Nova godina u Beogradu kao nikada do sada

Blog / Ugostiteljstvo

 

Beograd je grad vrlo poznat svetu kao grad pun života, posebno noćnog. Taj vrlo aktivan noćni život uključuje brojne klubove, splavove i kafane dupke pune veselih i raspoloženih ljudi, kao i concert I festival koji privlače publiku iz svih krajeva sveta. Klabing industrija Beograda je mnogo naprednija od svih drugih u svetu – gde klubovi rade cele godine I nude svakakve sadržaje i stilove žurki. Međutim, kad se godina bliži kraju, stvari postaju još bolje! Kada budete posećivali Beograd tokom zime, ne samo da ćete uživati u predivnim Novogodišnjim svetlima koji krase centar grada i u snegom pekrivenim zgradama, već možete I imati nezaboravan doček Nove godine. Evo mesta koja možete posetiti u Bogradu i gde možete da se provedete kao nikada do sada.


Doček u srcu grada
Ako ne možete da se odlučite gde da idete za doček, ili pak, nemate druge alternative, ne brinite! Trg u Bogradu nikada ne spava za doček. Pridružite se svima tamo, potpuno besplatno, I uživajte u muzici i vatrometu pod zvezdama. Ovaj događaj se organizuje svake godine i dostupan je svima, sa mnogo bina postavljenih u centru grada koji izvode različitu muziku. Glavna i najveća bina je ispred Narodne Skupštine, i tu muziku izvode svi srpski najpoznatiji muzičari, a neretko, pojavi se i neki strani izvođač. 
Restorani
Nije neuobičajeno da restorani u Beogradu organizuju ovakve večeri takođe. U otmenom okruženju, u hali, sa pogledom na grad, živom muzikom i odličnom klopom, doček Nove godine nikada nije bio zabavniji. Najčuveniji restorani u Beogradu koji uvek organizuju dočeke su: “Stadion Hall”, “Hollywood”, “Milošev Konak”, “Lobby 777”, “Vizantija”, “Ser Gilles”, “Glamoure”, i mnogi dugi. Cene rezervacija se kreću između 30 € i 70 €.
Hoteli
Iako su rezervacije malo skuplje, hoteli u Beogradu poput “Slavije”, “Šumadije” i “Jugoslavije” organizuju fantastične žurke za doček Nove godine u svojimsvečanim salama. Muzika je uglavnom uživo, i izvode je poznati lokalni bendovi, a hrana i piće su, podrazumevano, vrhunski. Najbitnije je da rezervišete na vreme, jer mesta brzo nestanu ovde.
Klubovi, splavovi
Za najbolju zabavu, ples, odične koktele i muziku koja diže adrenalin, Beogradski klubovi su prava stvar za otkačen početak Nove godine. Neki kluboi su u centru grada, dok druge možete naći kraj reke Save, na splavovima, ili pak na adi Ciganliji, i uživati u pogledu na ušće Save I Dunava ili na smrznuto jezero ade. Za neke klubove je potrebna rezervacija, dok u drugima možete platiti ulaz ispred – za svaku slučaj ako ima, ulaz probajte da rezervišete, jer klubovi umeju da butu prepuni, a ne želite da ostanete bez opcija. Klubovi sa proveren najboljom muzikom i provodom su “Sugar & Spice”, “Blaywatch”, “Cinema”, “Plastic”, “The Bank” i “Mikser House”.
Saveti
Beograd je u elikoj gužvi krajem godine – krenite uvek ranije kako ne biste propustili rezervacije ili zaglavili u gužvi u saobraćaju. Lepo se naspavajte i ostanite hidrirani, jer je velika verovatnoća da ćete biti budni do jutra! Sa sobom ponesite svoje karte i/ili rezervacije kako biste ih pokazali na ulazu ili u slučaju neke druge situacije. I poslednje, nemojte piti alkohol pre početka žurki! Klub ima zakonom ustanovljeno pravo da vas ne primi ukoliko ste u alkoholisanom stanju. Svakakva pića će vam biti dostupna unutar klube, stoga nema potrebe za žurbom – ne želite valjda da propustite vaš novi omiljeni doček?

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.