Apartmani Novi Sad Futoški park

Stan na dan Futoški Park nudi listu stanova na dan u blizini Futoškog parka, koji se nalazi u naselju Sajmište u Novom Sadu. Futoški park predstavlja jednu od četiri najveće zelene površine u gradu. Odlikuje ga vrlo egzotična flora i mnogobrojne autohtone vrste, kao što su: magnolija, sofora, ginko, crni i beli bor, pančićeva omorika i bela topola. U severnom delu parka je sportsko-rekreativni centar i igralište za decu, dok je u jugozapadnom malo jezero sa više geotermalnih izvora. Njegova odlična lokacija omogućava vam da za samo nekoliko minuta šetnje budete u Zmaj Jovinoj ulici. Boravak u blizini Futoškog parka nesumnjivo će biti pravi odmor. Za vas samo izdvojili najbolje stanove koje možete iznajmiti u ovom delu Novog Sada.
Prikaži Mapu

Dvosoban Apartman Dijana Ns Novi Sad Sajmiste Potpuno nov apartman na 5 min od centra Novog Sada, nalazi se u ulici Devet Jugovića, na 5 spratu zgrade.

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Sajmište
Adresa: Devet Jugovića 2/a
Cena 50 €
Gosti: 4
Kvadratura : 50 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Dijana Ns Novi Sad Sajmiste
50
Novi-sad Sajmište ~ Devet Jugovića 2/a
50 m2 Dvosoban 4 Osobe 0

Studio Apartman Homerent Aleksandar Novi Sad Sajmište Nalazi se na prvom spratu. Odličan je izbor za parove i ljude koji posećuju Novi Sad...

Novi-sad

Lokacija: Novi-sad Sajmište
Adresa: Novosadskog sajma 4
Cena 30 €
Gosti: 2
Kvadratura : 30 m2
Struktura : Studio
Studio Apartman Homerent Aleksandar Novi Sad Sajmište
30
Novi-sad Sajmište ~ Novosadskog sajma 4
30 m2 Studio 2 Osobe 0

Apartmani Novi Sad Futoški park