Picerije u Beogradu

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Do sada smo Vam često govorili o ekskluzivnim restoranima, neobičnim kafićima, svim fensi mestima u gradu, ali danas ćemo Vam preporučiti najbolje picerije, jer je pizza jelo kom niko ne može da odoli. Znamo da je briga o ishrani veoma važna, ali isto tako znamo da svako nekad prekrši makar malo svoju dijetu i prepusti se čarima ovog slasnog jela. 

    Poreklo pizze vodi iz Italije, kao i mnoga jela od testenine koja su se odlično uklopila u našim trpezarijama. Ono što možda niste znali jeste da su se rani oblici pizze jeli još pre nove ere - za vreme persijskog cara Darija Velikog. U srednjem veku je dobila karakterističan stil, i to zbog siromašne posluge koja je jela ostatke hrane svog gospodara tako što ih je stavljala na hleb i pekla. Tek u 16. veku, nakon što je iz Perua stigao paradajz, nastaje prva prava pizza kakvu svi jedemo danas. 

    Ono što je dobro lako nađe svoj put do ljudi i njihove trpeze, a pizza je svakako najbolji način da obradujete sebe ili nekoga. Bilo kako bilo, sebi uvek možete priuštiti koji zalogaj zadovoljstva, a o dijeti ćete misliti neki drugi put. Zato Vam danas predstavljamo neke od najboljih i najraznovrsnijih picerija u gradu, od kojih neke vrše i besplatne dostave na teritoriji grada Beograda. Ako se nalazite u nekom od naših apartmana, a mrzi Vas da odete po obrok, samo poručite neku od najboljih pizza u gradu i uživajte u toj prednosti besplatne dostave. Besplatna kablovska u našim apartmanima, internet i pizza, veče već zvuči idealno, zar ne? Ko kaže da najjeftiniji odmor ne postoji?

    CARIBIC PIZZA:

    Ova čuvena picerija postoji već duge 23 godine i danas su postali jedno od najboljih mesta za obedovanje u gradu i to ne samo kada su u pitanju pice, već i odlični burgeri, pomfrit, sladoledi, frapei itd. Danas se Caribic Pizza nalazi na 13 lokacija u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. U svom bogatom meniju imaju preko 20 proizvoda, pice različitih ukusa, sa neverovatnim sastojcima. Mnogo toga ne možete ni da zamislite kao spoj namirnica, ali u Caribicu se ukusi stapaju u jedan koji budi sva čula. Tu su pizze punjene sirom, piletinom, a možete uživati i u hot dog pizzi punjenom viršlama. Caribic picerija je tu za Vas 24 časa, sedam dana u godini. Ako želite da uživate u njihovoj pizzi iz svoga stana, samo pozovite broj dostave koji se nalazi na njihovom sajtu. Pizza na Vašu adresu stiže za zagarantovanih 29 minuta, a ukoliko zakasne, dostava je potpuno besplatna.

    PICERIJA FURUNA:

    Ovo je mesto koje vam garantuje pravi ukus Italije - mesto sa toplinom i dušom. Picerija Furuna vodi računa o svojim proizvodima i koristi najsvežije namirnice i najkvalitetnije testo. Dobro pripremljena pizza završava u furuni i peče se na tradicionalan način. Ovde se koristi jedino Divela brašno i testenine, koje su već potvrđene kao visokog kvaliteta. Originalna i tradicionalna primena italijanske hrane koja se oseti pri svakom zalogaju. Vruće pizze iz peći na drva koje stižu na Vašu adresu ukoliko se odlučite za dostavu - a takođe su i brzi. Radno vreme je od 10h do 03h, a nedeljom od 14h do 03h. Dostava hrane se vrši na opštinama Voždovac, Vračar, Stari grad, Novi Beograd, Palilula, Savski Venac, Rakovica, Zemun i Čukarica. Ako ste na odmoru u Beogradu, okrenite broj telefona ove pizzerije i ne morate brinuti o tome da li ćete ostati gladni na veče.

    NAPOLI PIZZA:

    Kada želite odličnu italijansku pizzu, ali i ostale specijalitete italijanske kuhinje, onda je Napoli picerija prava stvar za Vas. Zagarantovano zadovoljstvo, brza i profesionalna dostava, i to sve po pristupačnim cenama. Iskustvo od petnaest godina govori za sebe, mnogobrojni postignuti uspesi u ugostiteljstvu su takođe jedan od kvaliteta ovog mesta. Nude Vam veliki izbor pizza u čak četiri veličine, od 25, 32, 42 i 50 centimetara. Veliki izbor pati, italijanskih specijaliteta, sendviča, salata, riba, slanih i slatkih palačinki, roštilja, poslastica i pića. Ukoliko Vam nekada zatreba, vrše i organizacije keteringa i koktela. Radno vreme je svakog dana od 08:40h do 05h. Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 600 dinara na celoj teritoriji Beograda. Vreme dostave je od pola sata do sat vremena.

    Samo neke od preporuka za čiji izbor se nećete pokajati. Ukoliko ste gladni, a nemate volje da nešto spremite ili napustite apartman, odaberite neku od ovih picerija i opustite se. Mi smo ogladneli od toliko priče o pizzama, tako da sada idemo na jednu, a Vama želimo dobar apetit i prijatan obrok.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.