Top 10 porodičnih apartmana u Beogradu - Idealni za porodične odmore

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Prva pomisao na Beograd često bude, noćni život, restorani, kafići. Iako je sve to Beograd, on je i mnogo više od toga. Pored toga što ima sjajnu ponudu za mlade, naša prestonica je odličan izbor i za porodična putovanja. Zaslužni za to su pre svega bogat raznovrstan sadržaj koji će da odgovori na zahteve kako mlađe i tako i nešto starije dece ali i roditelja. Zato smo se mi potrudili da odaberemo 10 apartmana u Beogradu koji su idealni za porodična putovanja. Vodili smo se time da u okolini smeštaja imate sadržaj koji će da bude zanimljiv vašim najmlađim članovima, tinejdžerima ali i vama. Svi odabrani apartmani mogu da ugoste četvročlanu porodicu, a odabrali smo i pojedine za porodice sa više članova. Saznaćete pojedinosti i prednosti svakog apartmana, pa ćete na osnovu toga moći da odaberete idealan za vas i vaše porodično putovanje.

    The Main Street - Apartman koji će se sigurno dopasti vašim mališanima

    Apartman The Main Street se nalazi u samom centru Beograda. Smešten je u prizemlju zgrade, namenjen je za boravak do 4 osobe. Ovaj apartman je idealan ukoliko dolazite sa manjom decom pa vam je potrebno da spavate u istoj prostoriji zbog njih. Sastoji se od dnevnog boravka koji poseduje ugaonu garnituru koja je namenjena za 2 osobe. Apartman poseduje i galeriju sa stepenicama na kojoj se nalazi veliki krevet za još 2 osobe i sigurni smo da će ovaj deo apartmana za sebe da rezervišu vaši mališani. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, TV sa kablovskim kanalima. Studijom odišu tople i vedre i boje, pa je boravak u njemu jako prijatan.

    Apartman The Main Street

    Sama lokacija je jako atraktivna jer je apartman lociran neposredno pešačke zone na samo 350 metara od Knez Mihailove, Kalemegdana i svih atraktivnih lokacija. Mi od atrakcija izdvajamo Muzej iluzija koji se nalazi u neposrednoj blizini apartmana, a koja je jednako zanimljiva kako mlađima tako i odraslima. Za sve goste koji dolaze sopstvenim vozilom, obezbeđen privatan parking. Cena zakupa ovog apartmana za 4 osobe iznosi 50€. 

    Premium Aria - Doživite porodičan odmor u Beogradu na vodi

    Apartman Premium Aria nalazi se u Beogradu na vodi, u modernoj stambenoj zgrade sa recepcijom 24/7 i liftom. Ovo je jedan od retkih apartmana koji se može pohvaliti najsavremnijim sadržajem, uz istovremenu dostupnost prirode u vidu parkova i šetališta. Naime, apartman se nalazi na 150 metara od šetališta Sava i 350 metara od tržnog centra Galerija. Ovaj apartman je idealan za one koji bi da sebi priušte komfor, ali i luksuz po kome je Beograd na vodi poznat. Što se samog apartmana tiče, spavaća soba je opremljena bračnim krevetom dimenzija sa ergonomskim dušekom što garantuje udobnost. U dnevnom boravku je trosed na rasklapanje gde mogu udobno spavati 2 osobe. Apartman je kompletno opremljen za duže boravke, a upravo od toga koliko boravite zavisiće i cena apartmana. Pa tako za boravak 4 osobe u trajanju do 3 dana cena iznosi 147€, dok će cena za isti broj osoba koje borave 8-15 dana da bude 123€.

    Apartman Premium Aria

    Dodatni sadržaj u ovom apartmanu čine klima uređaj, centralno grejanje. TV raspolaže širokim spektrom TV kanala, pa ukoliko su vaša deca ljubitelji crtaća ili filmova, možete biti sigurni da će biti zadovoljni. Ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, na raspolaganju je garažno mesto uz doplatu od 5€ po danu. Kada je reč o vanjskim aktivnostima mališanima će zasigurno da budu najzanimljiviji novoizgrađeni Veliki dečiji park, kao i tereni za rekreaciju, koji se nalaze nedaleko od ovog apartmana.

    Apartman Dvojka - Komfor i atrakcije prestonice na dohvat ruke

    Apartman Dvojka se nalazi u ulici Stjepana Ljubiše, u blizini Vukovog spomenika, na Zvezdari. Smešten na prvom spratu zgrade sa liftom, apartman poseduje dnevnu sobu sa garniturom na razvlačenje, odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom i balkon. Kapacitet apartmana je do 4 osobe, a sa preko 50m², apartman će biti komforan bilo da dolazite sa mlađom decom ili pak sa tinejdžerima. Apartman je modernog enterijera, funkcionalan i opremljen za duži period.

    Apartman Dvojka

    Što se tiče okolnog sadržaja apartman se nalazi na 1.5km od Trga Republike, 2km od samog centra grada i 1km udaljenosti od Muzeja Nikole Tesle, dok je na svega par minuta hoda od apartmana i Tašmajdanski park. Na samo 50m od apartmana se nalazi Zira Shopping centar sa Vero marketom, koji je ujedno i najbliži market. Nedaleko od apartmana se nalazi stanica gradskog prevoza, linije koje vode direktno do centra grada, preko Bulevara kralja Aleksandra. Na raspolaganju je garažno mesto u zgradi uz određenu doplatu. Glavne prednosti ovog apartrmana su prostranost i odlična lokacija. Može se reći da je i cena prednost ovog apartmana, s obzirom da je visina zakupa 50€ za 4 osobe.

    Apartman Miloš Beogradska 02 - Sjajan izbor za četvoročlanu porodicu

    Ovaj dvosobni apartman se nalazi na odličnoj lokaciji, u Beogradskoj ulici, odmah kod kružnog toka na Slaviji. Apartman sa potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijom, dnevnim boravkom, kupatilom i spavaćom sobom idelan je za duže boravke. Pritom, radi se o potpuno renoviranom apartmanu. Dnevni boravak je povezan sa kuhinjom i trpezarijom ima krevet na razvlačenje. Tu je i zasebna spavaća soba sa bračnim krevetom. Gostima su na raspolaganju i TV sa kablovskim kanalima, kao i internet i klima uređaj. Stan je moderno dizajniran, lepo uređen, pa ćete se sve vreme boravka osećati kao da ste u svom domu. Apartman je pogodan za boravak 4 osobe, a njegova cena zakupa je 53€.

    Apartman Miloš Beogradska 02

    Ukoliko su vaši mališani školskog uzrasta, sigurno smo da će im biti zanimljiv je muzej Nikole Tesle, koji se nalazi nedaleko od ovog apartmana, a takođe i ostale atrakcije centra Beograda su vam na dohvat ruke.

    Dorćol Lux Studio - Mir u središtu prestonice

    U samom srcu Beograda nalazi se nov i moderno opremljen apartman Dorćol Lux Studio. Poseduje sve za udoban boravak gostiju, odličan izbor za 4 osobe. U blizini brojnih linija gradskog prevoza i javnih garaža. Sastoji se od bračnog kreveta i garniture koja se razvlači. Čajna kuhinja sa frižiderom i indukcionom pločom se nalazi u nastavku. Televizor, internet i grejanje su na raspolaganju. Ukoliko tražite smeštaj u samom centru grada, a koji će vam pritom garantovati mir, apartman Dorćol Lux Studio je odličan izbor. Pritom cena od 60€ za 4 osobe se može u svrstati u povoljnu ponodu s obzirom na lokaciju i opremljenost stana. Takođe, to što se radi o studiju ne bi trebalo da vas brine, s obzirom da stan krasi moderan dizajn, dobra opremljenost uz odličnu iskorišćenost prostora, pa nećete imati problema bilo da boravite u njemu sa manjom ili većom decom. Ukoliko biste odmorom da počastite i svog kućnog ljubimca ovaj apartman je onda pravi izbor za vas, s obzirom da je dopušten boravak kućnih ljubimaca.

    Apartman Dorćol Lux Studio

    Apartman se nalazi se u ulici Rige od Fere, na samo 20 metara do tvrđave Kalemegdan i 200 metara do Knez Mihajlove ulice. Kojeg god da su uzrasta vaša deca, sigurno će im biti zanimljiva poseta Zoološkom vrtu, koji se nalazi na svega nekoliko minuta od ovog apartmana,a verovatno će biti jednako intresentna poseta Muzeju čokolade koji je takođe vrlo blizu apartmana.

    Large Duplex - Autentičan smeštaj idealan za brojniju porodicu

    Apartman Large Duplex se nalazi u mirnom delu centra grada u srcu Dorćola, na adresi Milorada Gavrilovića 7. Ovaj apartman sa površinom je od 130m² i kapacitetom do 5 osoba idealan je za nešto veću porodicu ili porodicu koja dolazi sa tinejdžerima. Apartman je trosoban i sastoji se iz dva nivoa, pa su privatnost i komfor zagarntovani. Apartman je autentičnog izgleda, dizajniran da odiše pravom toplinom doma. Tom utisku dodatno doprinosi i kamin, ali i drveni elementi u apartmanu. Na prvom spratu apartmana se nalazi velika dnevna soba sa ugaonom garniturom koja je na razvlačenje, namenjena za 2 osobe. Na drugom spratu stana nalazi se prostran hodnik i dve spavaće sobe. Jedna soba je opremljena sa francuskim ležajem koji je namenjena za 2 osobe, dok se u drugoj sobi nalazi jedan singl krevet za jednu osobu. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, LCD TV sa kablovskim kanalima. 

    Apartman Large Duplex

    Lokacija apartmana sjajna, s obzirom da se nalazi se na samo 3 minuta hoda od Trga Republike. Svi najbolji kafići, restorani, muzeji i druge znamenitosti grada na dohvat ruke. To što se apartman nalazi u jezgru Beograda, nije razlog za brigu s obzirom da je smešten u mirnom delu Dorćola, pa će boravak u samom apartmanu da bude ispunjen mirom i tišinom. Apartman ne poseduje parking, ali gostima kojima je potreban parking mogu parkirati u zoniranom delu gde se nalazi apartman ili u delu koji nije zoniran i koji je udaljen nekoliko minuta hoda od apartmana. Cena zakupa ovog apartmana iznosi 90€.

    Aleksei 2 - Komforan odmor nadomak kule Gradoš

    Trosoban apartman 2 nalazi se, na sjanoj lokaciji u Zemunu, nadomak kule Gardoš. U blizini apartmana se nalazi i Kej oslobođenja. Apartman može da ugosti do četiri osobe. Smešten je na drugom spratu bez lifta i sastoji se iz dva nivoa. Apartman je vrlo prostran i sjajno opremljen. Zahvaljujući tome, i raznovrsnom sadržaju koji nudi njegovo okruženje, ovaj apartman je idealan izbor za duže boravke. Na gornjem nivou se nalazi prostrana spavaća soba sa bračnim krevetom. Donji nivo sadrži dnevni boravak sa udobnom ugaonom garniturom za sedenje, i spavaću sobu sa bračnim krevetom.Tu je i potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijskim delom. Stan je klimatizovan, a gostima su dostupni i WiFi i kablovski kanali. Posebna pogonost ovog apartmana je za goste koji dolaze autom, na raspolaganju je garaža uz doplatu 7€ po danu, dok cena zakupa samog apartmana za 4 osobe iznosi 55€.

    Apartman Aleksei 2

    Odlična lokacija apartmana nudi zaista bogat i raznovrstan sadržaj. Tako vaše klince može da zainteresuje sadržaj koji nudi Akvairijum centar, ili Luna park koji se nalazi neposredno uz samu obalu Dunava. Ukoliko, pak želite da uživate u nešto drugačijem sadržaju, nedaleko od apartmana nalazi se čuveno pozorište Madlenianum, sa bogatim repertoarom. Nedaleko od apartmana se nalazi i Zemunski park.

    Ahoy Luxury - Luksuz i okruženje koje nudi bogat sadržaj za sve uzraste

    Apartman Ahoy Luxury nalazi se u mirnoj ulici u Beogradu na Vračaru, nedaleko od Hrama Svetog Save. Lociran je u ulici Radivoja Koraća na 4 spratu zgrade sa liftom. Ovaj apartman pogodan je za boravak porodice sa više članova, s obzirom da u njemu može da boravi do 6 osoba. U ponudi je apartman sa besplatnim brzim WiFi internetom, dva flat screen TV sa preko 500 kanala i terasom sa pogledom na park. Ovaj klimatizovani apartman sadrži dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa garniturom koja se po potrebi pretvara u krevet. Apartman je idealan za one koji bi sebi da priušte komforan i luksuzan odmor, po pristupačnoj ceni, s obzirom na to da cena zakupa ovog apartmana za 6 osoba iznosi 71€, dok je za 4 osobe je 58€. Apartman je odlično opremljen pa je pogodan i za duže boravke. U stanu je dopušten boravak kućnih ljubimaca, pa sa vama možete povesti i ovog člana porodice.

    Apartman Ahoy Luxury

    S obzirom da se nalazi na sjajnoj lokaciji, okruženje Apartmana Ahoy Luxury nudi raznolik sadržaj za sve uzraste. U blizini samog apartmana se tako nalazi pozirište za decu PUŽ, zatim dečija igraonica Leut. Nedaleko od apartmana su u i Beogradsko dramsko pozorište, ali i brojni restorani, kafići, mesta za izlaske, koja će sigurno zainteresovati tinejdžere. 

    Natalie's apartment - Idealan smeštaj za duže boravke u Beogradu

    Apartman Natalie's apartment je još jedan apartman sa mogućnošću da ugosti do 6 osoba te je tako pogodan za veću porodicu. Smeštaj se nalazi i na na sjajnoj lokaciji u samom centru grada, u ulici Kraljice Natalije. Apartman je potpuno renoviran, moderno dizajniran i funkcionalan. Po strukturi dvosoban, sastoji se od 2 zasebne spavaće sobe. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi jedan bračni krevet, u drugoj su smeštena dva velika bračna kreveta. Za potpunu relaksaciju zadužena je đakuzi kada u kupatilu! Opremljen je svim neophodnim elementima, kako za kraće tako i za duže boravke. Što se tiče dodatnog sadržaja, gostima su na raspolaganju klima uredjaj, LCD TV, WiFi. Za sve koji traže komfor i elegantan klasičan dizajn, ovo je sjajan izbor. Cena zakupa iznosi 65€ za 6 osoba, a postoji i popust za boravke duže od 7 dana.

    Natalies Apartment

    Okružen je značajnim brojem kafića, restorana i supermarketa što posebno olaškava duže boravke. Nedaleko od apartmana nalaze se i brojni parkovi, a na samo par minuta udaljenosti nalaze se Terazije, zatim Trg Republike i Knez Mihailova.

    Koala 77 - Smeštaj na Novom Beogradu sa odličnim sadržajem okoline

    Apartman Koala 77 se nalazi na Novom Beogradu, u blizini Fontane, na prvom spratu zgrade koja se nalazi u ulici Palmira Toljatija 46. Sa svojih 55m² ovaj apartman je idealan za komforan boravak četvročlane porodice. Apartman ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem. Kuhinja je kompletno opremljena sa novim savremenim aparatima, pa tokom odmora možete pripremati vaše omiljene porodične specijalitete. Dodatni sadržaj u apartmanu čine kablovska televizija kao i WiFi i klima. Pogodnost ovog apartman je parking mesto koje je uključeno u cenu, a ukupna cena apartmana iznosi 60€ za 4 osobe. 

    Apartman Koala 77

    Iako na Novom Beogradu ovaj apartman je dobro je povezan sa ostalim delovima grada, pa ćete lako stizati gradskim prevozom do bilo kog dela grada. U blizini se nalaze i Zemunski kej, Tržni centar Ušće, nedaleko je i luna park kao i Dunav. U blizini samog stana se nalazi izlaz na autoput pa odakle god da dolazite vrlo lako stižete do stana. Dakle, ukoliko želite da tokom odmora budete nešto dalje od vreve centra prestonice, a da vam istovremeno bude brzo dostupna ovo je idealan smeštaj za vas.

    Zaključak: prosečne cene, lokacije, kako najlakše do rezervacije?

    Ovo je bio naš izbor top 10 porodičnih apartmana u Beogradu. Svi ovi apartmani ali još mnogo sličnih apartmana možete pronaći putem portala apartmani u Beogradu. Najveći broj apartmana pronaći ćete u cenovnom rangu od 50-70€. Kada je reč o opštinama koje raspolažu sa najviše apartmana, izdvajaju se Palilula, Savski Venac, kao i Vračar.

    Najjednostavniji način za rezervaciju jeste upravo putem portala apartmani u Beogradu. Velika baza apartmana sa preko 1500 pojedinačnih apartmana za izdavanje pruža vam zaista veliki izbor, dok će vam filteri za cene, lokaciju, strukturu apartmana znatno ubrzati i olakšati pretragu. S obzirom da je dostupna instant opcija za rezervisanje, kada pronađete idealan apartman za vas, od rezervacije i vašeg porodičnog odmora u Beogradu vas deli svega par klikova.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.