Slatkoteka - carstvo poklona i najukusnijih poslastica

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • U srcu Beograda, neposrednoj blizini Knez Mihajlove ulice, u mirnom delu Dorćola, nalazi se carstvo poklona i najukusnih poslastica - Slatkoteka. Slatkoteka je pravo mesto da nakon duge šetnje gradom, napravite predah i obradujete svoja čula eksplozijom ukusa neodoljivih poslastica, koje nikoga ne ostave ravnodušnim. 

    Pored lokacije na Dorćolu, Slatkoteku možete posetiti i na atraktivnoj lokaciji u Bulevaru Kralja Aleksandra, i zasladiti se uz prelepi prizor sa pogledom na Tašmajdanski park i crkvu Svetog Marka. 

    U ponudi Slatkoteke možete naći šarenolik izbor krofni i kronata originalne recepture, kao i selekciju najfinijih kremova različitih ukusa, garantovanog premium kvaliteta. Ipak, ono čime se Slatkoteka najviše ponosi, jesu njeni originalni dezerti poput torti iznenađenja sa čekićem raskošnih dekoracija i mnogovrsnih ukusa.  

    Predstavljamo vam unikatne poslastice Slatkoteke, koje osim zadovoljstva čula nude i fantastičnu priliku da na originalni način obradujete svoje najmilije osobe za vaše važne datume i proslave! Saznajte zbog čega je ovo mesto osvojilo srce Beograđana, i zbog čega predstavlja nezaobilaznu tačku obilaska svih posetioca srpske prestonice! 

    Torte iznenađenja sa čekićem - zaštitni znak Slatkoteke  

    Torte iznenađenja u obliku srca sa čekićem, nesumnjivo su jedan od zaštitnih znakova Slatkoteke. Ovaj status, torte iznenađenja su zavredile time što su pogodne za najrazličitije prilike - od rođendana, godišnjica, otkrivanja pola deteta, pa sve do veridbe! 

    Torta iznenađenja nije bilo kakva torta. Osim fantastičnog ukusa, nudi i nezaboravno, zabavno iskustvo lomljenja krckave čokolade zlatnim čekićem, ispod koje se krije mnoštvo dodatnih, odabranih slatkiša poput čokoladica ili Slatkolada kremova. Na torti je ispisana poruka, koja se može personalizovati u skladu sa vašim željama.  

    Zbog svega navedenog, nije ni čudo da mnogi sugrađani smatraju da se najbolji pokloni za rođendane u Beogradu nalaze upravo u Slatkoteci. Torta iznenađenja, koja u svom čokoladnom oklopu sadrži brojne slatkiše, izmamiće osmeh i oduševiti sve generacije! 

    Svi delovi torte ručno su izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka. Sama forma torte izlivena je od fine krckave čokolade, koja se lomi simpatičnim zlatnim čekićem koji dobijete u paketu.

    Torte iznenađenja - neizostavni deo svih vrsta proslava 

    Torta iznenađenja u obliku srca za otkrivanje pola deteta, tako npr. unutar čokoladnog oklopa sadrži jagode prelivene roze ili plavom čokoladom u zavisnosti od pola, dok su dečije torte iznenađenja pune omiljenih slatkiša dece - gumenih bombona, kinder jaja i čokoladica. 

    Od skora su u ponudi i čizkejk torte iznenađenja kružnog oblika, čije su ivice sačinjene od fine mlečne čokolade, dok je unutrašnjost ispunjena kremastim filom i korom od plazme, pa se ova torta nakon lomljenja čekićem može seći na 5-7 porcija!

    Svi proizvodi Slatkoteke upakovani su u luksuzne zlatne kutije, koje odišu elegancijom, pa je fantastičan i originalan poklon osiguran čak i u formalnim okolnostima. Slatkoteka je obezbedila i uslugu keteringa, kao i iznajmljivanja zida za krofne i pokretni bar, za zabavno posluživanje i mogućnost sjajnih fotografija na proslavama! 

    Sasvim je izvesno da je Slatkoteka nezaobilazna tačka u gradu za sve ljubitelje kvalitetnih slatkiša i originalnih poklona! 

    Krofne i kronati - prva ljubav Slatkoteke

    Prvi dezert kojim se Slatkoteka proslavila jeste dobra stara - krofna! Ipak, ovde nije reč o bilo kakvim krofnama, u pitanju je carstvo krofni u kome možete pronaći apsolutno svaki ukus koji vam padne na pamet!

    Osim toga što su fantastičnog ukusa, one su i atraktivnog izgleda, pa ovom slatkišu ne može odoleti ni jedna generacija! Sa poznatim, omiljenim kremovima poput nutele i eurokrema, ili premium slatkolada namazima iz kuhinje slatkoteke, džemom, voćem, čokoladicama ili keksom - Slatkoteka je promislila sve kombinacije i ideje. 

    U ponudi je takođe i takozvani kronat, manje poznat rođak krofne, ali ništa manje ukusan! Kronat je zapravo francuska verzija krofne, sačinjena od lisnatog testa, i prefinjen je dezert, koji je vrlo brzo zadobio verne ljubitelje koji se iznova vraćaju da probaju nove kombinacije dodataka kronatu. 

    Ukoliko ste u potrazi za savršenom krofnom, ne časite ni časa, već se uputite u najbližu Slatkoteku, ili iskoristite opciju dostave na željenu adresu! 

    Slatkolada - upoznajte se sa najfinijim namazom

    Šta je to fino, kremasto, slatko i savršeno se kombinuje kao namaz, a istovremeno može biti samostalni dezert? Odgovor je neverovatna - Slatkolada! Slatkolada dolazi u tri ukusa, pistachio, white i nocciola; i u dve veličine, mini (30gr) i standard (200gr). Ovaj namaz je premium kvaliteta, oplemenjen koštunjavim voćem i finim kakaoom.

    Ukus pistachio slatkolade, inspirisan je očiglednim sastojkom - pistaćima, luksuznim koštunjavim voćem i atraktivnom dodatku u slatkišima. 

    Slatkolada white, mlečni je namaz obogaćen lešnikom i bademima, koji suptilno daju pun i autentičan ukus kremu. Na kraju, nocciola slatkolada, najpoznatija je verzija slatkolade na bazi lešnika, koja postoji i u hrskavoj verziji kombinovana sa keksom i komadima lešnika.

    Suveniri iz Slatkoteke - ponesite svoj trofej sladokusca 

    Slatkoteka je nezaobilazna tačka za svakog sladokusca prilikom posete Beogradu! Krofne, torte i kronati zahtevne su za prevoz na dalje destinacije, no ukoliko želite da ponesete uspomenu iz Beograda, Slatkotekin gift šop, daje vam nekoliko opcija! 

    • Majice -  u ponudi gift šopa Slatkoteke, možete pronaći ženske i muške majice skrojene od 100% najfinijeg pamuka. Nema sumnje da se osoblje Slatkoteke potrudilo da napravi suvenir koji će verodostojno oslikati iskustvo posete ovom mestu. Baš kao što Slatkoteka dezerti pružaju nezaboravno iskustvo receptorima ukusa u ustima, Slatkoteka majice pružaju nežan zagrljaj i prijatni osećaj prilikom nošenja telu. 
    • Magična šolja - dolazi u kompletu sa specijalnim markerima za bojenje šolje koji se ne skidaju čak ni nakon pranja. Šolja je sa motivima princeze ili krofnoroga, a u kombinaciji sa roze premium pakovanjem, fantastičan je poklon za devojčice.
    • Puzle - Fantastičan suvenir i uvek lep poklon. Slagalica dolazi u dva tipa predivnih ilustracija - sa princezom i astronautom. U kutiji sa puzlom, dobijate i 3 mini Slatkolade od 30g, u ukusima pistachio, white i nocciola, što u paketu formira savršen poklon, namenjen svim generacijama!
    • Slatkolada - ipak, najbolji način da ponesete suvenir iz hrama sladokusaca jeste da ponesete jedan od originalnih proizvoda Slatkoteke.  Slatkolada - fini namaz u različitim ukusima, dolazi u malim praktičnim teglicama koje su pogodne čak i za avio prevoz! Kupite slatkoladu, i obradujte nekog slatkim ukusima Beograda!

    Na dve atraktivne lokacije u gradu, popularnom naselju Dorćolu u blizini Knez Mihailove ulice, ili tik prekoputa Tašmajdanskog parka i crkve Svetog Marka, Slatkoteka će vam pružiti mirnu oazu i mogućnost predaha u najlepšim slatkim ukusima koje će dočarati lepote glavnih atrakcija i duh grada oko vas! 

    Ukoliko ste se u poseti Beogradu, preporučujemo vam da ne propustite posetu Slatkoteci i uverite okusite carstvo originalnih poslastica! 

     

     

     

     

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.