Spa centri u Beogradu

Blog / Ugostiteljstvo

Tema o kojoj nismo previše pisali, osim kada smo govorili o našim apartmanima sa đakuzijem za opuštanje, kao i saunama. Pošto ni mi više ne možemo da ocenimo koje je godišnje doba napolju, jer se gotovo svakodnevno smenjuju proleće, leto, jesen i zima, to pored svih drugih stresova, može biti dodatan stres po telo i organizam. Svakom čoveku treba jedna doza opuštanja, ali je isto tako svakome potrebno da makar jednom iskoristi sve mogućnosti koje jedna sauna, đakuzi ili masaža može da pruži. Bilo bi dobro makar jednom mesečno koristiti usluge neke od spa centara u gradu. Pored tolikog broja, ljudi nisu baš sigurni koji izbor je pravi, zato ćemo Vam mi pomoći da taj izbor suzite. Sama reč SPA predstavlja skraćenicu prevedenu sa latinskog jezika i ona znači zdravlje iz vode. Ovo su prave gradske oaze koje će Vam pomoći da prebrodite stresne i naporne dane na poslu. Predstavljamo Vam nekoliko spa centara koje zaista vredi posetiti.

DINARA RELAX:
Ovo je jedan od novootvorenih luksuznih wellness i spa centara u gradu. Nalazi se na Banjici, koja je inače veoma poznata po sportsko rekreativnim aktivnostima. Ova sauna poseduje whirpool kade, od kojih je jedna najveća u Beogradu. Ovde je po najvišimm standardima urađena slana soba, koja je jedna od najposećenijih u gradu. Zidovi su obloženi solju i koristi se isključivo proverena farmaceutska so. Mesto za detoksikaciju i relaksaciju Vašeg tela i Vašeg potpunog uživanja. Potpuno je moderno uređena, ambijent je veoma prijatan i opuštajuć. Preovlađuju mirne boje, a sve prostorije su ukrašene prelepim detaljima. Sadrži đakuzi, saunu, slanu sobu, a na usluzi Vam je i masaža. U dvorištu zgrade nalazi se parking za sve goste ovog wellness centra. Nalaze se na adresi Save Maškovića 3, Beograd, na Voždovcu. Rade svakog dana, (osim ponedeljkom) od 11 do 23 časa.

RUS SPA CLUB:
Ovaj spa centar se razlikuje po tome što sadrži apsolutno sve za celo Vaše telo, odnosno, možete koristiti i usluge manikira, pedikira, frizera i svega što Vašem telu treba. Ovaj spa centar je veoma lepo uređen i učiniće da se tokom boravka u njemu potpuno opustite i zaboravite na sve probleme i brige. Visoko kvalifikovano osoblje će se pobrinuti za sve Vaše potrebe, koristeći samo najkvalitetnije kozmetičke preparate, najpoznatijih kozmetičkih kuća. U relax zoni možete koristiti saunu, masažu ili spa bazen. Depilacija je takođe uključena u njihovu ponudu i aposlutno sve za žene, ali i muškarce. Ovo mesto je bukvalno skup svega za negu tela. Sadrži i fitnes zonu, solarijume, pa odaberite šta Vam treba. Sve njihove usluge možete dobiti po pristupačnim cenama. Nalaze se na adresi Todora Dukina 49, Vračar. Njihovo radno vreme je svim danima, osim ponedeljka od 9 do 21 čas.

THAI SPA:
Ovo je jedan potpuno drugačiji spa centar jer se služi drevnim metodama za uspostavljanje potpunog mira i blagostanja. Bave se masažama i biljnim tretmanima u duhu tajlandske istorije. Tajlandska masaža je odavno počela da se praktikuje i van granica Tajlanda zbog svoje delotvornosti i terapeutske vrednosti, a ne nosi nikakve negativne posledice. Ovaj salon Vas muzikom, mirisima i duhom orijenta spaja sa dalekim zemljama Istoka. Ove masaže će Vam pružiti profesionalni tajlandski terapeuti. Nalaze se na adresi Đorđa Stanojevića, 9v- Belvil, Novi Beograd. Pored toga, imaju svoj salon i na Dorćolu u ulici Strahinjića Bana. Kao i prethodni, tako i ovaj salon ne radi ponedeljkom, a ostalim danima njegovo radno vreme je od 10 do 20 časova.

Obradujte svoje telo i ono će Vam biti zahvalno. Posetite neki od ovih centara i sigurno se nećete pokajati. Probudite sva čula i opustite se kao nikada do sad. A ako želite da se podsetite koji to naši apartmani poseduju đakuzi, posetite naš sajt i saznaćete, pa odaberite jedan, užitak je zagarantovan. Naša agencija takođe pridaje značaj wellness i spa načinu života, stoga smo se pobrinuli da na raspolaganju imate spa apartmane sa đakuzijem u Beogradu, koji su pristupačnih cena i iznajmljivaju se na dan.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.