Mama’s Corner - Salon koji spaja lepo i korisno

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Kada u vaš život dođu deca i svoju energiju i pažnju im većinski posvetite, neretko se dešava da nega tela, kose i noktiju spadne nisko na listi prioriteta. To je posebno slučaj kada ste u situaciji da o svom detetu morate da brinete tokom celog dana, a pomoći nema baš na svakom koraku. Ali, šta biste rekli kada bismo vas uputili na salon lepote, koji će vam rado i sa puno brige pričuvati mališane dok vi uživate u nekom od tretmana? Mama’s corner nastao upravo sa vama na umu i sa ciljem da vam pruži opuštajuće iskustvo na svakom polju. Saznajte u nastavku kakvi vas sve to tretmani i pogodnosti očekuju u ovom čarobnom salonu. 

    Prvoklasna nega od glave do pete

    Brigu o vašem telu, kosi i noktima prepuštate profesionalcima i prvoklasnim proizvodima, čime se Mama’s corner posebno ponosi. Bilo da na neki tretman idete prvi put ili ste već veterani, primetićete dozu preciznosti i profesinalnosti u svakom pokretu. Ne mora postojati specijalna prilika da se častite odlaskom u salon, a u Mama’s corner vas očekuju sledeći tretmani po cenama za svačiji džep:

    • Nega kose: Razmišljate već neko vreme da uneste nov život u vašu kosu? Potrebna vam je nega kakvu ne možete sebi priuštiti kod kuće? Ne tražite dalje od ovog salona! Od prvih do poslednjih koraka vaša kosa proći će kroz vešte ruku i na putu ka šišanju, novim pramenovima, posvetljivanju ili raznim vrstama pletenica idelanim za svečane prilike, pratiće je Loreal i Revlon proizvodi. 
    • Nega noktiju: Vaši nokti i zanoktice biće vam zahvalni na dobrom manikiru i OPI preparatima, a tretman koji će učiniti da vaša koža izgleda mlađe nikada ne može da škodi. Izlivanje noktiju i frenč uvek su aktuelni, a odlazak u Mama’s corner je idealna prilika da probate specijalne gel lakove i zanimljive dezene. Nokti na nogama zaslužuju posebnu pažnju, pa su i pedikirske usluge neizbežne.

     ​

    • Nega kože: Depilacija možda nije svačija omiljena aktivnost, ali s vremena na vreme lepo je leći u čistu i hladnu posteljinu glatkih i negovanih nogu. Na raspolaganju će vam biti hladan i topao vosak, ali i sve popularnija šećerna pasta idealna za ljubitelje potpuno prirodnih proizvoda. Ne smemo zaboraviti da pomenemo masaže, a nemamo sumnje da će im se umorne mame najviše radovati. Terapeutske i relax masaže pun su pogodak, a ne treba bežati ni od anticelulti masaže ako sa njim kuburite. 

    Unikatno poslovanje salona Mama’s corner 

    Od drugih luksuznih salona u Beogradu Mama’s corner se izdvaja ne samo po svom šarmu. Vidno stavlja svoje klijentkinje u centar pažnje, brinući o svim njihovim posebnostima i potrebama. Najveći adut salona je upravo igraonica, idealna za sve mame. Bez brige povedite svoje dete sa sobom u salon i nećete brinuti o njegovoj zabavi i bezbednosti nijedan sekund! Odlično opremljena igraonica na kreativan način će edukovati i animirati decu, koja će biti svega par prostorija od vas. Ova usluga potpuno je besplatna uz bilo koji tretman, potrebno je samo da rezervišete termin.

    Kada hoćete da iznenadite žene u vašem životu, a posebno one koje imaju afinitete prema salonima lepote, imajte Mama’s corner u vidu, jer tamo to možete učiniti na više načina. Gift kartice su sjajan poklon za nekoga ko dugo nije posećivao salone, pa mu time dajete vetar u leđa. Uplatite svotu novca i karticu prosledite drugarici, majci, koleginici, sestri da je iskoristi na tretman u tom cenovnom rangu. 

    Ultimativno iskustvo koje svi zaslužujemo, puno zabave i tople atmosfere, pijuckanje šampanjca dok vam neko profesionalno “radi o glavi” ili na noktima može biti na par koraka od vas. Kako vam se čini ideja da zakupite ceo salon za svoju moćnu žensku ekipu i u njemu provedete dan ispunjen opuštanjem i zabavom? Mama’s corner je i o tome mislio. Posetite sajt: Mama’s corner i što pre rezervišite #VREMEZANAS

    Trk ka tretmanima još danas!

    Mama’s corner ćete pronaći na adresi Admirala Vukovića 61, u prijatnom i mirnom naselju između Dušanovca i Autokomande. Pored toga što na sajtu možete pronaći detaljan cenovnik, najlakši način da rezervišete tretman je upravo online kroz par jednostavnih koraka. Za sve vas koji preferirate usmenu komunikaciju, dostupni su telefoni 011/ 39 89 222 i 011/ 63 39 89. Ne oklevajte i uputite se u jedan od naboljih salona u Beogradu, čiji će vas zaposleni rado ugostiti tokom cele nedelje! 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.