Bel rent a car - Najlakši i najjeftiniji put do pouzdanog prevoza

Blog / Apartmani BG Biznis

  • Sadržaj
  • Bez obzira na svrhu putovanja, adekvatan i pouzdan prevoz od i do aerodroma ili bilo kog drugog mesta u Srbiji, često zadaje glavobolje svim ljudima koji dolaze u Begorad. Kada stignete u Beograd posle dugog i umarajućeg puta, razumljivo je da želite što pre da stignete u svoj smeštaj i pružite sebi preko potreban odmor. Možda ipak morate odmah po sletanju da stignete na važan poslovni sastanak i nemate vremena za čekanje javnog prevoza ili reda za taksi.

    Javni prevoz jeste najčešće rešenje, uglavnom zbog svoje niske cene, ali istina je da su autobusi u većini slučajeva krcati i voze po ustaljenoj ruti, a ne do vaše željene destinacije. Uz to imaju svoj red vožnje koji se možda neće poklopiti sa rasporedom koji ste osmislili. Taksi je takođe popularna opcija, ali su cene često visoke, pogotovo ako planirate da se krećete dosta u toku dana i za to svaki put koristite njihove usluge. 

    Ukoliko ne želite da zavisite od reda vožnje autobusa ili gomilate nepotrebne troškove učestalog korišćenja taksija, Bel rent a car je idealno rešenje za vas. Agencija se nalazi u ulici Vladimira Popovića broj 10, na Novom Beogradu u blizini Sava Centra. Bel rent a car vam nudi mogućnost iznajmljivanja najkvalitetnijih vozila u odličnom stanju sa mnogobrojnom propratnom opremom, a po veoma pristojnim cenama.

    Zašto izabrati baš Bel rent a car?

    Kvalitet

    Bel rent a car vam na raspolaganje stavlja veliki broj različitih automobila koja će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Ukoliko ne dolazite sami i imate potrebu za većim prevoznim stredstvom, budite bez brige, u ponudi su automobili koji mogu da smeste i do 9 putnika. Vozila najnovije generacije najpoznatijih svetskih proizvođača poput Mercedesa i Opela, dolaze u 4 klase: Economy, Mid size, Full size i Mini Van. Svaki automobil je u besprekornom stanju, redovno održavan i opremljen za vožnju leti isto koliko i zimi.

    Cena

    Automobili koje vam Bel rent a car nudi su pre svega veoma povoljni. Odnos cene i kvaliteta je zaista odličan, a u cenu ulazi i putno osiguranje kao i neograničeni broj kilometara (u slučaju da auto koristite duže od 9 dana). Bel rent a car takođe nudi i posebne popuste i akcije za klijente koji iznajmljuju vozilo na period duži od 30 dana. Najpristupačniji auto u ponudi je Chevrolet Spark koji možete dobiti za neverovatnih 17 evra po danu, dok je najluksuzniji Mercedes E klase koji možete dobiti za 45 evra po danu. Najbolja stvar je ta što kod Bel rent a car agencije apsolutno nema nikakvih skrivenih troškova. 

    Pogodnosti

    U Bel rent a car ponudi se nalaze i brojne pogodnosti koje će vam umnogome olakašati kretanje, a samim tim i boravak. Svi automobili imaju KASKO osiguranje, a u slučaju nezgode vi ne plaćate učešće u šteti. U zavisnosti od dostupnosti, možete zatražiti da vam u automobil bude instalirano sedište za decu, ukoliko putujete sa svojim najmlađima. Takođe, ukoliko ne poznajete Beograd ili bilo koji drugi grad u Srbiji u koji ste se zaputili, GPS sistem će se postarati da se ne izgubite. Kad smo kod drugih gradova, vaš auto u dogovoru sa agencijom, možete pokupiti gde god poželite, bilo to na samom aerodromu Nikola Tesla ili u nekom drugom mestu u Srbiji. Još jedna fenomenalna stvar koja vam je na raspolaganju je mogućnost angažovanja privatnog vozača ukoliko želite da na raspolaganju imate svoja kola, a niste vozač.

    Bel rent a car agencija će vam zaista pružiti najbolju moguću uslugu, sa mnogobrojnim pogodnostima i to sve po neverovatno pristupačnim cenama. Sve informacije o cenama i uslovima najma možete dobiti na sajtu agencije, putem telefona: +381(0)63/363-860 ili na E-mail adresi: belrentacar@gmail.com. Rezervišite svoj automobil već danas i poštedite sebe briga o prevozu i suvišnim troškovima. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.