Sajam automobila u Beogradu 2016

Blog / BG Biznis

Pored sajma turizma i sajma knjiga, sajam automobila je još jedan u nizu popularnih i veoma posećenih sajmova u Beogradu. Kao i svake godine, ovaj sajam privlači veliku pažnju posetilaca svih generacija. Zaljubljenici u automobile, kolekcionari kvalitetnih sportskih automobila ili jednostavno ljubitelji ovog sajma mogu uživati u predstojećim danima. Sajam će se održati u Beogradu od 17. do 23. marta u izložbenom prostoru šest hala Beogradskog sajma. Radi se o "DDOR BG Car Show" i Međunarodnom sajmu motocikala "Motopassion". Nagađa se kako, na osnovu izlagača i zainteresovanih gostiju, ove godine sajam poseti i rekordan broj posetilaca od oko 140 hiljada.

Ove godine će se na sajmu izložiti najnoviji modeli marke Mercedes, BMW, Audi, Citroen, Hyundai, Honda, Ford, Škoda, Suzuki i još mnogo drugih automobilskih predstavnika sa svojim najboljim modelima. Biće premijerno predstavljeni modeli najnovijieg automobila Mercedes E klase, Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, Ford Mustang, Audi Q7 i A4, BMW X1, Mazda MX-5, FIAT Tipo, Kija Sportage, nova Toyota Pirus, ali i Toyota Mirai koja je sa pogonom na vodonik. Takođe se očekuje i prisustvo jedne od najluksuznijih marki kada je reč o automobilima, a radi se o autu marke Bentley.

Jeftini hosteli, jeftini hoteli, Beograd ima zaista mnogo opcija za smeštaj ali nijedna nije povoljna i u isto vreme udobna kao ponuda naših apartmana u Beogradu. Odlične lokacije, opremljeni stanovi po odličnim cenama! 

Ove godine na sajmu, akcenat će biti stavljen na najnovije koncepte u oblasti alternativnih pogonskih sistema u šta spadaju hibridna, električna vozila, vozila na vodonik i još mnoga druga. Takođe će se govoriti i o bezbednosnim rešenjima novih modela. Glavna reč će se voditi oko automobila "Sirma", a radi se o sportskom automobilu budućnosti koji će se kretati na hibridni pogon. Ovaj automobil je napravljen u Evropskom institutu za dizajn u Torinu.

Na sajmu će biti organizovane i nagradne igre, testovi vožnje, kao i druge zabavne i takmičarske aktivnosti. Ovogodišnji sajam će nositi ime "BG CAR SHOW", a njegova vrata biće otvorena svakog dana tokom održavanja u terminu od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice će koštati 300 dinara, a grupne koje podrazumevaju broj od dvadeset ljudi, iznosiće 200 dinara. Poznato je da se za sajam automobila organizuju i dolasci učenika srednjih škola, kao i to da ga organizovano posećuju i studenti raznih fakulteta, te je cena karte za učenike i studente 150 dinara. Parking mesto na prostoru sajma će se plaćati 100 dinara po započetom satu. Tradicionalni "Porodični dan" će se održati 22. marta i cena porodične karte za decu i roditelje iznosiće 500 dinara, pod uslovom da deca nisu starija od 16 godina.

Apartmani u Beogradu vam obezbeđuju najbolji smeštaj tokom trajanja sajma, ali i tokom cele godine. Ukoliko ne znate koji apartmani su najbolji za vas, mi smo tu da Vam obezbedimo komfor i kvalitet. Uživajte u razgledanju najluksuznijih i najboljih automobila, dok ćemo mi brinuti o svemu ostalom kada je reč o udobnom smeštaju. Kvalitetni a veoma jeftini apartmani Beograd maju sve što vam je potrebno za ugodan boravak. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.