stoga je svim gostima koji se odluče da u Salajci provedu svoje novosadske trenutke zagarantovan vrlo kvalitetan boravak.
Prikaži Mapu

Studio Apartman Piano Novi Sad Salajka Sama lokacija apartmana pogodna je za obilazak Novog Sada, ukoliko dolazite turistički. Pogodan je za boravak dve osobe.

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Salajka
Adresa: Dositejeva 12
Cena 30 €
Gosti: 2
Kvadratura : 28 m2
Struktura : Studio
Studio Apartman Piano Novi Sad Salajka
30
Novi-sad Salajka ~ Dositejeva 12
28 m2 Studio 2 Osobe 0

Trosoban Apartman Homerent White Novi Sad Salajka Površine je 64m2, ima dve spavaće sobe, dve terase, dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo.

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Salajka
Adresa: Dositejeva 2, Novi Sad
Cena 43 €
Gosti: 4
Kvadratura : 64 m2
Struktura : Trosoban
Trosoban Apartman Homerent White Novi Sad Salajka
43
Novi-sad Salajka ~ Dositejeva 2, Novi Sad
64 m2 Trosoban 4 Osobe 0

Apartmani Novi Sad Osnovna škola „Vuk Karadžić”