Sajam turizma u Beogradu

Blog / BG Biznis

  • Sadržaj
  • Za sve vas koji ste već počeli da planirate svoj odmor i birate sledeću uzbudljivu destinaciju, Apartmani u Beogradu predstavljaju novogodišnji sajam turizma u srpskoj prestonici. Ovo je odlična prilika za sve vas koji do sada niste posetili Beograd, da to sada učinite i tako spojite lepo i korisno.

    37. Sajam turizma u Beogradu

    Ove godine se održava 37. sajam turizma u Beogradu. Ovo je najveća turistička manifestacija u zemlji i prošle godine je na njemu svoje ponude izložio 1031 izlagač, a više od 62 hiljada ljudi je posetilo događaj. Hale u kojima će sajam biti održan su: Hala 1, Hala 2, Hala 3, Hala 3A, Hala 1A i Hala 4. Ukoliko nemate gde da boravite, a planirate da posetite novogodišnji sajam i ujedno i Beograd, stan na dan je idealna opcija za vas. Bez lažne skromnosti tvrdimo da su naši apartmani komforni, vrhunski opremljeni i na svim traženim lokacijama širom Beograda.

    Znatno niže cene aranžmana

    Pokupite što više flajera i razmišljajte o mogućim mestima koje ćete posetiti ako ne ove, onda nekih narednih godina. Beogradski sajam turizma je verovatno najpovoljniji ako želite da posetite neke od egzotičnih destinacija širom sveta, jer su cene tokom sajma znatno niže nego uobičajeno. Indija, Jamajka, Japan, Australija ili Tajland su samo neke od zemalja koje će predstaviti svoje lepote na ovogodišnjem sajmu. 

    Ljubitelji indijske kulture, bi ove godine trebalo da posete njihov štand i saznaju više o prirodnim bogatstvima Indije, kao i da se informišu oko smeštaja, načina plaćanja i prevoza do ove veoma popularne destinacije. Doživite Indiju iz potpuno drugačijeg ugla od onog koji je prikazan u indijskim serijama na televiziji. 

    Na ovogodišnjem sajmu će se prvi put predstaviti i jedno karibsko ostrvo, a to je Jamajka. Ne sumnjamo da će ova destinacija najviše privući poštovaoce čuvenog rege muzičara Boba Marlija. Naravno postoji mnogo razloga zašto je Jamajka veoma popularna destinacija za putovanje, ne sumnjamo da bi odlazak na ovo ostrvo bio prava avantura i uzbudljiv događaj.

    Japan je takođe jedna od zemalja o kojoj možete više saznati na sajmu. Ono što se može naći i doživeti u Japanu, zasigurno ne postoji nigde drugde u svetu. Od izvrsne kuhinje do prekrasne prirode, veličanstvene arhitekture  i jednog potpuno drugačijeg načina života, Japan vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. 

    "Taste Serbia"

    Poslednji dan sajma je rezervisan za celokupnu prezentaciju Srbije i Beograda, pod uzbudljivim sloganom "Taste Serbia". Tog dana će svi posetioci moći da uživaju u mirisima i ukusima naše kuhinje iz svih krajeva Srbije. Ove godine se očekuje još veći broj posetilaca, što znači da će Beograd tih dana biti pun turista i biće zaista teško pronaći adekvatan smeštaj. Zato ne gubite vreme i bukirajte svoj stan u Beogradu još danas. Naši apartmani u Beogradu na dan su savršena opcija za posetioce ovogodišnjeg sajma. Istina je da raspolažemo velikim brojem stanova, ali ne dozvolite da vas to previše opusti i da na kraju ostanete bez svog prenoćišta. S obzirom da je sajam za nekoliko dana, rezervišite svoj stan na vreme. 

    Počnite od svoje zemlje

    Čovek je bogat onoliko koliko putuje, upoznaje druge kulture, otkriva nova prostranstva i u svakom mestu stekne novog prijatelja. Na kraju krajeva, počnite od svoje zemlje, pogledajte na štandovima naših predstavnika ponude sa našim popularnim planinama, etno selima i sličnim uzbudljivim mestima. 

    Slogan ovogodišnjeg sajma turizma je "Iskoristi trenutak" i tu je sve jasno rečeno - iskoristite trenutak i posetite ovu odličnu manifestaciju, sklopite nove ugovore, ostvarite dobre poslovne saradnje, odaberite najbolje destinacije i uživajte u svemu što su organizatori pripremili za vas.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.