Koja je cena apartmana za Novu godinu?

Cena apartmana za Novu godinu je malo skuplja nego inače. Cene apartmana koje su prikazane na našem sajtu predstavljaju redovne cene apartmana. Takođe, cena apartmana je prikazana pojedinačno za svaki apartman.

Inače cena apartmana za Novu godinu je 50% veća od redovne cene apartmana. Iako je cena apartmana za Novu godinu skuplja nego inače, ipak je dosta povoljnija varijanta od hotelskog smeštaja. Ukoliko želite da rezervišete apartman za Novu godinu, izaberite iz naše ponude apartman koji Vam odgovara. Kompletnu ponudu slobodnih apartmana za Novu godinu možete pogledati na stranici Apartmani za novu Godinu Beograd.

Nadam se da smo Vam pomogli oko cene apartmana za Novu godinu, ako imate još neke nedoumice u vezi cene apartmana za Novu godinu možete nas kontaktirati putem mejla ili nam pisati na našoj stranici pitanja i odgovori.

Postavite nam Pitanje

Poslednja Pitanja
Zanima me da li imate stan, kucu ili vikendicu u beogradu ili u blizini. drugari ija nas 6 zelimo da slavimo novu godinu i treba nam nesto tako gde se moze pustati malo glasnija muzika.
Dobar dan..sobzirom da cesto dolazim u beograd i ugoscujem poslovne partnere ,interesuje me da li salje te ponude na mail i obavestava te na taj nacin korisnike?
Poštovani, zanima me boravak u vašim apartmanima u velajči. na koji način ide rezervacija i uplata za vaše apartmane? pozdrav.
Postovanje. vidim da ste veoma ljubazni pa sam odlucila da zamolim za pomoc. naime potreban je smjestaj za tri osobe,na tri do cetiri dana u blizini bolnice stacionar i hiruski dio bolnica stankov ,ulica kornelija stankovica 12 a.
Poštovani, zanima me da li je slobodan apartman tref u periodu od 14.01. do 17.01.
Dobar dan,zanima me da li je apartman '' zapad'' slobodan u periodu od 08.01./0901. odnosno jedno nocenje? i da li je dozvoljeno pusenje? hvala unapred.
Zakupio bi apartman u centru beograda, pa ako možete da mi preporučite neki apartman za 2 osobe?
Treba mi prenoćište u beogradu, pa me interesuje da li mogu iznajmiti apartman na jedan dan?
šta se dešava sa novcem ukoliko ranije želim da napustim smeštaj u apartmanu?
Prošle godine sam iznajmila stan u beogradu, ne kod vas, grejanje u stanu je bilo jako loše, smrzli smo se tokom boravka u stanu, pa me interesuje da li vaši stanovi imaju takvo grejanje?
Došao bih avionom do beograda, kako da dođem do apartmanskog smeštaja?
Svideo mi se apartman vuk, recite mi da li postoji mogućnost da dobijemo još jedan pomoćni ležaj?
Zakupio bih apartman na deset dana, da li dobijam neki popust ako ostanem duže u apartmanu?
Da li postoji mogućnost da produžim boravak u apartmanu?
Zanima me koliko ranije treba da rezervišem apartman za novu godinu?