Restorani za romantične trenutke

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Bliži se 8. mart, nekima poznat kao jedini dan kada treba pripremiti iznenađenje svojoj lepšoj polovini, ali Vi ne dozvolite da bude tako. Vaše drage devojke, žene, sestre, majke, tetke, bake, prijateljice, itd. zaslužuju da im svakoga dana poklanjate pažnju, čak i nekim sitnicama, koje će za njih imati značaj. Ukoliko ste u braku ili vezi, svoju lepšu polovinu izvedite makar jednom mesečno u neki lep restoran, uplatite neki spa tretman, imaju i apartmani sa đakuzijem u Beogradu koji se mogu iznajmiti po super ceni, pa ćete tako i sebi učiniti uslugu.

    Ukoliko niste sigurni koji bi restoran bio najbolji za ovu priliku, mi ćemo Vam suziti izbor i sigurno olakšati. Pred Vama su tri restorana u kojima, pored odlične kuhinje, dobijate kvalitetnu uslugu i divan ambijent.

    Restoran Milagro

    Milagro je pravo čudo od restorana, što njegovo ime u prevodu i znači. Nalazi se na adresi Kej oslobođenja u Zemunu. Smešten pored Dunava, pruža prelep pogled u kom ćete sigurno uživati. Ovo je restoran špansko-mediteranske kuhinje, a raznovrsnost egzotičnih jela mu daje posebnu draž. Njegov enterijer je prilagođen za sve prilike, a i više je nego idealno za romentične večere. Dovedite svoju dragu da proba ukus nekog od najlepših vina iz bogate ponude, koja uključuje preko 200 vrsta. Pravi specijaliteti koje obavezno morate probati su: biftek na vrelom kamenu i cochinillo (prase sa organske farme, hranjeno mlekom i pečeno u furuni). Za ovaj specijalitet je potrebno da poručite dan ranije. Radno vreme restorana je svakog dana od 10h do 01h.

    Restoran Little Bay

    Little Bay se nalazi u centru grada na Dorćolu u ulici Dositejevoj 9a. Ovo je samo jedan deo lanca restorana kojih ima u Londonu i Brajtonu. Vlasnik restorana je nakon velikog uspeha u Londonu, odlučio da svoje znanje i iskustvo podeli i u Beogradu. Vođen iskustvom koje je stekao u svetu, shvatio je da restoran mora obuhvatati više aspekata kako bi se dopao različitim profilima ljudi. Restoran Little Bay je spoj muzike, umetnosti i kulinarstva. Ovo je zapravo jedini restoran u gradu koji je posvećen klasičnoj muzici. Ubedljivo je jedno od originalnijih mesta na koje možete da odvedete svoju lepšu polovinu i budete sigurni da će se oduševiti. Kada želite da uživate svim čulima i potpuno se prepustite, restoran Little Bay će nahraniti Vašu dušu i telo. Istovremeno ćete uživati u mirisu, ukusu i zvucima najlepše klasične muzike. Veoma prijatno osoblje će Vam servirati vrhunska jela internacionalne kuhinje. Odavde ćete sasvim sigurno izaći siti i rasterećeni. Radno vreme restorana Little Bay je svakog dana od 09h do 01h.

    Restoran Miamiam

    Ovo je jedan zaista unikatan restoran, a nalazi se na adresi Kursulina 6 na Vračaru. Pre nego što je otvoren restoran, ova firma se dugo bavila keteringom, a onda su odlučili da otvore nešto sasvim novo u Beogradu. Ono što restoran Miamiam izdvaja su jela sa autorskim pečatom koja se serviraju na ručno rađenom keramičkom posuđu. Ono što se izdvojilo kao omiljeno jelo gostiju je svakako domaći grilovani sir sa uljem od tartufa. Možete probati i čorbu od sočiva sa kokosovim mlekom, burger od lososa i mariniranu svinjsku plećku sa pačijom paštetom. Pored svega navedenog, tu su još mnogi specijaliteti koje Vam ostavljamo da sami otkrijete. Ako želite da probate ukuse čajeva koji dolaze iz Indije, onda je restoran Miamiam pravo mesto za to. Limunada ovde ima sasvim drugačiji ukus sa čia semenkama sa kurkumom. Garantujemo Vam da ovakvu hranu do sada niste imali prilike da probate, zbog toga je restoran Miamiam naša topla preporuka. Radno vreme je od 09h do 23h, s tim što ponedeljkom ne radi.

    Od velikog izbora restorana koje bismo Vam rado preporučili, izdvojili smo ona tri za koja možemo garantovati da će oduševiti žensku osobu koju želite izvesti na večeru, bilo da je u pitanju devojka, žena, majka, sestra... Ukoliko ne živite u Beogradu, a voleli biste da iznenadite svoju lepšu polovinu večerom u srpskoj prestonici i šetnjom, ili odlaskom u pozorište, bioskop ili šta već voli, znajte da je iznajmljivanje stanova na dan u Beogradu moguće. Zapravo je vrlo popularno iznajmiti apartman umesto hotelske sobe, naročito za parove jer nude privatnost i komfor, a i znatno su jeftiniji. 

    Ostalo je samo još da Vam poželimo prijatno veče i lep provod.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.