Došao bih avionom do Beograda, kako da dođem do apartmanskog smeštaja?

Poštovani,

Ukoliko ste gost u jednom od naših apartmana, postoji mogućnost da Vas naš agent sačeka na aerodromu po veoma povoljnoj ceni. Sve što je potrebno jeste da prilikom rezervacije apartmanskog smeštaja naglasite da biste želeli organizovanog prevoz do apartmana. Napomenuli bismo samo da cena zakupa apartmana ne obuhvata prevoz od aerodroma do apartmanskog smeštaja. Taj iznos zavisi od osobe koja pruža usluge prevoza. Na raspolaganju Vam se nalazi opcija iznajmljivanja Limo servisa.  

Sa druge strane, ukoliko se odlučite da sami dođete, do Vašeg apartmana možete doći i taksijem. Takođe, prilikom rezervacije možete se odlučiti za neku od taxi službi sa kojima sarađujemo. Brz i siguran prevoz do apartmana Vam je zagarantovan. 

Postavite nam pitanje

Poslednja pitanja
Zanima me da li imate stan, kucu ili vikendicu u beogradu ili u blizini. drugari ija nas 6 zelimo da slavimo novu godinu i treba nam nesto tako gde se moze pustati malo glasnija muzika.
Dobar dan..sobzirom da cesto dolazim u beograd i ugoscujem poslovne partnere ,interesuje me da li salje te ponude na mail i obavestava te na taj nacin korisnike?
Poštovani, zanima me boravak u vašim apartmanima u velajči. na koji način ide rezervacija i uplata za vaše apartmane? pozdrav.
Postovanje. vidim da ste veoma ljubazni pa sam odlucila da zamolim za pomoc. naime potreban je smjestaj za tri osobe,na tri do cetiri dana u blizini bolnice stacionar i hiruski dio bolnica stankov ,ulica kornelija stankovica 12 a.
Poštovani, zanima me da li je slobodan apartman tref u periodu od 14.01. do 17.01.
Dobar dan,zanima me da li je apartman '' zapad'' slobodan u periodu od 08.01./0901. odnosno jedno nocenje? i da li je dozvoljeno pusenje? hvala unapred.
Zakupio bi apartman u centru beograda, pa ako možete da mi preporučite neki apartman za 2 osobe?
Treba mi prenoćište u beogradu, pa me interesuje da li mogu iznajmiti apartman na jedan dan?
šta se dešava sa novcem ukoliko ranije želim da napustim smeštaj u apartmanu?
Prošle godine sam iznajmila stan u beogradu, ne kod vas, grejanje u stanu je bilo jako loše, smrzli smo se tokom boravka u stanu, pa me interesuje da li vaši stanovi imaju takvo grejanje?
Došao bih avionom do beograda, kako da dođem do apartmanskog smeštaja?
Svideo mi se apartman vuk, recite mi da li postoji mogućnost da dobijemo još jedan pomoćni ležaj?
Zakupio bih apartman na deset dana, da li dobijam neki popust ako ostanem duže u apartmanu?
Da li postoji mogućnost da produžim boravak u apartmanu?
Zanima me koliko ranije treba da rezervišem apartman za novu godinu?