share with friends

Noćni život Beograda je česta tema koju možete zateći na našim blogovima, ali i o kojoj se dosta govori u mnogim našim (a i svetskim) medijima, upravo zbog svoje bogate i raznolike ponude. Pored toga što su gradski klubovi jedni od najboljih u Evropi, zbog same energije koju pružaju posetiocima, važe i za jedne od najjeftinijih, prema tom evropskom standardu. Koju god vrstu muzike da volite, svaki klub nudi nešto svoje, tu su i tematske večeri gde možete uživati u muzici devedesetih, tehno, house, pop, folk, rok, itd. Zbog toga mnogi naši gosti često lutaju u potrazi za onim pravim. Često nas mnogi pitaju za savet koje klubove treba obavezno posetiti dok se nalaze u našoj prestonici, a mi i na to pitanje imamo odgovor.

Ovde je žurka svake večeri i traje do ranih jutarnjih časova, klubovi su puni svakoga dana kao da je vikend i u njima nema pravila. Sve je u cilju dobre zabave i još boljeg provoda, a za to ne postoje bolja mesta od ova dva kluba koja ćemo Vam sada preporučiti. Kako sam naslov kaže, do najboljeg kluba bez imalo truda, dovoljno je da posetite naš sajt i ne morate da lutate, jer Vam preporučujemo samo proverena mesta. Mi smo Vaša navigacija za dobar provod, zato čekirajte svoje prisustvo baš na ovim lokacijama.

KLUB OPTIMIST

Kako mu ime govori, ovde ćete uvek biti puni optimizma, jer ono što Vam klub Optimist nudi je neograničena količina pozitivne energije i vrhunskog provoda. Ovaj klub se nalazi na adresi Bulevar Despota Stefana br. 22, sam centar Beograda u blizini trga Republike. Renoviranjem, prostor je proširen, pa Vas u 120 kvadratnih metara očekuje uživanje duplo uživanje. Ovde nastupaju samo odabrani džez bendovi, ali pored toga možete uživati i u zvucima elektro, pop, trap, dubstep, folk, disko, funk i r'n'b muzike. Svake večeri se na ovom mestu organizuju žive svirke, cene su veoma pristupačne, kako hrane, tako i pića, a provod koji ćete dobiti i osećaj nakon izlaska iz kluba Optimist nema cenu. Takođe je u ponudi veliki izbor hrane koja će pružiti uživanje Vašim čulima. Kada je reč o pićima, ponuda je toliko velika pa možete uživati u najraznovrsnijim koktelima, najlepšem odabiru vina i ogromnoj ponudi domaćih rakija. Takođe je tu ponuda od osam vrsta točenih piva, pa ne sumnjamo da ćete uživati svim svojim čulima uz ponudu najbolje muzike, hrane i alkohola. Ozvučenje je potpuno modernizovano pa se u svakom delu kluba može jasno i čisto čuti zvuk kvalitetne muzike. Tu su i LED televizori, kao i besplatan WiFi internet da lako i brzo podelite svoju lokaciju sa prijateljima i foloverima na svim društvenim mrežama. Još jedna specijalna ponuda ovog mesta je takozvani after work happy our, gde u periodu od 16 do 21 čas dobijate 10% popusta na sve vrste piva i koktela. Klub Optimist je jedinstven i potpuno drugačiji od ostalih mesta u gradu, dođite i uverite se sami zašto je tako i posle dve decenije njegovog postojanja.

KLUB SINNERMAN

Magija počinje onda kada se prepustite osećaju užitka, a upravo je to što ćete dobiti u klubu Sinnerman, potpuno uživanje i opuštanje. Želite provod, želite zabavu i oslobođenje od svakodnevnog stresa, jedan izlazak na ovo mesto će Vam napuniti baterije na nekoliko dana. Nalazi se u samom centru grada na Trgu Nikole Pašića 5 (sedmi sprat). Neki kažu da je do ovog kluba teško pronaći put, ali sama potraga se isplati jer se nalazi na krovu trga Nikole Pašića. Ulaz je odmah pored pošte, bez sumnje ćete se lako snaći i svakako će vredeti. Ko jednom dođe često se vraća sa još većim brojem ljudi jer takvo iskustvo ne treba zadržati samo za sebe. Celoj atmosferi dodatnu vrednost daje pogled od kog zastaje dah, osetićete se kao da ste na krovu sveta, oslobođeni od svih briga i problema, a to je ono što nam svima zatreba s vremena na vreme. Fantastičan ambijent, muzika, kao i piće upotpuniće Vaš doživljaj. Pored bogatog asortimana alkoholnih i bezalkoholnih pića, gostima se preporučuje crveno pivo Krugher brenda. Ovde povrh svega možete uživati i u doručku i ručku, uz ukuse domaće i internacionalne kuhinje. Svakog petka i subote su na programu žive svirke koje se nikako ne mogu prepričati, već se lično morate uveriti u njihovu jačinu.

Svako mesto je priča za sebe, ali i novo iskustvo koje ćete rado podeliti sa drugima, zbog toga Vam za početak preporučujemo ova dva kluba, a turu nastavljamo nekom drugom prilikom sa još više iznenađenja. Dodajte ih na svoju listu jer oni su tu da Vašu svakodnevnu rutinu ispune kvalitetnom zabavom i pozitivnom energijom.