Prošle godine sam iznajmila stan u Beogradu, ne kod Vas, grejanje u stanu je bilo jako loše, smrzli smo se tokom boravka u stanu, pa me interesuje da li Vaši stanovi imaju takvo grejanje?

Poštovana,

Žao nam je što ste imali loše prethodno iskustvo sa iznajmljenim stanom. Nadamo se da se nećete ponovo naći u sličnoj situaciji.

Elem, ukoliko rezervišete neki od stanova iz naše ponude uveravamo Vas da Vam se tako nešto neće desiti. Svi stanovi za izdavanje iz naše ponude su kvalitetno i komforno opremljeni. Stanovi na dan poseduju centralno grejanje, tako da ako dolazite u Beograd tokom zimskog perioda, u stanu koji iznajmite neće Vam biti hladno.

Ukoliko budete dolazili tokom letnjeg perioda stanovi za izdavanje poseduju i klima uređaje, tako da ćete moći i da rashladite stan za vreme letnjih vrućina.

Nadamo se da ćete biti naš zadovoljni gost u iznajmljenom stanu. Očekujemo Vaše utiske. 

Postavite nam pitanje

Poslednja pitanja
Zanima me da li imate stan, kucu ili vikendicu u beogradu ili u blizini. drugari ija nas 6 zelimo da slavimo novu godinu i treba nam nesto tako gde se moze pustati malo glasnija muzika.
Dobar dan..sobzirom da cesto dolazim u beograd i ugoscujem poslovne partnere ,interesuje me da li salje te ponude na mail i obavestava te na taj nacin korisnike?
Poštovani, zanima me boravak u vašim apartmanima u velajči. na koji način ide rezervacija i uplata za vaše apartmane? pozdrav.
Postovanje. vidim da ste veoma ljubazni pa sam odlucila da zamolim za pomoc. naime potreban je smjestaj za tri osobe,na tri do cetiri dana u blizini bolnice stacionar i hiruski dio bolnica stankov ,ulica kornelija stankovica 12 a.
Poštovani, zanima me da li je slobodan apartman tref u periodu od 14.01. do 17.01.
Dobar dan,zanima me da li je apartman '' zapad'' slobodan u periodu od 08.01./0901. odnosno jedno nocenje? i da li je dozvoljeno pusenje? hvala unapred.
Zakupio bi apartman u centru beograda, pa ako možete da mi preporučite neki apartman za 2 osobe?
Treba mi prenoćište u beogradu, pa me interesuje da li mogu iznajmiti apartman na jedan dan?
šta se dešava sa novcem ukoliko ranije želim da napustim smeštaj u apartmanu?
Prošle godine sam iznajmila stan u beogradu, ne kod vas, grejanje u stanu je bilo jako loše, smrzli smo se tokom boravka u stanu, pa me interesuje da li vaši stanovi imaju takvo grejanje?
Došao bih avionom do beograda, kako da dođem do apartmanskog smeštaja?
Svideo mi se apartman vuk, recite mi da li postoji mogućnost da dobijemo još jedan pomoćni ležaj?
Zakupio bih apartman na deset dana, da li dobijam neki popust ako ostanem duže u apartmanu?
Da li postoji mogućnost da produžim boravak u apartmanu?
Zanima me koliko ranije treba da rezervišem apartman za novu godinu?