Rent a car koji vas čeka na aerodromu

Blog / Apartmani Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Promena i razvoj stila života u kome se brzina i laka dostupnost cene kao najveći kvaliteti donela je i donosi velike promene na svim poljima našeg života. Kada su putovanja u pitanju, najbitnije nam je da do željene destinacije stignemo u najkraćem mogućem roku. Naše poslovne i privatne obaveze ne dopuštaju nam da gubimo dane putujući od tačke A do tačke B. Razvojem ovakvog stila funckionisanja, usavršeni su i potrebni načini koji će ići u skladu sa njim. Jedan od njih je svakako je zamena dugih putovanja autobusima avionskim letovima, koji omogućavaju da s kraja na kraj planete dođete za svega nekoliko sati. Stoga se i sve veći broj onih koji dolaze u posetu Srbiji odlučuje da letenjem pređe željenu destinaciju. Osim brzine, razlog su i veliki popusti letova i time njihova povećana dostupnost. Ono što je sledeća instanca putovanja jeste način kretanja nakon sletanja. Nakon leta želite da stignete što pre do rezervisanog smeštaja, možda poslovne obaveze ili druge željene destinacija. Tu dolazimo do nekoliko mogućnosti i jednog idealnog rešenja: gradski prevoz, taksi i rent a car. Gradski prevoz jeste najjeftinija opcija, ali takođe i najsporija i neprilagođena pojedinačnim potrebama. Taksi je itekako bolje rešenje, ali i prilično skupo i nepristupačno. Rent a car je svakako najidealnija opcija. Naročito kada je reč o rent a caru koji vas čeka na aerodromu odmah nakon sletanja. Posebno kada je reč o proverenoj, sigurnoj, pouzdanoj i pristupačnoj agenciji, kao što je AR Rent a Car.

    AR rent a car aerodrom Beograd

    Rent a car aerodrom Beograd je agencija sa dugom tradicijom, koja na legalan i proveren način obezbeđuje siguran prevoz svojim klijentima. Na raspolaganju vam je širok asortiman kvalitetnih i proverenih vozila, koja su prošla sve potrebne servisne kontrola i koja će vas odmah nakon sletana čekati na aerodromu Nikola Tesla.

    Iznajmljivanje vozila u AR rent a car-u

    Opštim uslovima agencije regulisano je da vozilo može iznajmiti lice koje je navršilo 21. godinu i koja poseduje vozačku dozvolu duže od dve godine. Prilikom preuzimanja automobila, potrebno je predati na uvid pasoš ili ličnu kartu, kao I važeću vozačku dozvolu. Vaša rezervacija je sigurna jer nakon predavanja dokumenta dobijate ugovor u kome je definisana cena vozila i dodatnih usluga, visina depozita, kao i vreme povratka vozila. Rezervisanje vozila možete učiniti u samo park klikova na sajtu agencije ili doći lično u poslovnice agencije na Aerodromu Nikola Tesla. 

    Sve što treba da znate o ceni usluga AR rent a car-a

    Cena automobila po danu obuhvata porez, kasko osiguranje i neograničenu kilometražu. To podrazumeva obračunski period od 24 časa od preuzimanja vozila. Plaćanje se vrši u dinarima kešom ili platnom karticom bilo koje vrste.  Što se depozita tiče, on je obavezan prilikom preuzimanja i zavisi od izbora vozila. Minimalan je 200 evra, a tačnu informaciju o njegovoj visini dobijate prilikom rezervacije vozila. Kasko osiguranje je takođe uračunato u cenu najma. U slučaju saobraćajne nesreće ili krađe automobila vaše učešće iznosiće uplaćeni depozit. Ukoliko uplatite Ful osiguranje, u slučaju bilo kakve štete, oslobođeni ste plaćanja novčane naknade.

    AR rent a car nudi i niz drugih pogodnosti

    • Mogućnost preuzimanja vozila ne samo na aerodromu u Beogradu, već i na aerodromima u Nišu i Kraljevu. Dakle, bez obzira na to da li slećete u južni ili centralni deo Srbije, imaćete sigurnog partnera na svom daljem putu kroz našu zemlju. 
    • Mogućnost upotrebe rezervisanog vozila kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Uz saglasnost i plaćanje takse od 30 evra moguće je napustiti zemlju sa vozilom, uz dobijanje zelenog kartona. Jedino što je potrebno je da ranije naglasite da napuštate zemlju.
    • Rentiranja vozila bez depozita za stare klijente.
    • Posebne pogodnosti ukoliko se vozilo iznajmi na duži vremenski period.
    • Besplatno otkazivanje rezervacija, a plaćanje tek prilkom preuzimanja vozila. Takođe, svako unapred rezervisano preuzimanje, odnosno vraćanje vozila 30 minuta pre ili posle radnog vremena potpuno je besplatno.
    • Naročito interesantna ponuda: ukoliko agenciju preporučite svojim prijateljima, dobijate mogućnost da 10% njihovog računa pređe vama u plus. 

    Važni dodaci

    Prilikom korišćenja vozila omogućeni su vam sledeći dodaci koji će još više uticati na kvalitet usluga i ispuniti vaše dodatne zahteve: 

    • GPS navigacija – velika pomoć prilikom probijanja kroz beogradske ulice ili inostrane puteve. Cena ove usluge je 3 evra po danu korišćenja.
    • Sedišta za decu, kolevke i busteri – besplatni dodaci koji će obezbediti sigurnost vaše dece, a vama omogućiti da uživate u bezbrižnoj vožnji. 
    • Wi-Fi 4G mobilni ruter – obezbeđuje vam da budete online tokom vožnje na svim pametnim uređajima koje imate u vozilu. Njega možete iznajmiti za 3 evra po danu korišćenja.
    • Dodatni vozač – pruža vam mogućnost da vas tokom duge vožnje odmeni vaš saputnik. Ovo je jedna od vrlo važnih pogodnosti, koja naročito utiče na kvalitet i sigurnost vožnje. AR rent a car vam ovo obezbeđuje za 25 evra po najmu.

    Ukoliko ste se odlučili da AR rent a car bude vaša opcija, sigurni smo da će vam biti obezbeđena jedna sigurna i prijatna vožnja. Za sva dodatna pitanja, nedoumice ili željenu rezervacju dostupna vam je od 07 do 24h poslovnica na aerodromu Nikola Tesla, kao i broj telefona: +381606911111 ili mejl: rezervacije@arrentacar.rs. Naravno, pored mogućnosti online rezervacije. Na kraju, ukoliko dolazite sa dugog puta i potreban vam je kvalitetan i udoban smeštaj u blizini aerodroma, pogledajte široku ponudu apartmana na Novom Beogradu. Sigurni smo da će kombinacija proverene i pouzdane usluge rent a car Beograd i udobnog, modernog i kvalitetnog smeštaja učiniti vaš boravak u glavnom gradu Srbije nazaboravnim iskustvom.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.