Voždovačke letnje večeri

Blog / Noćni život Kultura

  • Sadržaj
  • U Beogradu se svakog leta održavaju mnoge festivali, koncerti, seminari i još mnogo manifestacija koje privlače veliki broj turista, ali i su isto toliko interesantni i za beograđane. Gradske opštine na svojim područjima organizuju mnoga dešavanja kako bi zabavili svoje stanovnike i ponudili im nešto karakteristično baš za tu teritoriju grada. Voždovac je jedna od poznatih opština koja se uvek trudi da nešto ponudi, a po rečima voždovčana, ovo je jedna od najboljih opština u gradu. A ono što nudi su Voždovačke letnje večeri - manifestacija koja se tokom leta održava pod pokroviteljstvom ustanove Voždovački centar - Šumice, gde će se i održavati sav program. Ukoliko bude došlo do kiše, sva dešavanja će biti premeštena u salu.

    Voždovačke letnje večeri su već postale tradicionalna manifestacija koja okuplja sve uzraste na jednom mestu. Programska šema je napravljena tako da svi zainteresovani mogu pronaći odgovarajuće sadržaje za sebe, a trajaće do kraja avgusta i svi su dobrodošli. Sadržaje koji će se naći na repertoaru "Voždovačkih letnjih večeri" možete pogledati upravo ovde.

    Program za decu

    Svakog vikenda, odnosno, petkom, subotom i nedeljom u terminu od 18:30h biće raznoraznih dečijih predstava, filmova, kao i muzičkih koncerata. Najmlađi će imati prilike da prisustvuju kulturnom, umetničkom i pre svega zabavnom edukativnom sadržaju. Sve je prilagođeno njihovom uzrastu, a dobrodošli su svi koji žele da zajedno sa svojim mališanima uživaju u ovoj manifestaciji.

    Program za omladinu

    Subota je najviše prilagođena tinejdžerima, gde će za ovu populaciju biti organizovane žurke uz gostovanje raznih di-džejeva koji će atmosferu dovoditi do usijanja u svakom smislu ovih letnjih večeri. Pored žurki biće organizovane i revije mladih talenata, pa svako ko želi da prikaže nešto svoje, može se informisati kod orgnizatora ove manifestacije.

    Program za odrasle

    Sadržaji za odrasle će se održavati u terminu od 21h koji će takođe u ponudi imati filmove, koncerte popularne muzike i starogradskih pesama. Nedelja je rezervisana za poetske večeri na voždovačkoj sceni, a biće organizovana i popularna predavanja eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti.

    Kultura nam je oduvek bila dostupna, i svako ko je želeo da joj posveti vreme, prostora za to je bilo. Zato kada Vaša opština organizuje bilo kakav program u kom će uživati i stari i mladi, to treba i da iskoristite. Voždovac je na najbolji način organizovao ovu manifestaciju za svoje sugrađane, što će biti interesantno i za sve koji dolaze sa stane. Ukoliko dolazite u Beograd u ovom periodu ne propustite da svratite i dobro se provedete, a ako se još niste odlučili za smeštaj, obavezno pogledajte ponudu Stanovi za izdavanje Beograd - Voždovac. Tako ćete biti u blizini i u mogućnosti da laganom šetnjom dođete do mesta održavanja i nakon toga do svog smeštaja.

    Ono što Vam možemo garantovati je da ćete doživeti samo najbolje momente ako ove letnje noći provedete na Voždovcu.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.