Da li je moja rezervacija apartmana sigurna ako nisam dobila odgovor?

Vaša rezervacija apartmana nije sigurna ukoliko niste dobili odgovor od našeg agenta koji je zadužen za rezervaciju apartmana. Rezervacija apartmana koji ste odabrali, postaje važeća tek kada dobijete potvrdan odgovor od našeg agenta, da je apartman slobodan u periodu koji Vi želite da boravite u apartmanu. Rezervaciju apartmana možete izvršiti putem mejla, putem rezervacione forme ili putem telefona.

Ukoliko pošaljete rezervaciju za apartman koji ste odabrali putem rezervacione forme, naš agent za rezervaciju apartmana je dužan da Vas kontaktira i obavesti da li je apartman slobodan za Vas. 

Ako rezervaciju apartmana vršite putem mejla, takođe naš agent je dužan da Vas putem mejla obavesti o svim detaljima vezanim za rezervaciju apartmana.

Dakle, Vaša rezervacija apartmana ne može biti važeća ukoliko ne dobijete povratnu informaciju o rezervaciji apartmana od našeg agenta.

Postavite nam pitanje

Poslednja pitanja
Zanima me da li imate stan, kucu ili vikendicu u beogradu ili u blizini. drugari ija nas 6 zelimo da slavimo novu godinu i treba nam nesto tako gde se moze pustati malo glasnija muzika.
Dobar dan..sobzirom da cesto dolazim u beograd i ugoscujem poslovne partnere ,interesuje me da li salje te ponude na mail i obavestava te na taj nacin korisnike?
Poštovani, zanima me boravak u vašim apartmanima u velajči. na koji način ide rezervacija i uplata za vaše apartmane? pozdrav.
Postovanje. vidim da ste veoma ljubazni pa sam odlucila da zamolim za pomoc. naime potreban je smjestaj za tri osobe,na tri do cetiri dana u blizini bolnice stacionar i hiruski dio bolnica stankov ,ulica kornelija stankovica 12 a.
Poštovani, zanima me da li je slobodan apartman tref u periodu od 14.01. do 17.01.
Dobar dan,zanima me da li je apartman '' zapad'' slobodan u periodu od 08.01./0901. odnosno jedno nocenje? i da li je dozvoljeno pusenje? hvala unapred.
Zakupio bi apartman u centru beograda, pa ako možete da mi preporučite neki apartman za 2 osobe?
Treba mi prenoćište u beogradu, pa me interesuje da li mogu iznajmiti apartman na jedan dan?
šta se dešava sa novcem ukoliko ranije želim da napustim smeštaj u apartmanu?
Prošle godine sam iznajmila stan u beogradu, ne kod vas, grejanje u stanu je bilo jako loše, smrzli smo se tokom boravka u stanu, pa me interesuje da li vaši stanovi imaju takvo grejanje?
Došao bih avionom do beograda, kako da dođem do apartmanskog smeštaja?
Svideo mi se apartman vuk, recite mi da li postoji mogućnost da dobijemo još jedan pomoćni ležaj?
Zakupio bih apartman na deset dana, da li dobijam neki popust ako ostanem duže u apartmanu?
Da li postoji mogućnost da produžim boravak u apartmanu?
Zanima me koliko ranije treba da rezervišem apartman za novu godinu?