Apartmani Novi Sad Dunavski park

Apartmani Dunavski park Novi Sad - idealno mesto za potpun odmor u pravoj novosadskoj atmosferi. Ukoliko je vaš izbor neki od prelepih apartmana koji se nalaze u blizini Dunavskog parka, nesumnjivo je da će vaš odmor biti ispunjen i sadržajan. Ovaj deo Starog grada predstavlja njegovo jezgro i najispunjeniji deo, koji će se potruditi da svakog trenutka uživate u nekoj atrakciji, kulturnom sadržaju ili šetnji duž prelepih novosadskih staza. Hlad stabala u parku će vam pružiti kvalitetne trenutke odmora, dok će njegova neposredna blizina omogućiti da uživate u predstavama Srspkog narodnog pozorišta ili degustaciji ukusnih obroka u nekom od kvalitetnih restorana. Smeštajne jedinice koje se nalaze u ovom delu grada jesu najbolje predstavnici široke kategorije apartmani Novi Sad. Na vama je samo da izaberete objekat koji najviše odgovara vašim željama i mogućnostima i prepustite se uživanju!
Prikaži Mapu

Studio Apartman Centrum Novi Sad Stari grad nalazi se na 1-om spratu stambene zgrade i sa svojih 21 m2 predstavlja udoban smeštaj za 2 osobe.

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Stari Grad
Adresa: Ilije Ognjanovića 10, Novi Sad
Cena 35 €
Gosti: 2
Kvadratura : 21 m2
Struktura : Studio
Studio Apartman Centrum Novi Sad Stari Grad
35
Novi-sad Stari Grad ~ Ilije Ognjanovića 10, Novi Sad
21 m2 Studio 2 Osobe 0

Apartman Pupinova palata 2 - prelepo dizajniran objekat, koji se nalazi u samom centru Novog Sada. Ovaj apartman je smešten na trećem spratu moderne zgrade

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Stari Grad
Adresa: Trg galerija 3a
Cena 35 €
Gosti: 2
Kvadratura : 26 m2
Struktura : Studio
Studio Apartman Pupinova Palata 2 Novi Sad - Savršen Smeštaj u Srcu Novog Sada
35
Novi-sad Stari Grad ~ Trg galerija 3a
26 m2 Studio 2 Osobe 0

Dvosoban Apartman Ris Novi Sad Stari grad Predstavlja udoban smeštaj za 4 osobe. Smešten u srcu Novog Sada, poseduje dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju..

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Stari Grad
Adresa: Ilije Ognjanovića 10
Cena 35 €
Gosti: 4
Kvadratura : 40 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Ris Novi Sad Stari grad
35
Ris
Novi-sad Stari Grad ~ Ilije Ognjanovića 10
40 m2 Dvosoban 4 Osobe 0

Apartmani Novi Sad Dunavski park